Μελάνια Τραμπ: Που βρίσκεται μετά τις ταραχές στο Καπιτώλιο; (pics+video)

at 26 Ιανουαρίου, 2021
432

«Εξαφανίστηκε» η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μετά τις ταραχές στο Καπιτώλιο με τους υποστηρικτές της να διερωτώνται που είναι η Μελάνια Τραμπ.

Η τρίτη σύζυγος του Ρεπουμπλικανού προέδρου δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από την 6η Ιανουαρίου με τους φαν της Μελάνια να αναρωτιούνται πού ήταν η Πρώτη Κυρία κατά τη διάρκεια της αιματητής εισβολής στο Καπιτώλιο.

Εξάλλου, δεν ήταν παρούσα ούτε στο πάρτι που είχε οργανώσει ο Τραμπ με τους συνεργάτες τους, με πολλούς από αυτούς να χορεύουν βλέποντας τους υποστηρικτές του απερχόμενου προέδρου να εισβάλουν στο Καπιτώλιο.

Δείτε βίντεο από το πάρτι:

Η απερχόμενη «Πρώτη Κυρία» έλαμψε για της απουσίας της κατά την διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων με τους εξτρεμιστές ακροδεξιούς- υποστηρικτές του Τραμπ να εισβάλουν στο κτίριο του Καπιτωλίου και να συγκρούονται με την αστυνομία γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο πέντε ανθρώπων.

Στο διαδίκτυο, πάντως, η τελευταία της ανάρτηση ήταν την 1η Ιανουαρίου, όταν ευχήθηκε σε όλους «Ευτυχισμένο το Νέο Έτος», μέσω Twitter: «Εύχομαι σε όλους #HappyNewYear !»

«Να είναι ευλογημένο το 2021 με χαρά, καλή υγεία και ειρήνη!».

Πολλοί ήταν αυτοί που ανέβασαν σχόλια στα social media με το ερώτημα πού βρίσκεται η σύζυγος του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ.

«Τέλος πάντων, πού είναι η Μελάνια ; Εξακολουθεί να είναι απούσα;»

«Λείπει περίπου μια εβδομάδα τώρα. Πού πήγε η Μελάνια; Στο Mar a Lago;», έγραψε άλλος χρήστης.

Η απερχόμενη «Πρώτη Κυρία» αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που οι εξτρεμιστές ακροδεξιοί πολιόρκησαν το Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου, ημέρα επικύρωσης της νίκης του Τζο Μπάιντεν στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Λίγες ώρες αργότερα, παραιτήθηκε η επικεφαλής του προσωπικού της Μελάνια, Στέφανι Γκρίσαμ.

Πηγή

Σχετικά

Back to top