Πέγκυ Τρικαλιώτη: Συγκλονίστηκε Από Τον Σάλο Στο Θέατρο

at 8:36 μμ
460
Πέγκυ Τρικαλιώτη: Συγκλονίστηκε Από Τον Σάλο Στο Θέατρο

Δείτε την πρόσφατη συνέντευξη της ηθοποιούς στο «φλΕΡΤ»

Το δικό της μήνυμα στήριξης στις καταγγέλλουσες συναδέλφους της έστειλε μέσα από το Instagram η Πέγκυ Τρικαλιώτη, λέγοντας ότι κάποιες από αυτές τις πράξεις -που την άφησαν με το στόμα ανοικτό- δεν τις γνώριζε! 

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της!

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη με τον σύζυγό της, Θανάση Δόση /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν καταγγελίες από φίλες συναδέλφους για πράξεις που ήξερα καλά, αλλά και για πράξεις που δεν ήξερα και με άφησαν με το στόμα ανοιχτό…καταλαβαίνω πως ακόμα έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά…όπως και να είναι, ότι και να γίνει….ας λυτρωθούμε από όλο αυτό κάποια στιγμή….γιατί το θέατρο είναι μαγεία είναι ένωση…..όχι φόβος και διαχωρισμός!», έγραψε αρχικά. 

«Οι γιατροί έσκιζαν τα ιμάτιά τους όταν έμεινα έγκυος» – Ποια το είπε;

«Είμαστε δίπλα στις γυναίκες και στους άντρες που θέλουν να μιλήσουν. Είμαστε εδώ με σεβασμό και αλληλεγγύη με εσάς που ανεχτήκατε τέτοιες συμπεριφορές και υποφέρατε τόσο καιρό στην σιωπή. Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε με όλα αυτά και να δημιουργήσουμε την κοινωνία που χρόνια τώρα μέσω της τέχνης οραματιζόμαστε. Μια κοινωνία ισότητας δικαιοσύνης σεβασμού και παιδείας. Μη φοβάστε! Είμαστε όλοι μαζί! #eimasteoloimazi», σημείωσε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.


Πηγή

Σχετικά

Back to top