Τομ Κρουζ: Νέο θερμό επεισόδιο προκάλεσε την παραίτηση πέντε εργαζομένων

at 6:18 μμ
424
Τομ Κρουζ: Νέο θερμό επεισόδιο προκάλεσε την παραίτηση πέντε εργαζομένων

Η είδηση ότι μέλη του συνεργείου της ταινίας «Mission Impossible 7» δέχτηκαν παρατηρήσεις σε πολύ έντονο ύφος από τον Τομ Κρουζ, επειδή δεν τηρούσαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, έλαβε καινούριες διαστάσεις. 

Σύμφωνα με τα νέα δεδοδέμα, πέντε εργαζόμενοι υπέβαλαν την παραίτησή τους μετά τη διεξαγωγή δεύτερου θερμού επεισοδίου, όπου ο Χολιγουντιανός ηθοποιός φέρεται να ανάγκασε το προσωπικό να φοράει προστατευτική στολή στα γυρίσματα.

Τομ Κρουζ: Τα «έβαλε» με μέλη του συνεργείου που παραβίαζαν τα μέτρα Covid

Η γνωστοποίηση του περιστατικού σε συνδυασμό με τις μεγάλες διαστάσεις που πήρε από τα διεθνή μέσα, έφερε περισσότερα «σύννεφα», δυναμιτίζοντας κι άλλο το ήδη τεταμένο κλίμα με το πιο πρόσφατο να αποτελεί το τελειωτικό χτύπημα. 

Ενώ πληροφορίες εκ των έσω ανέφεραν στην εφημερίδα «The Sun»: «Ένταση είχε δημιουργηθεί εδώ και καιρό με το συμβάν να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Από τη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα, τα πνεύματα οξύνθηκαν και αρκετοί από το προσωπικό αποχώρησαν».

«Αλλά ο Τομ δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, μετά από όσα έχουν μεσολαβήσει για να συνεχιστούν τα γυρίσματα. Στεναχωριέται που οι άλλοι δεν έχουν πάρει τόσο σοβαρά το θέμα, όσο αυτός», καταλήγει η ίδια πηγή. 

Πηγή

Σχετικά

Γιώργος Κατσαρός – Κώστας Χατζής: «Με στενοχωρεί όταν αυτός που βοήθησα δεν αναφέρει το όνομά μου» – «Τα παιδιά μου ήταν φυλακή για 4 χρόνια»

25 Οκτωβρίου, 2023
Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκαν καλεσμένοι οι Γιώργος Κατσαρός και Κώστας Χατζής. Οι δύο θρύλοι της…
Back to top