Κώστας Μακεδόνας | Η νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Θυμάμαι Εκείνη Τη Νύχτα»!

at 11:56 πμ
411
Κώστας Μακεδόνας | Η νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Θυμάμαι Εκείνη Τη Νύχτα»!

Ο Κώστας Μακεδόνας ερμηνεύει το τραγούδι «Θυμάμαι Εκείνη Τη Νύχτα», το πρώτο single από το νέο κύκλο τραγουδιών σε στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη και μουσική των Ανδρέα Κατσιγιάννη και Χρήστου Παπαδόπουλου.

Με την αισθαντική ερμηνεία του Κώστα Μακεδόνα σε ένα βαθιά λυρικό, ερωτικό τραγούδι ξεκινά το ταξίδι της μια νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική εργασία.

Κόντρα στους δύσκολους καιρούς ο Νίκος Αναγνωστάκης υπογράφει τους στίχους ενός ολοκληρωμένου πολυσυλλεκτικού άλμπουμ, με σπουδαίους ερμηνευτές που τις συνθέσεις μοιράζονται δύο πηγαίοι μελωδοί, ο Χρήστος Παπαδόπουλος και ο Ανδρέας Κατσιγιάννης.

Σε μουσική του τελευταίου είναι και το «Θυμάμαι Εκείνη Τη Νύχτα», μια ατμοσφαιρική αλλά με δυνατές εξάρσεις μπαλάντα.

Ο Ανδρέας Κατσιγιάννης υπογραμμίζει μαεστρικά τον λόγο του στιχουργού, που με μεστή αμεσότητα μεταφέρει εικόνες και συναισθήματα. Άλλωστε οι δυο τους έχουν συνεργαστεί αποδοτικά και στο παρελθόν.

«Θυμάμαι Εκείνη Τη Νύχτα»: Γαλήνη, ντροπή, παραδοχή και μοίρασμα της ήττας αλλά και ταυτόχρονα ερωτική έκρηξη, ένωμα, πόθος, στιγμή που αξίζει να νιώσεις κι ας καείς.

Καθοριστική στο τελικό αποτέλεσμα η ενορχήστρωση του Γιώργου Θεοδωρόπουλου, που βρίσκει στις πολύτιμες «πρώτες ύλες» του μαέστρου και συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη τις ατραπούς για να αναδείξει κι αυτός με τη σειρά του την ευφάνταστη δημιουργική του φλέβα.

Αντιστοίχως κινείται και ο Κώστας Μακεδόνας, εκφραστικός ερμηνευτής υψηλών απαιτήσεων που έχει το χάρισμα να φωτίζει, πέρα από το μήνυμα και την ουσία, ακόμη και αθέατες λεπτομέρειες των τραγουδιών.

Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.


Πηγή

Σχετικά

Back to top