«Αχ Και Να Σ’ Έβλεπα» | Ο Δημήτρης Καραδήμος παρουσιάζει το νέο του τραγούδι!

at 2:52 μμ
463
«Αχ Και Να Σ’ Έβλεπα» | Ο Δημήτρης Καραδήμος παρουσιάζει το νέο του τραγούδι!

Ο Δημήτρης Καραδήμος επιστρέφει ανανεωμένος με νέο single και καινούργια δισκογραφική στέγη.

Το νέο τραγούδι του έχει τον τίτλο «Αχ Και Να Σ’ Έβλεπα» και είναι μια μοντέρνα ρούμπα, για την οποία το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αγαπηθεί πολύ, τόσο από τον κόσμο όσο και από τα ραδιόφωνα και θα μας παρασύρει στους ρυθμούς της.

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Τόνυ Μαυρίδη, ο οποίος φρόντισε επίσης την ενορχήστρωση, την παραγωγή και τη μίξη, ενώ τους στίχους έχει γράψει ο ίδιος ο Δημήτρης Καραδήμος.

«Ένα τραγούδι γραμμένο από καρδιάς, με πολλή αγάπη και ακόμη περισσότερες ώρες δουλειάς και αφοσίωσης, όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό, στην πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε. Ευχαριστώ πολύ τον αγαπημένο μου συνεργάτη Τόνι Μαυρίδη για την καταπληκτική αυτή συνεργασία, όλους τους συνεργάτες μου και φυσικά την δισκογραφική μου εταιρία Spicy Music. Περιμένω με ανυπομονησία τα σχόλια σας! Εύχομαι να το απολαύσετε», , σχολιάζει ο Δημήτρης Καραδήμος.

Το «Αχ Και Να Σ’ Έβλεπα» οπτικοποιήθηκε από τον Άλεξ Κωνσταντινίδη και μας μεταφέρει δυνατά συναισθήματα που εξελίσσονται μέσα σε έντονη ερωτική ατμόσφαιρα.

Το νέο τραγούδι του Δημήτρη Καραδήμου κυκλοφορεί από τη Spicy.

 


Πηγή

Σχετικά

Back to top