Σε αυτή την εκπομπή εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη! (video)

at 6:30 μμ
96
Λευτέρης Σουλτάτος: Σε αυτή την εκπομπή εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη! (video)

Η Βάσω Λασκαράκη τα τελευταία χρόνια ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του σύζυγού της, Λευτέρη Σουλτάτου. Η αγαπημένη ηθοποιος έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού σεφ και απολαμβάνουν μαζί έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο. Μάλιστα, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο καταξιωμένος σεφ έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Σουλτάτος εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή του Mega “Roomies” και βοήθηκε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Κατερίνα Ζαρίφη και την Μαρία Σολωμού να φτιάξουν χοιρινό με πατάτες στο φούρνο με δική του συνταγή.

Φυσικά, οι τρεις γυναίκες δεν θα μπορούσαν να μη ρωτήσουν τον σεφ πώς περνά στην καραντίνα με τη σύζυγό του και γνωστή ηθοποιό, Βάσω Λασκαράκη: «Γιατί να μαλώνουμε; Ίσα ίσα που δεν βλεπόμαστε και τώρα είναι η ευκαιρία να βρεθούμε, να γνωριστούμε. Τρώμε, πίνουμε όλη μέρα, περνάει η ώρα ευχάριστα», απάντησε ο Λευτέρης.

 

Μάλιστα, η Ντορέττα ζήτησε να δει τη Βάσω, ωστόσο ο Λευτέρης αποκάλυψε ότι εκείνη τη στιγμή κάνει μάθημα με την κόρη της.

Πηγή

Σχετικά

Σπύρος Μπιμπίλας: "Με την αγαπημένη μου Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την φιλία μας"

Σπύρος Μπιμπίλας: “Με την αγαπημένη μου Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την φιλία μας”

21 Σεπτεμβρίου, 2021
Τι έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου; Μετά τις δηλώσεις που έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν…
Back to top