Πώς η ανδρική μπότα θα κυριαρχήσει το φετινό Χειμώνα;

at 6:11 μμ
170
Πώς η ανδρική μπότα θα κυριαρχήσει το φετινό Χειμώνα;

Όλα γύρω της γυρίζουν. Η πανδημία κάνει κουμάντο στον πλανήτη και όλοι χορεύουμε στο ρυθμό της. Το νέο καθολικό lockdown έρχεται να τεστάρει τις αντοχές μας και φυσικά την ψυχική υγεία μας αλλά και την οικονομία. Οφείλουμε να βγούμε όσο το δυνατόν αλώβητοι από αυτή τη μάχη. Είναι δεδομένο πως θα νικήσουμε τον Covid-19 και δεν μπορεί να μας πάρει το χαμόγελο από τα χείλη.

Εκτός από το χαμόγελο δεν μπορεί να μας κλέψει και το στιλ. Διότι αν το πλάνο λειτουργήσει, τότε ευελπιστούμε πως τον Δεκέμβριο και τα Χριστούγεννα θα μπορούμε να απολαύσουμε εξόδους (χωρίς μηνύματα στο 13033) και όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα (με ευλαβική προσοχή).

Brunello Cucinelli

Και ο Χειμώνας ενδείκνυται για μία επιλογή που κερδίζει όλο και περισσότερο ανδρικό κοινό. Αναφερόμαστε στις ανδρικές μπότες που το 2020 είναι η χρονιά τους. Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας έχουν επενδύσει στην μπότα κι αυτό είναι μία υπέροχη είδηση σε μία ζόρικη χρονιά. Μπότες πεζοπορίας, ερήμου, καουμπόικες, bovver και chelsea ξεχωρίζουν και καταφέρνουν να ανοίξουν το εύρος των επιλογών μας.

Clarks Originals

Επιλογές που έρχονται σε απόλυτη συνάρτηση με το ντύσιμο και την προσωπικότητα του καθενός. Προσωπικότητες που διαφέρουν κι αυτός είναι ο λόγος που ανακαλύψαμε 15 επιλογές που θα σου λύσουν τα χέρια και θα φέρουν άλλη αίσθηση στα πόδια.


Δειτε τις photo


Πηγή

Σχετικά

Back to top