Κατερίνα Παναγοπούλου: “Σαστίζω πόσο μεθοδικά επιδίδονται σε δολοφονίες χαρακτήρων”

at 8:51 μμ
108
Κατερίνα Παναγοπούλου

“Μέσα σε ένα απόγευμα μπορούν να πάρουν μια ψευδή είδηση και να την αναπαράξουν μαζικά καθιστώντας τη ζήτημα δημοσίου διαλόγου” δήλωσε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Στο BHMAgazino και στην Ελένη Κωνσταντάτου μίλησε σε συνέντευξή της η Κατερίνα Παναγοπούλου για την σχέση της με τα social media.

Ως δραστήρια χρήστης των social media θεωρείτε ότι λειτουργούν ως μέσο κοινωνικοποίησης και ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων ή ως λαϊκό δικαστήριο επί παντός του επιστητού;

Ομολογώ ότι τα social media με διασκεδάζουν. Όταν θέλω να χαλαρώσω και να τονώσω την φιλαρέσκειά μου μπαίνω στο Instagram, όταν θέλω να ενημερωθώ μπαίνω στο Twitter. Ακόμα σαστίζω με την ανθρωποφαγία του δεύτερου. Είναι ασύλληπτο πως οργανωμένες ομάδες στοχοποιούν ή επιδίδονται τόσο μεθοδικά σε δολοφονίες χαρακτήρων. Μέσα σε ένα απόγευμα μπορούν να πάρουν μια ψευδή είδηση και να την αναπαράξουν μαζικά καθιστώντας τη ζήτημα δημοσίου διαλόγου. Και με ενοχλεί περισσότερο όταν αυτή η προσπάθεια εκπορεύεται από κομματικά γραφεία με στρατό ανώνυμων τρολ. Είναι τόσο εμφανές. Από την άλλη, διασκεδάζω με το Instagram που γράφονται φιλοφρονήσεις και καρδούλες.
Πηγή

Σχετικά

Back to top