Λάκης Γαβαλάς: “Ποιος είναι αυτός που μπορεί να με κρίνει; Έχω πέσει στο κρεβάτι μαζί του;” – Με ποιόν τα έβαλε;

at 5:57 μμ
160

Με τον δικό του μοναδικό και αφοπλιστικό τρόπο μίλησε στο Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού, ο Λάκης Γαβαλάς  και εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων, το πως αντιδρά όταν σχολιάζουν αρνητικά τα λεγόμενά του.

Για την ακρίβεια, η δημοσιογράφος τον ρώτησε το εξής: «Το ότι υπάρχουν πολλοί που κάνουν δηλώσεις, σχολιάζοντας τις δηλώσεις σου, πώς σου φαίνεται;»

Ο ίδιος ανέφερε πως: «Θέλω να με κρίνουν άνθρωποι που έχουν κουλτούρα και νοημοσύνη περισσότερη από τη δική μου, για να μπορώ να βελτιωθώ μετά. Αν το λέει ένας κακός για να με εμπορευτεί, αυτό με τρελαίνει. Ένας κριτικός από τη Θεσσαλονίκη έκανε μια κριτική, που στεναχωρήθηκα πολύ γιατί εγώ εκεί είχα ανοίξει 10 μαγαζιά κι έδωσα δουλειά σε πάρα πολλά άτομα.  Ο άνθρωπος αυτός, είναι μια έχιδνα, με είδε στην παράσταση εκεί, την πρώτη μέρα, κι αντί να κρίνει αυτό που είδε, έγραψε ότι είμαι αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Ποιος είναι αυτός που μπορεί να με κρίνει; Ποια είναι αυτή η αμφιλεγόμενη προσωπικότητα; Έχω πέσει στο κρεβάτι μαζί του; Ποια είναι η δουλειά σου, ποιον πείθεις; Κανέναν, είσαι αλήτης, δεν είσαι καλός άνθρωπος. Αυτούς θα τους κάνω “Χ”, αφού πρώτα θα τους φέρω σε τάξη. Είμαι μια ζωή σε τάξη και δεν δέχομαι να μην είναι σε τάξη κάποιος που μιλάει για μένα».

 

Πηγή

Σχετικά

Tι φοράει η Τατιάνα στο Tlive σήμερα 9/2

Tι φοράει η Τατιάνα στο Tlive σήμερα 9/2

9 Φεβρουαρίου, 2021
Mία ηλιόλουστη Τρίτη σήμερα και η Τατιάνα Στεφανίδου πιστή στο ραντεβού με την επικαιρότητα μας υποδέχθηκε 11.00 ακριβώς στο πλατό…
Back to top