Ιωάννα Μαλέσκου: Οι 3 φορές που είδαμε το στήθος της

at 3:30 μμ
660
Ιωάννα Μαλέσκου: Οι 3 φορές που είδαμε το στήθος της

Η Ιωάννα Μαλέσκου μπήκε με φόρα στην τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε. Μπορεί να μην βρισκόταν σε κεντρικό κανάλι πριν, αλλά η εμπειρία της από το ΚΡΗΤΗ TV μέτρησε για τη μεταγραφή της και την καθιέρωση στον ΣΚΑΪ με το Love It. Η συνολική παρουσία, το χαμόγελό της, η άνεση με την οποία στέκεται μπροστά στον φακό, αλλά και το πλούσιο λεξιλόγιο που διαθέτει την έχουν βοηθήσει.

Η ίδια δείχνει να είναι απελευθερωμένη από το φυσιολογικό άγχος των πρώτων εβδομάδων με αποτέλεσμα να είναι ο εαυτός της στα πλατό του καναλιού του Φαλήρου.

Είναι πάντα περιποιημένη, χάρη στους συνεργάτες της, ενώ δεν έχει θέμα να φορέσει και αποκαλυπτικά ρούχα που κάνουν τους θαυμαστές της να «λιώνουν». Ένα από τα δυνατά της σημεία, άλλωστε, είναι το μπούστο της. Τρεις φωτογραφίες το αποδεικνύουν:

Να σημειώσουμε ότι τις τελευταίες μέρες συνεχώς ακούγεται ότι η Ιωάννα θα υπογράψει και νέο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κανάλι του Φαλήρου έμεινε ευχαριστημένο από την πρώτη τηλεοπτική σεζόν της Ιωάννας Μαλέσκου και θέλει η συνεργασία των δυο πλευρών να συνεχιστεί.

Ήδη οι δυο πλευρές έχουν κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επέκταση της συνεργασία τους για τα επόμενα δυο χρόνια. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Realife» και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, το κανάλι δεν θα περιοριστεί στα προβλεπόμενα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κανάλι βάζει στο τραπέζι και επέκταση του συμβολαίου της Ιωάννας Μαλέσκου για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αν οι συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη λήξουν αισίως και δεν υπάρξουν εκπλήξεις, η παρουσιάστρια θα παραμείνει στο κανάλι του Φαλήρου για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη. Σημειώνεται ότι πρόσφατα είχε ακουστεί ότι η εκπομπή θα ενισχυθεί με την Ανθή Σαλαγκούδη. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος που συμμετέχει στο Survivor πρόκειται να αξιοποιηθεί από τον ΣΚΑΪ μετά την αποχώρησή της. Μία από τις φήμες που έχουν ακουστεί είναι ότι η παίκτρια του Survivor θα ενταχθεί στην ομάδα της Ιωάννας Μαλέσκου για να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η εκπομπή.

Σίγουρα μια τέτοια κίνηση, θα προκαλέσει συζητήσεις και… νούμερα που είναι, όπως και να το κάνουμε, ο στόχος των τηλεοπτικών σταθμών.

Πηγή

Σχετικά

Back to top