Ξεσπά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Σοφία Μπεκατώρου – “Ειλικρινά ντρεπομαι”

at 7:45 μμ
466
Σταματίνα Τσιμτσιλή

“Δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις στην κακοποίηση, την λεκτική ή την σωματική” αποσαφηνίζει η παρουσιάστρια του Happy Day, Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το δικό της μήνυμα θέλησε να στείλει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με τις αποκαλύψεις που έκανε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε νεαρότερη ηλικία.

Η παρουσιάστρια του Alpha, μάλιστα, δεν θέλησε να μασήσει τα λόγια της σχολιάζονταις αιχμηρά όσους έχους εκφραστεί μέχρι και σήμερα αρνητικά για την εξομολόγηση καρδιάς που έκανε η Ολυμπιονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνβα Τσιμτσιλή επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα σύντομο κείμενο σαν story στο προφίλ της. «Τι κι αν η Σοφία χρειάστηκε χρόνια για να μιλήσει ανοιχτά για ό,τι πέρασε. Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του θέλει απλά να την αγκαλιάσει, να την ακούσει και να σταθεί στο πλευρό της. Να την επιβεβαιώσει ότι δεν έφταιξε κάπου και ότι δεν έκανε κάτι λάθος. Αρκεί που βρήκε θάρρος να μιλήσει» σημείωσε.

«Το “όχι” στις αρρωστημένες ορέξεις οποιουδήποτε είναι όχι. Σαφές και ξεκάθαρο. Το ότι διατυπώνεται και εκφέρεται πρέπει να είναι αρκετό» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Happy Day. «Ως γυναίκα και μητέρα που μεγαλώνει κορίτσια, προσπαθώ να τους εμπνεύσω τον αυτοσεβασμό και ειλικρινά ντρέπομαι με όποιον εκφράζει τη λογική των ίσων αποστάσεων. Δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις στην κακοποίηση, την λεκτική ή την σωματική».

Σαφής η υποστήριξη στην Σοφία Μπεκατώρου από την Σταματίνα Τσιμτσιλή!
Πηγή

Σχετικά

Back to top