Σταμάτης Γονίδης – Κατερίνα Κουργιουξίδου: Αυτό θα είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

at 5:21 μμ
414

Σταμάτης Γονίδης – Κατερίνα Κουργιουξίδου: Αυτό θα είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

Η κάμερα του Happy Day και η Ελένη Μουστάκη συνάντησε τον Σταμάτη Γονίδη στα γυρίσματα του νέου video clip με την Ιουλία Καλλιμάνη. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την εγκυμοσύνη της συζύγου του, Κατερίνας, ενώ αποκάλυψε το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους.

«Πιο ώριμος δεν υπήρξα ποτέ για να μεγαλώσω ένα παιδί. Έχω πει στην Κατερίνα να μας αλλάζει πάνες μαζί. Της αρέσει να τρώει ξινά τώρα που είναι έγκυος. Δε μου έχει ζητήσει κάτι. Θα συμμετέχω όσο αντέχω με το μωρό. Αν δεν αντέχω θα φύγω, θα μένω κάπου αλλού και όταν δε θα κλαίει θα πηγαίνω. Θα δω. Θα την ονομάσουμε Μαρία-Έλενα. Το Μαρία είναι από την Παναγία και το Ελένη από την πεθερά μου» είπε ο Σταμάτης Γονίδης.

Θυμίζουμε πως ο Σταμάτης Γονίδης και η Κατερίνα Κουργιουξίδου γνωρίστηκαν το 2003 και είναι μαζί από το 2004. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Φεβρουάριο του 2009 στο δημαρχείο της Βούλας και το 2015 έκαναν θρησκευτικό γάμο στην Κύθνο, στο εκκλησάκι του Αγίου Στέφανου, όπου τους πάντρεψε ο πνευματικός τους γέροντας Στέφανος. Ο Σταμάτης Γονίδης έχει ακόμη δυο κόρες και μάλιστα πρόσφατα έγινε παππούς αφού απέκτησε ένα εγγονάκι από την κόρη του Στεφανία.

Κατέβασε στο κινητό σου δωρεάν την εφαρμογή του Fthis μέσα από τo Google Play Store και το App store, για να είσαι πάντα ενημερωμένος για τα τελευταία νέα των αγαπημένων σου celebrities, τις εξελίξεις γύρω από τη showbiz και για όλες τις νέες τάσεις στη μόδα και την ομορφιά.

 

Πηγή

Σχετικά

Lopez: Γενέθλια Με Καυτά Φιλιά

Lopez: Γενέθλια Με Καυτά Φιλιά

25 Ιουλίου, 2021
Τα γενέθλιά της σε υπερπολυτελές σκάφος γιόρτασε η Jennifer lopez έχοντας δίπλα της τον αγαπημένο της, Ben Affleck.  Jennifer…
Back to top