Το φετινό Χειμώνα θα επενδύσεις στη ζακέτα

at 10:32 πμ
351
Το φετινό Χειμώνα θα επενδύσεις στη ζακέτα

Ζούμε σ’ ένα διαφορετικό Χειμώνα. Ένα Χειμώνα που ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί πως θα βιώσουμε και ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσουμε τη μεγάλη πρόκληση. Ο Covid-19 κάνει την επέλασή του και οφείλουμε να προσαρμοστούμε στις καταστάσεις και να βγούμε αλώβητοι.

Η μάσκα έχει γίνει το πιο χοτ αξεσουάρ και σταδιακά τη συνηθίζουμε (όχι ότι μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά). Ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως θα χάσουμε και το στιλ μας. Διότι ο Χειμώνας είναι ανέκαθεν η εποχή που επενδύουμε στο προσωπικό μας look και έχουμε μία πλειάδα επιλογών ώστε να καταλήξουμε σε αυτό που μας αντιπροσωπεύει άριστα.

Gucci

Αλλά φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Με την καραντίνα να μας κοιτά κατάματα, πρέπει να βρούμε τρόπους ώστε να… ελαφρύνουμε λίγο το στιλ μας. Να το κάνουμε πιο καθημερινό. Κι εκεί έρχεται η ώρα της ζακέτας. Το δρόμο τον έχει δείξει ήδη ο Jeff Bridges aka Dude στο The Big Lebowski και μεγάλοι οίκοι μόδας επενδύουν μέσω της φετινής τους συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας στη ζακέτα.

Etro

Πρόκειται για μία επιλογή που μπορεί να συνδυαστεί άριστα με το οτιδήποτε και βρήκαμε 5 επιλογές που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.


Δειτε τις photo


Πηγή

Σχετικά

Οι ομορφότερες γυναίκες του ζωδιακού |

17 Αυγούστου, 2022
Φροντίζουν πάντα την εμφάνισή τους και κερδίζουν σε εντυπώσεις ΖΥΓΟΣ Έχει φινέτσα και καταπληκτικό γούστο. Λατρεύει να αντιγράφει το στιλ…

Ολλανδία: Πρωτοποριακό μουσείο

9 Νοεμβρίου, 2020
Σε μία καινοτομία που όμοιά της δεν υπάρχει σε όλον τον κόσμο προχωρά το Μουσείο Μπόιμανς – φαν Μπένινγκεν στο…
Back to top