Γαστεράτου-Κωστόπουλος: Δεν Ήταν Καλή Η Συνεργασία Τους

at 8:06 μμ
195
Γαστεράτου-Κωστόπουλος: Δεν Ήταν Καλή Η Συνεργασία Τους

Η Μαντώ ήταν εκεί όταν ο Κωστόπουλος γνώρισε τη Λιόλιου

Έκπληξη είχε προκαλέσει το καλοκαίρι του 2019 η είδηση ότι η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Μαντώ Γαστεράτου θα βρισκόταν στην καινούργια τότε εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στο OPEN, «Όλα λάθος»

«Ήταν εφιάλτης εκείνη η περίοδος, ντρεπόμουν να βγω έξω»

Η «χημεία» που δεν είχαν ποτέ στον «αέρα» ήταν αποτέλεσμα και μιας όχι και τόσο καλής συνεργασίας, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια του «Mega Star» στο περιοδικό «7 Μέρες TV».

«Στην αρχή όντως είχαμε δυσκολευτεί λιγάκι μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας και να καταλάβω και εγώ πώς δουλεύει εκείνος και τι είδους άνθρωπος είναι. Αρχικώς είχα μία πολύ συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό μου ακούγοντας περιγραφές που ανέφεραν πώς είναι ένας πολύ ισχυρός άνδρας και δύσκαμπτος. Εγώ γνώρισα έναν άνθρωπο παιχνιδιάρη με πολύ μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και διάθεση για ζωή. Είναι ένας μεγάλος άνδρας με ψυχή έφηβου. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για αυτή την συνεργασία», απάντησε αρχικά η Μαντώ για εκείνη τη συνεργασία. 

Από το πάνελ της εκπομπής αποχώρησε νωρίς η Άννα Μαρία Βέλλη (δεξιά)

«Ανταλλάσσουμε περισσότερο μηνύματα στα social media. Για να σου πω την αλήθεια δεν έχω κρατήσει με το πλείστον των ανθρώπων που συνεργάστηκα στενή επαφή», αποκάλυψε στη συνέχεια για τη σημερινή της σχέση με τον Πέτρο Κωστόπουλο. 

Κωστόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή του από το Ντουμπάι

Μοναδικούς φίλους της από τον χώρο θεωρεί μόνο τη δημοσιογράφο και κουμπάρα της Μπάγια Αντωνοπούλου που γνωρίζονται πολλά χρόνια, αλλά και τον Φάνη Λαμπρόπουλο.

Πηγή

Σχετικά

Back to top