Η Ελένη Φουρέιρα μεταμορφώθηκε σε απόλυτη disco queen για το νέο της τραγούδι (video)

at 12:00 πμ
134
Η Ελένη Φουρέιρα μεταμορφώθηκε σε απόλυτη disco queen για το νέο της τραγούδι

Μπορεί η πανδημία να έχει ρίξει τη σκιά της στην Ευρώπη, όμως η Ελένη Φουρέιρα  έχει σχέδιο. Γίνεται «εκρηκτική» disco queen και παρουσιάζει το νέο της διεθνές hit, με τίτλο «Light It Up», που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Panik Records.

Η sexy performer μας παρασύρει με ένα αγγλόφωνο anthem σε disco ύφος, που κυκλοφορεί, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε όλη την Ευρώπη. Τη μουσική υπογράφουν οι Arcade, Μιχάλης Τσαουσόπουλος και Ελένη Φουρέιρα και τους στίχους οι Arcade, Andy Nicolas και Ελένη Φουρέιρα.

Το «Light It Up», συνοδεύεται από ένα φαντασμαγορικό music video, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μιχελόπουλου. Λάμψη, εντυπωσιακές custom made δημιουργίες, μία δυναμική χορογραφία και η disco queen Ελένη Φουρέιρα παρασύρουν τους πάντες σε ένα ανεπανάληπτο party.

Το «Light It Up» αποτελεί προπομπό ενός ολοκληρωμένου disco project που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο και δίνει συνέχεια στις αλλεπάλληλες διεθνείς επιτυχίες της Ελένης Φουρέιρα, που μετρούν εκατομμύρια digital streams και YouTube views, γίνονται viral και Νo1 στα charts και τα trends και κατακτούν πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Πηγή

Σχετικά

Back to top