Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Ποια τραγουδίστρια της πλήρωσε τον λογαριασμό του ρεύματος

at 12:00 πμ
586
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Ποια τραγουδίστρια της πλήρωσε τον λογαριασμό του ρεύματος

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα παραχώρησε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη. Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη μίλησε για τον πατέρα της, αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν, ξεκαθάρισε τι συνέβη με τα χρήματα από την πώληση ενός σπιτιού ενώ αποκάλυψε ότι γνωστή τραγουδίστρια της πλήρωσε το ρεύμα του σπιτιού της.

Όσον αφορά στο τι απέγιναν τα χρήματα από την πώληση του σπιτιού, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη ξεκαθαρίζει: «Όλα πήγαν στην Εφορία. Το πουλήσαμε για να μην έχουμε επιπλέον χρέη. Ναι, δεν έχουμε λεφτά. Και τι ταμπού είναι αυτό να μη λες ότι δεν έχεις λεφτά; Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019, τα πράγματα ήταν καλά. Με την έννοια ότι τα κουτσοβόλευα. Και μου έκοψαν το ρεύμα πριν από ένα μήνα γιατί χρωστούσα 6.000 ευρώ. Οι άνθρωποι φαντάζονται ότι όταν έχεις έναν πολύ διάσημο πατέρα έχεις και πολλά χρήματα. Δεν είναι έτσι».

Στην ερώτηση πως νιώθει ο Μίκης Θεοδωράκης για αυτή τη κατάσταση, η Μαργαρίτα δηλώνει: «Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο απλός άνθρωπος στη γη. Πολύ νορμάλ, πολύ απλός. Ξέρεις, μπορεί και να είμαι χοντρόπετση. Ο μπαμπάς μου όμως δεν είναι, που τώρα στα 95 του διαβάζει όλες αυτές τις αηδίες για τη κόρη του. Ήταν όμως καιρός να ξεσκεπαστούμε.

Ξέρεις ότι η Πέγκυ Ζήνα με τον άντρα της ήρθαν και μου πλήρωσαν το ρεύμα; Η οικογένεια Βαρδινογιάννη αμέσως έτρεξε, ο Γιώργος Βάλαρης (σ.σ. : έχει ανεβάσει την παράσταση Όμορφη Πόλη, της οποίας τη μουσική είχε γράψει ο Μίκης Θεοδωράκης) και το Υπουργείο Πολιτισμού σιγή. Σαν να μην υπάρχει. Αυτήν τη στιγμή είμαι μια γυναίκα που μου έκοψαν το ρεύμα και έχω μόνο σκληρή αντιμετώπιση από τον Τύπο. Και δεν είμαι μόνο εγώ. Είναι εκατομμύρια άνθρωποι. Δεν είμαι κάτι εξαιρετικό.

Πηγή

Σχετικά

Μαρίζα Ρίζου Πάμε πιο πέρα

Η Μαρίζα Ρίζου πάει πιο πέρα…

13 Οκτωβρίου, 2020
Η Μαρίζα Ρίζου, κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι «Πάμε πιο πέρα» Με ισχυρή δόση αισιοδοξίας στη συνταγή, το νέο τραγούδι…
Ο Λάκης Παπαδόπουλος … περνάει το Νείλο

Ο Λάκης Παπαδόπουλος … περνάει το Νείλο

16 Οκτωβρίου, 2020
Λάκης Παπαδόπουλος “Τα περάσματα του Νείλου” από τον δίσκο “Τριλογία Ψυχής” Ο αγαπημένος τραγουδοποιός επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι γραμμένο…
Back to top