«Στα Τραγούδια Λέμε Ναι» με Σάκη Ρουβά και Πάολα

at 2:52 μμ
169
Πάολα - Θανάσης Βασιλόπουλος - Στα Τραγούδια Λέμε Ναι

Η εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε Ναι» θα κάνει Χριστούγεννα με δημοφιλείς καλεσμένους και την ίδια αγάπη για το καλό ελληνικό τραγούδι.

Μία μοναδική βραδιά όπου «Στα Τραγούδια Λέμε Ναι».

Αφιερωμένη στα Χριστούγεννα των Ελλήνων, με καλεσμένους μεταξύ άλλων τον Σάκη Ρουβά και την Πάολα, θα είναι η εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε Ναι» που θα προβληθεί από την ΕΡΤ1, το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, στις 10:00 το βράδυ.

Στην τετράωρη γιορτή, εμφανίζονται μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, για πρώτη φορά μαζί και παίζουν σπουδαίοι σολίστες.

Αλφαβητικά, παίρνουν μέρος οι Θέμης Αδαμαντίδης, Ηλίας Ανδριόπουλος, Θανάσης Βασιλόπουλος, Μανώλης Καραντίνης, Μανώλης Μητσιάς, Νεοκλής Νεοφυτίδης, Λιζέτα Νικολάου, Πάολα, Σάκης Ρουβάς, Ηρώ Σαΐα, Τάκης Σούκας, Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης, Έλενα Φερεντίνου και ο Κώστας Χατζής με την κόρη του Ντανιέλα.

Ανάμεσα στα ξεχωριστά ιντερμέδια του μοναδικού προγράμματος θα είναι τα Γενέθλια (95 χρόνια) του Μίκη Θεοδωράκη, όπου θα παρουσιαστούν τραγούδια του κορυφαίου Έλληνα μουσουργού.

Επίσης οι θεατές θα απολαύσουν μοναδικά ντουέτα της Πάολα με τον Σάκη Ρουβά με σολίστες τον Μανώλη Καραντίνη και τον Γιάννη Βασιλόπουλο, ένα «ταξίδι» στα 55 χρόνια του Γιώργου Λιάνη στη δημοσιογραφία, ο οποίος, μαζί με τους Γιάννη Δημαρά και Κώστα Χαρδαβέλα επανεμφανίζονται στην ΕΡΤ1 και θυμούνται τα παλιά και τα αξέχαστα, καθώς και ένα αφιέρωμα της Ηρώς Σαΐα στο δημοτικό τραγούδι.

Για ακόμα μια φορά οι οικοδεσπότες της εκπομπής «Στα Τραγούδια Λέμε Ναι», η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος παρουσιάζουν ξεχωριστά μουσικά αφιερώματα σε σημαντικούς καλλιτέχνες, με δημοφιλείς καλεσμένους, πλούσιο αρχειακό υλικό και μια ορχήστρα από καταξιωμένους μουσικούς.

Πηγή

Σχετικά

Back to top