Ο Θανάσης Παπαδόπουλος αποκαλύπτει για τη σκηνή διαπόμπευσης στην ταινία «Νόμος 4000»

at 5:24 μμ
252
Ο Θανάσης Παπαδόπουλος αποκαλύπτει για τη σκηνή διαπόμπευσης στην ταινία «Νόμος 4000»

Δείτε όλα όσα είπε ο Θανάσης Παπαδόπουλος.

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Φρόσω Σιδηροκαστρίτη έδωσε συνέντευξη ο ηθοποιός Θανάσης Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε και για τη σκηνή διαπόμπευσης στην ταινία «Νόμος 4000».

Στην ταινία πρωταγωνιστήσατε στην επίμαχη σκηνή της διαπόμπευσης που σας ξυρίζουν το κεφάλι ως ένδειξη τιμωρίας του «τεντιμποϊσμού», μια αρκετά δυνατή στιγμή. Τι θυμάστε από την ώρα του γυρίσματος;

Είναι σαν να τη βλέπω μπροστά μου αυτή τη σκηνή τώρα. Δεν δυσκολεύτηκα για να βγάλω αυτή τη συγκεκριμένη σκηνή, καθώς ο σκηνοθέτης μου, ο Γιάννης Δαλιανίδης που ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός σαν επαγγελματίας με βοήθησε πάρα πολύ. Όταν τη γυρίζαμε πολύς κόσμος που παρακολουθούσε τα γυρίσματα τα οποία έλαβαν χώρα σε έναν πολύ κεντρικό δρόμο της Κυψέλης, νόμιζε ότι ήταν πραγματικό περιστατικό και άρχισαν να με βρίζουν, να με φτύνουν και να με λιντσάρουν γιατί δεν είχαν καταλάβει ότι ήταν ρόλος για ταινία και θυμάμαι που φώναζαν “Δεν ντρέπεσαι παλιόπαιδο”, γιατί οι άνθρωποι νόμιζαν ότι ήταν αληθινό και ότι όντως είχα ρίξει γιαούρτι στον καθηγητή μου.

Πώς αντιμετωπίσατε αυτές τις αντιδράσεις του κόσμου;

Εγώ ήμουν συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και επέδειξα επαγγελματισμό. Το αποτέλεσμα νομίζω με δικαίωσε. Ακόμα και με την συμμετοχή αυτού του κόσμου που δεν καταλάβαινε τι πραγματικά γινόταν, βγήκε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, καθώς ήταν αληθινή η επίθεση που μου έκαναν.

Στο πέρασμα των χρόνων έτυχε να περάσετε ξανά από αυτόν τον δρόμο;

Ναι και είχα νιώσει μεγάλη νοσταλγία…
Πηγή

Σχετικά

Back to top