Τζένη Γεωργιάδη feat Βασίλη Δήμα | Λύνουν τη μουσική τους «Απορία» με το νέο τους ντουέτο!

at 12:55 μμ
479
Τζένη Γεωργιάδη feat Βασίλη Δήμα | Λύνουν τη μουσική τους «Απορία» με το νέο τους ντουέτο!

Τη δική τους μουσική «Απορία» που μόλις λύθηκε, μας παρουσιάζουνε ο Βασίλης Δήμας και η Τζένη Γεωργιάδη.

Ο αγαπητός τραγουδιστής, πιστεύοντας την από την πρώτη στιγμή χωρίς δεύτερη σκέψη, είπε το «ναι» στο να κάνουν μαζί ένα μοναδικό ντουέτο!

Σε στίχους και μουσική του Βασίλη Δήμα, «Η Απορία μου» μου αποτελεί ένα αισιόδοξο ρυθμικό κομμάτι, που σε ενορχήστρωση του Αντρέα Γιατράκου, σε ανεβάζει από το πρώτο κιόλας άκουσμα του.

Η Τζένη Γεωργιάδη, μία πολλά υποσχόμενη νέα ερμηνεύτρια που έχει ξεχωρίσει με το ιδιαίτερο και διαφορετικό στυλ της, και φέροντας σημαντικά τραγούδια στο βιογραφικό της, με την υπογραφή του Στέφανου Κορκολή, της Ρεβέκκας Ρούσση κα του Κωστή Μηλιωτάκη, έδωσε την έμπνευση στον ταλαντούχο Βασίλη Δήμα να «γεννήσει» ένα ξεχωριστό τραγούδι για τους δυο τους.

Η χημεία τους ταίριαξε από την πρώτη στιγμή, κάτι που φαίνεται και στο video clip που συνοδεύει το ντουέτο τους, το οποίο σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό και άκρως τρυφερό, αφού ο Βασίλης Δήμας την αγκαλιάζει στο τέλος του clip, με πολύ αγάπη και στοργή, όπως αρμόζει σε ένα νέο ταλαντούχο παιδί!

«Η Απορία Μου» κυκλοφορεί από τη Sonar Music και σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ!

 


Πηγή

Σχετικά

Back to top