Χάρι Στάιλς: Το ανατρεπτικό εξώφυλλό του για τη Vogue που “έριξε” το διαδίκτυο

at 2:08 μμ
426
Χάρι Στάιλς: Το ανατρεπτικό εξώφυλλό του για τη Vogue που "έριξε" το διαδίκτυο

Ο Χάρι Στάιλς γράφει ιστορία ως ο πρώτος σόλο άνδρας που φιλοξενείται στο εξώφυλλο της Vogue.

Ο Χάρι Στάιλς μετά τη διάλυση του συγκροτήματος που τον έκανε γνωστό, τους One Direction, έχει αποδείξει ότι είναι ένας καλλιτέχνης που ήρθε για να μείνει. Μέσα από τις εμφανίσεις του, που μπορείς να τις χαρακτηρίσεις και ως εκκεντρικές, και την pop/ rock διάθεση των τραγουδιών του, ο 26χρονος τραγουδιστής δείχνει ότι έχει δική του καλλιτεχνική σφραγίδα. Η ιστορική εμφάνισή του σε εξώφυλλο της Vogue ήρθε να σφραγίσει όλα τα παραπάνω.

Ο Βρετανός καλλιτέχνης ξεκίνησε μέσα από το X-factor και το συγκρότημα One Direction. Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος, ακολούθησε σόλο καριέρα και μας έδειξε μία πιο καλλιτεχνική φύση που κρυβόταν πίσω από την pop του συγκροτήματος. Με τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο κατάφερε να φτάσει σε νέα ύψη επιτυχίας και, όπως φαίνεται, θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα.

Ο Χάρι Στάιλς ποζάρει για το εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου του περιοδικού Vogue φορώντας ένα σακάκι και φόρεμα Gucci. Πέρα από τις στυλιστικές του επιλογές, ο Στάιλς έγραψε ιστορία καθώς ήταν ο πρώτος άνδρας που φιλοξενείται μόνος του στο εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού μόδας.

Ο τολμηρός συνδυασμός των ρούχων του κέρδισε τον έπαινο από αρκετούς θαυμαστές του, ενώ ο ίδιος δήλωσε στησ Vogue ότι δεν το βλέπει κάπως αλλιώς, εκτός από το ότι είναι άλλη μία έκφραση της δημιουργικότητάς του. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

“Σου δίνει τόση χαρά, το να παίζεις με τα ρούχα. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ιδιαίτερα για το τι σημαίνει. Αποτελεί απλά ένα εκτεταμένο μέρος το να δημιουργείς κάτι.”

Ο νεαρός καλλιτέχνης μίλησε για τα μουσικά του πρότυπα και τους μεγάλους τραγουδιστές που θαύμαζε από μικρός. Αυτοί είναι οι Πρινς, Ντέιβιντ Μπόουι, Έλβις Πρίσλεϊ, Φρέντι Μέρκιουρι και Έλτον Τζον. Από τη λίστα αυτή, που περιέχει μεγάλες προσωπικότητες της μουσικής βιομηχανίας που πειραματίζονταν με τη μουσική τους και την εξωτερική τους εμφάνιση, αλλά και σημαντικά fashion icons, καταλαβαίνεις από που επηρεάστηκε ο νεαρός καλλιτέχνης.

Ο Βρετανός pop σταρ τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει ένα unisex στυλ και φαίνεται να αγαπά ιδιαίτερα τη μόδα. Όπως παραδέχεται στη συνέντευξη του, δεν διακατέχεται από ταμπού σχετικά με τον διαχωρισμό που γίνεται στο τι μπορεί να φορά ένας άνδρας και τι όχι με βάση μόνο το φύλο του. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά:

“Τα ρούχα είναι για να περνάμε καλά και να πειραματιζόμαστε… όταν αφήσεις έξω κλισέ τύπου “υπάρχουν ρούχα για άνδρες και ρούχα για γυναίκες”, όταν δεν έχεις φραγμούς προφανώς ανοίγεις νέους ορίζοντες που μπορείς να κινηθείς.

Αρκετές φορές πηγαίνω στα μαγαζιά και βρίσκω τον εαυτό μου να θαυμάζει γυναικεία ρούχα. Είναι σαν οποιοδήποτε άλλο όριο βάζεις στη ζωή σου, απλώς περιορίζεις τον εαυτό σου. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις με τα ρούχα,”

Σε άλλες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν για τη Vogue, βλέπουμε τον Χάρι Στάιλς να φορά και ροζ tutu συνδυασμένη με φαρδύ κοστούμι με ιδιαίτερο σχέδιο στον γιακά και φόντο την καταπράσινη εξοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός καλλιτέχνης με τους εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο, συζητιέται για τις στυλιστικές επιλογές του. Πριν από λίγους μήνες είχε φωτογραφηθεί για το περιοδικό Beauty Papers magazine φορώντας καλσόν και είχε καταφέρει να γίνει viral.

Όπως φαίνεται, ο Χάρι Στάιλς με τις ενδυματολογικές επιλογές του επαναπροσδιορίζει το τι σημαίνει ένας άντρας να αισθάνεται καλά με τον εαυτό του, το σώμα του και να μην τον νοιάζει η γνώμη της κοινωνίας.

Πηγή

Σχετικά

Back to top