Ανδρέας Φουστάνος – “Δεν μπορώ να πιστέψω πως η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι υπεύθυνη…”

at 6:15 μμ
497

Ανδρέας Φουστάνος – “Δεν μπορώ να πιστέψω πως η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι υπεύθυνη…”

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε στην κάμερα του Pop Up και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού για όλους και για όλα.

Ο γνωστός αισθητικός χειρουργός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις ‘επιθέσεις’ που δέχθηκε πρόσφατα η Νατάσα Θεοδωρίδου, σχετικά με τις συναυλίες που πραγματοποίησε.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Φουστάνος θέλησε να υπερασπιστεί την Νατάσα Θεοδωρίδου, λέγοντας πως: «Άνθρωπος ο οποίος είναι εκτεθειμένος δημοσίως νομίζω ότι πολλές φορές δέχεται και επιθέσεις χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν μπορώ, τώρα, να πιστέψω ότι η Νατάσα είναι υπεύθυνη για τις συναυλίες της. Άλλοι είναι υπεύθυνοι. Η Νατάσα είναι μια τραγουδίστρια που καλείται να πάει να δώσει μια συναυλία. Για το πως θα είναι ο κόσμος που θα την ακούσει, δεν είναι υπεύθυνος ο τραγουδιστής. Οπότε να δέχεται για αυτό κριτική ο τραγουδιστής νομίζω ότι είναι άδικο».

Δείτε το παραπάνω βίντεο. 

Πηγή

Σχετικά

GNTM 4: Έξαλλοι Οι Κριτές Με Διαγωνιζόμενο

GNTM 4: Έξαλλοι Οι Κριτές Με Διαγωνιζόμενο

22 Νοεμβρίου, 2021
Στην πιο χορταστική δοκιμασία αποχώρησης, μέχρι στιγμής, του διαγωνισμού, η φωτογράφος Νάσια Στουραΐτη φωτογράφισε τα μοντέλα στον απόηχο μιας φαντασμαγορικής…
Back to top