Έλενα Ρίζου | Μας οδηγεί στην πιο μελωδική «Λεωφόρο»!

at 1:00 μμ
413
Έλενα Ρίζου | Μας οδηγεί στην πιο μελωδική «Λεωφόρο»!

Δυναμικό δισκογραφικό comeback για την Έλενα Ρίζου, που υποδέχτηκε θερμά το 2021 με το νέο της τραγούδι, το οποίο σε ταξιδεύει με την μελωδία και τον στίχο του! Η αγαπητή λαϊκή τραγουδίστρια μας καλεί να γίνουμε συνοδηγοί της  σε μία όμορφη μουσική διαδρομή, στη δική της «Λεωφόρο», όπου «μάχεται» με τις σκέψεις της και τον εαυτό της.

Σε μουσική του Μπάμπη Λιόλη και στίχους της Μαρίας Κουφανδριοπούλου, που έχουν συνυπογράψει μεγάλες επιτυχίες, η Έλενα Ρίζου δίνει τον καλύετρο της εαυτό, σε μία δυναμική μπαλάντα που σε εντυπωσιάζει από το πρώτο της άκουσμα. Η «Λεωφόρος», στη οποία όλοι έχουμε χαθεί με τις σκέψεις μας, κάποιες φορές στη ζωή μας, οπτικοποιήθηκε από τον Pan Pan (Παναγιώτη Παπαπαναγιώτου), και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Η Έλενα Ρίζου μπήκε για τα καλά στο πετσί του ρόλου για τις ανάγκες του video clip της, που διαδραματίστηκε στο «Zambelis Athens Penthouse Spa» στο Περιστέρι, αλλά και στη λεωφόρο της Νέας Θηβών, ακολουθώντας την διαδρομή της δικής της «Λεωφόρου», θέλοντας να αποφασίσει αν πρέπει να φύγει από έναν έρωτα που την πρόδωσε ή να επιστρέψει πίσω, προδίδοντας τον εαυτό της.

Δείτε την απάντηση στο video clip που ακολουθεί:


Πηγή

Σχετικά

Back to top