Η αναφορά της Αριστοτέλους για ξυλοδαρμό της από την Ροντίκα Κάρογιαν

at 2:04 μμ
438
Η αναφορά της Αριστοτέλους για ξυλοδαρμό της από την Ροντίκα Κάρογιαν

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων ανέφερε πως ακολουθεί με τον σύζυγος της πολύ ευλαβικά τα μέτρα.

Η ίδια όπως αποκάλυψε, όταν ανακοινώθηκαν τα πολλά κρούσματα στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ, ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να πάει να μείνει για λίγες μέρες σε ξενοδοχείο, ώστε να προστατεύσει την Χριστιάνα και τα παιδιά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Με Αγάπη Χριστιάνα» μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στις φήμες τις οποίες την ήθελαν ζευγάρι με τον Μάριο Κάρογιαν.

 

Η ίδια χαρακτήρισε αυτές τις φήμες εξωπραγματικές και ξεκαθάρισε πως δεν ίσχυαν, και αποκάλυψε πρώτη φορά πως κάποιοι έλεγαν πως ενώ νοσηλευόταν σε κλινική από υπερκόπωση, βρέθηκε εκεί ύστερα από ξυλοδαρμό από τη Ροντίκα Κάρογιαν! 

«Ήμουν στην κλινική τρεις ημέρες και έλεγαν ότι με έδειρε η Ροντίκα. Τότε που λεγόταν αυτό το κουτσομπολιό είχα πάθει υπερκόπωση και ήμουν μέσα στην κλινική για τρεις ημέρες και έλεγαν “Είδες, έδερεν την η Ροντίκα” και έλεγα δεν γίνεται αυτό το πράγμα δεν το ζω! Με την Ροντίκα και τον Μάριο Κάρογιαν γνωριστήκαμε μετά» .

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πως πλέον όταν έχει κάνει κάποιος κάτι που την ενοχλεί, θα το πει και θα το λύσουν εκείνη τη στιγμή.

Μάλιστα, μέσα από την εν λόγω αναφορά, αποκαλύφθηκε και μια πρόσφατη ένταση ανάμεσα σε Χριστιάνα Αριστοτέλους και Τάσο Τρύφωνος.

Πηγή

Σχετικά

Back to top