«Πάλι Ψέματα Θα Πω» | Ο Πάνος Βλάχος επανέρχεται στη δισκογραφία με νέο τραγούδι!

at 2:30 μμ
452
«Πάλι Ψέματα Θα Πω» | Ο Πάνος Βλάχος επανέρχεται στη δισκογραφία με νέο τραγούδι!

Ο Πάνος Βλάχος παρουσιάζει το νέο του τραγούδι.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης επανέρχεται δυναμικά στη δισκογραφία με το single «Πάλι Ψέματα Θα Πω», σε στίχους, μουσική και ερμηνεία του ίδιου.

Πρόκειται για τον προάγγελο του τρίτου προσωπικού του άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα από το Ogdoo Music Group και θα έχει τον τίτλο «Μαθήματα ζωής».

O Πάνος Βλάχος είναι πλέον ένας αναγνωρισμένος και αξιόλογος τραγουδοποιός που ανταποκρίνεται το ίδιο επιτυχημένα σε δύο πεδία του χώρου των τεχνών. Οι δύο ιδιότητές του λειτουργούν συνδυαστικά, θρέφοντας η μία την άλλη και συνθέτουν μία ολοκληρωμένη καλλιτεχνική οντότητα.

Το τραγούδι «Πάλι Ψέματα Θα Πω» είναι μια όμορφη, ιδιαίτερη «αστική» μπαλάντα που αντλεί τη θεματολογία της από τις μικρές καθημερινές κινήσεις που επαναλαμβάνονται μηχανικά και τις προβάλλει στο αιώνιο παιχνίδι του έρωτα που παίζεται πάντα χωρίς σαφείς κανόνες και οδηγίες χρήσης.

Τα κατά συνθήκη ψεύδη, το χάος της πόλης που είναι αντίστοιχο με την εσωτερική μας σύγχυση και η αγάπη που ακροβατεί ανάμεσα σε αυτό που ονειρευόμαστε και αυτό που είμαστε, διατρέχουν τους στίχους του «Πάλι Ψέματα Θα Πω» και η μουσική αναδεικνύει ιδανικά τη μουσική των λέξεων παρασύροντας σε από την πρώτη ακρόαση να το σιγοτραγουδήσεις.

Ο Πάνος Βλάχος ερμηνεύει με ευαισθησία και δύναμη έχοντας τον απόλυτο έλεγχο των εκφραστικών του μέσων, που του εξασφαλίζει η θεατρική του παιδεία.

Το τραγούδι «Πάλι Ψέματα Θα Πω» κυκλοφορεί ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες από το Ogdoo Music Group και δημιουργεί την έντονη προσδοκία για την προσεχή κυκλοφορία του νέου ανατρεπτικού άλμπουμ του «Μαθήματα ζωής».


Πηγή

Σχετικά

Back to top