Τριαντάφυλλος για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – “Θέλω να μου ζητήσει δημόσια συγνώμη”

at 1 Νοεμβρίου, 2020
460
Τριαντάφυλλος

“Θα προχωρήσουμε σε μήνυση και αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση. Το ποσό θα είναι 100.000 ευρώ” τονίζει ο Τριαντάφυλλος.

Τέλος φαίνεται πως δεν έχει η κόντρα ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία και αποτελεί ένα από τα πρώτα θέματα της τρέχουσας εβδομάδας. Σήμερα, Σάββατο, ο τραγουδιστής επανέρχεται διευκρινίζοντας τι ακριβώς θέλει από δω και στο εξής από την πρώην συνεργάτιδα του στο J2US.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην On Time και τη Σάσα Σταμάτη, ο Τριαντάφυλλος σημειώνει χαρακτηριστικά πως «ο κόσμος έμαθε την αλήθεια με αποδείξεις, με κάμερες στο χώρο του OPEN όπου είδαν ακριβώς τι έγινε και δεν υπήρχε καμία χειροδικία και το επιβεβαίωσαν και οι floor managers και οι cameramen και οι μακιγιέζ».

«Επίσης, ο παραγωγός μας και παρουσιαστής του σόου επιβεβαίωσε ότι δεν συνέβη το παραμικρό. Έχω στείλει εξώδικο και θέλω να μου ζητήσει δημόσια συγνώμη, αλλιώς θα προχωρήσουμε σε μήνυση και αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση» προσθέτει ο τραγουδιστής. «Το ποσό, που θα είναι 100.000 ευρώ, τα οποία δεν τα θέλω, γιατί έχω μάθει να δουλεύω τίμια στη ζωή μου, θα πάνε σε παιδιά που έχουν καρκίνο και ανάγκη. Δεν πρόκειται να σταματήσω το θέμα σε καμία περίπτωση γιατί θέλω να προχωράω με ψηλά το κεφάλι».
Πηγή

Σχετικά

Back to top