Γιώργος Λέξης | Αποκαλύπτει την άγνωστη σχέση του με την Ελένη Βιτάλη! Τι της οφείλει;

at 3:14 μμ
426
Γιώργος Λέξης | Αποκαλύπτει την άγνωστη σχέση του με την Ελένη Βιτάλη! Τι της οφείλει;

Για πρώτη φορά, μίλησε δημόσια για τη σχέση του με την σπουδαία Ελένη Βιτάλη ο Γιώργος Λέξης.

Μετρώντας περισσότερα από 25 χρόνια στον χώρο του λαϊκού πενταγράμμου και έχοντας μας χαρίσει πολύ όμορφα τραγούδια, ο αγαπητός τραγουδιστής εξομολογήθηκε στην Espresso πως η μεγάλη ερμηνεύτρια «γέννησε» για εκείνον το νέο του τραγούδι!

Ο Γιώργος Λέξης, ένας καθαρόαιμος λαϊκός ερμηνευτής, μόλις επέστρεψε δισκογραφικά με ένα αυθεντικό ζεϊμπέκικο, σε μουσική Πάνου Καπίρη και στίχους Νίκου Κοϊνάκη, και από το πρώτο κιόλας άκουσμα του «Η πρώτη και η τελευταία μου σκέψη» σε καθηλώνει.

Διαθέτοντας ένα πλούσιο ρεπερτόριο στο βιογραφικό του, ο Γιώργος Λέξης, που πριν καλά καλά προλάβει να ανέβει στην πίστα του Bodega στο Περιστέρι, μαζί με τους Καρουσάκη, Δασκουλίδη, Σαμπρίνα και Vegas, «χτυπήθηκε» όπως και όλοι οι καλλιτέχνες από τα μέτρα της κυβέρνησης για την πανδημία, αποκαλύπτει στην «Espresso» την άγνωστη επαγγελματική του σχέση με την Ελένη Βιτάλη, από την οποία γεννήθηκε και το νέο του τραγούδι!

Αληθεύει, όπως μας πληροφόρησαν, ότι η Ελένη Βιτάλη κρύβεται καλλιτεχνικά πίσω από το νέο σου τραγούδι, που «γεννήθηκε» την περίοδο της καραντίνας;

«Η Ελένη Βιτάλη είναι ένας καλλιτεχνικός γκουρού, μπορώ να πω, όχι μόνο για εμένα, αλλά και για πολύ κόσμο. Είναι ένας άνθρωπος και ένας καλλιτέχνης ιδιαίτερα ξεχωριστός! Με βοήθησε στα πρώτα βήματά μου. Η σχέση μας ήταν πρώτα οικογενειακή και μετά καλλιτεχνική! Υπήρξε συνεργάτρια του πατέρα μου (ο οποίος είναι μουσικός) για πολλά χρόνια, ενώ η ίδια διατηρεί ακόμα μια παρά πολύ στενή φιλική σχέση με τη μητέρα μου. Για μένα η Βιτάλη ήταν η σπίθα, η έμπνευση, μπορώ να πω, για να μπω στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Με ξέρει από παιδί, μου φέρεται σαν να είμαι παιδί, γιατί κι εκείνη είναι ένα μικρό παιδί, και βεβαίως επέμενε και επέλεξε η ίδια το τελευταίο μου τραγούδι “Είσαι η πρώτη και η τελευταία σκέψη μου”, το οποίο επιμελήθηκε και καλλιτεχνικά, χωρίς να βάλει την υπογραφή της επισήμως, εν μέσω καραντίνας!»

Ξεκινήσατε πρώτοι τα απογευματινά μπουζούκια στο Bodega και σας έκλεισαν πάλι λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό…

«Είναι πολύ λυπηρό όλο αυτό που συμβαίνει. Εμφανιζόμασταν στο ανανεωμένο Βodega στο Περιστέρι μαζί με τον Δασκουλίδη, την Καρουσάκη, τη Σαμπρίνα και τους Vegas. Είχαμε ετοιμάσει ένα νεανικό κεφάτο πρόγραμμα, σε έναν παρά πολύ ωραίο, καινούργιο χώρο, όμως κλείσαμε εξαιτίας των κρατικών μέτρων. Ο κλάδος της μουσικής διανύει την πιο δύσκολή του περίοδο και, αν δεν αλλάξει σύντομα η κατάσταση, πολύ φίλοι, συνάδελφοι, θα βιώσουν άθλιες καταστάσεις.»


Πηγή

Σχετικά

Back to top