Παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα η Σκάρλετ Γιόχανσον

at 7:21 μμ
69

Η ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον και ο σεναριογράφος του “Saturday Night Live” Colin Jost παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης σε μια μικρή τελετή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα το Σαββατοκύριακο. Τα χαρμόσυνα νέα έγιναν γνωστά πριν από λίγες ώρες. Η πρώτη ανακοίνωση ήρθε μέσα από τον λογαριασμό ενός φιλανθρωπικού οργανισμού στο Instagram. Πρόκειται για τον οργανισμό Meals On Wheels America.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τα νέα πως η Scarlett Johansson και ο Colin Jost παντρεύτηκαν το Σαββατοκύριακο σε κλειστή τελετή με τα αγαπημένα τους οικογενειακά πρόσωπα και τους φίλους τους, ακολουθώντας τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19”. Όπως διευκρινίζεται ήταν απόφαση των νεόνυμφων να χρησιμοποιήσουν τον γάμο τους για καλό σκοπό. “Η γαμήλια ευχή τους ήταν να κάνουν τη διαφορά για τους ευάλωτους ηλικιωμένους ανθρώπους αυτή τη δύσκολη στιγμή μέσω του οργανισμού μας” σημειώνεται.

Πηγή

Σχετικά

Το πρόγραμμα του 11ου Ethnofest

12 Δεκεμβρίου, 2020
Το φετινό 11ο Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου Αθήνας – Ethnofest πραγματοποιείται διαδικτυακά από τις 26 Νοεμβρίου – 6 Δεκεμβρίου. Η φετινή…
Back to top