Αθηνά Οικονομάκου: Τα γενέθλια στο σπίτι και οι τούρτες – υπερπαραγωγή

at 8:16 μμ
964
Αθηνά Οικονομάκου: Τα γενέθλια στο σπίτι και οι τούρτες - υπερπαραγωγή

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την Αθηνά Οικονομάκου, καθώς είχε τα γενέθλιά της!  Η γνωστή ηθοποιός, που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο, έκλεισε τα 35 της έτη και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της και τον πρώτο τους γιο, τον μικρό Μάξιμο.

Αθηνά Οικονομάκου: Όσα είπε για το φύλο του μωρού που περιμένει

Από το πρωί του Σαββάτου, η Αθηνά δε σταμάτησε να δέχεται ευχές και δώρα από συνεργάτες, φίλους και συγγενείς και πέρασε την ημέρα αυτή μαζί με την οικογένειά της. Φέτος, λόγω καραντίνας, τα γενέθλια της ηθοποιού ήταν καθαρά οικογενειακή υπόθεση.

Αθηνά Οικονομάκου: Το δώρο του Φίλιππου Μιχόπουλου για τον Άγιο Βαλεντίνο

«What a wonderful day! Πέρυσι τέτοια μέρα, στα γενέθλια μου πάλι, ήταν η τελευταία έξοδος πριν την έναρξη της καραντίνας… Υπόσχομαι του χρόνου τέτοια μέρα αν οι συνθήκες, που το εύχομαι, μας το επιτρέπουν να κάνω το μεγαλύτερο birthday party ever.  Μέχρι τότε εύχομαι σε όλους υγεία και υπομονή» έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου στον λογαριασμό της στο Instagram, δείχνοντάς μας τις εντυπωσιακές και πολύ χρωματιστές τούρτες γενεθλίων της.

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

αθηνά οικονομάκου

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Πηγή

Σχετικά

Back to top