Τσιμιτσέλης: Ήξερε τα όσα ισχυρίστηκε για τον Κιμούλη η Γερονικολού;

at 7:30 μμ
456
Τσιμιτσέλης: Ήξερε τα όσα ισχυρίστηκε για τον Κιμούλη η Γερονικολού;

Πως όταν έπαιζε μαζί με τον Γιώργο Κιμούλη στη θεατρική παράσταση «Δον Ζουάν, η επιστροφή» εκείνος τη φόβιζε και την έκανε να μην πιστεύει στον εαυτό της είχε ισχυριστεί η Κατερίνα Γερονικολού λίγο μετά την καταγγελία πως ο ίδιος ηθοποιός την κλώτσησε και της άσκησε και λεκτική βία.

Κατερίνα Γερονικολού: Το νέο μήνυμα μετά τις καταγγελίες για τον Κιμούλη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, μιλώντας στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνας δήλωσε πως η σύντροφός του, Κατερίνα, του τα είχε εκμυστηρευτεί όλα.

Γερονικολού-Τσιμιτσέλης: Οι φωτογραφίες που ανέβασαν για τον Άγιο Βαλεντίνο

 

 

«Αυτή την ιστορία, τα σκηνικά, τα ήξερα εδώ και καιρό. Το είχαμε συζητήσει αυτό, είχαμε μιλήσει για εκείνη την περιοδεία και τη συνεργασία που είχαν κάνει. Μου είχε πει διάφορα περιστατικά, που δεν θέλω να τα εκθέσω συγκεκριμένα, όταν θελήσει η Κατερίνα θα το κάνει μόνη της. Αλλά όταν ήρθε η ώρα και η στιγμή για το αν θα έπρεπε να το κάνει, σαφέστατα και ήμουν στο ναι. Ότι πρέπει να γίνει. Σέβομαι πάρα πολύ τον Γιώργο Κιμούλη, θεωρώ ότι είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, αλλά αυτό μόνο του δεν μετράει» ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ενώ όπως είπε δε θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη χωρίς αυτό να έχει να κάνει με την Κατερίνα. 
 

Πηγή

Σχετικά

Back to top