Το Playboy σε ντύνει με πάθος και ερωτισμό για τον Άγιο Βαλεντίνο

at 12:36 μμ
876
Το Playboy σε ντύνει με πάθος και ερωτισμό για τον Άγιο Βαλεντίνο

Φέτος θα γιορτάσουμε εναλλακτικά τον Άγιο Βαλεντίνο. Είναι η πρώτη φορά που θα μας βρει σε καραντίνα και θα τον τιμήσουμε με διαφορετική τρόπο, αλλά έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον ερωτισμό και το πάθος. Μία 14η Φεβρουαρίου με «λουκέτο» στην εστίαση και μοναδικό προορισμό το σπίτι μας. Χωρίς parties, χωρίς ρομαντικά δείπνα, χωρίς άραγμα σε παγκάκια, παρά μόνο στη θαλπωρή του σπιτιού μας.

Ωστόσο, όπως και σε κάθε γιορτή, στο τέλος της ημέρας σημασία έχει ο άνθρωπός σου που θα ξαπλώσει δίπλα σου και θα μοιραστείς μαζί του τις πιο ιδιαίτερες στιγμές. Εκείνος που θα σε καταλάβει, που θα τον καταλάβεις, που θα του συγχωρήσεις –σχεδόν- τα πάντα, που θα προσφέρει τις καλύτερες αναμνήσεις.

Στο Playboy έχουμε μπει ήδη σε mood Αγίου Βαλεντίνου και σκοπεύουμε να προσφέρουμε τα καλύτερα εφόδια ώστε η φετινή γιορτή να σου μείνει αξέχαστη. Η «Valentine’s Collection» του Playboy έρχεται και δε θα αφήσει κανέναν ανικανοποίητο.

Μία συλλογή που αποτελείται από φούτερ, μακρυμάνικα μπλουζάκια, t-shirts, φόρμες, σορτσάκια και φυσικά την κλασική ρόμπα του Hugh Hefner. Η αποκλειστική συλλογή για τον Άγιο Βαλεντίνο θα «ντύσει» με το κατάλληλο πάθος, εκτοξεύοντας το styling και τον ερωτισμό την ιδιαίτερη βραδιά της 14ης Φεβρουαρίου (και όχι μόνο).

Η «Valentine’s Collection» είναι άμεσα διαθέσιμη από το Playboy Shop, μπορείς να παραγγείλεις άμεσα από εδώ αυτό που επιθυμείς, αλλά πριν θα πάρεις μία ματιά στην παρακάτω gallery για τα προϊόντα που σίγουρα θα «δανειστεί» η σύντροφός σου από την γκαρνταρόμπα σου.


Δειτε τις photo

Πηγή

Σχετικά

Back to top