Πέμυ Ζούνη: Η Εξομολόγηση Για Την Παρενόχληση Που Δέχτηκε

at 8:54 μμ
501
Πέμυ Ζούνη: Η Εξομολόγηση Για Την Παρενόχληση Που Δέχτηκε

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Πέμυ Ζούνη το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της ΕΡΤ1, «Συνδέσεις»

Πέμη Ζούνη: «Λύγισε» μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Η γνωστή ηθοποιος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έχει και η ίδια δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση σε μια πολύ τρυφερή ηλικία. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο κύμα καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο. 

«Το να ξέρεις ότι ένας άνθρωπος είναι κακότροπος είναι άλλο. Αυτό από τη διαστροφή και την αρρώστια είναι διαφορετικό. Αυτά δε τα ξέραμε και αυτά είναι που μας έχουν σοκάρει», είπα αρχικά. 

Πέμη Ζούνη: Με ποιο αγαπημένο της πρόσωπο περνάει την καραντίνα;


Πέμη Ζούνη: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της κόρης της και η δικαστική διαμάχη

«Το θέατρο είναι ένας χώρος εξουσίας αλλά ποιος χώρος δεν είναι; Εγώ είχα υποστεί σεξουαλική παρενόχληση σε έναν άλλο χώρο, σε πολύ μικρή ηλικία, αντέδρασα εξίσου βίαια και τελείωσε το θέμα. Ήταν πριν ασχοληθώ με το θέατρο. Στο θέατρο υπάρχει η λεπτή ισορροπία που κάποιος πρέπει να πιέσει αλλά μέχρι που να πιέσει; Υπάρχουν παιδιά που είναι τόσο ευάλωτα που μπορεί να τα διαλύσεις και δεν συζητάω για τη βία, είναι κάτι που δεν το επιτρέπω» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός. «Στο θέατρο καλείσαι να υπερβείς τα όριά σου και αυτός που καθοδηγεί πρέπει να σε σπρώξει να γίνεις κάτι παραπάνω από αυτό που μπορείς… Είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει κανείς. Πρέπει να ξέρεις τα όρια του καθενός, είναι λεπτό θέμα το που θα μπει το όριο», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Δεν ξέρω αν έχω το δικαίωμα να μιλώ γιατί είμαι και εγώ μια μέτρια ηθοποιός» τόνισε με νόημα η Πέμυ Ζούνη. 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Πηγή

Σχετικά

Back to top