Γιώργος Βασιλείου: Η Σύζυγός Του Εξομολογείται

at 8:56 μμ
548
Γιώργος Βασιλείου: Η Σύζυγός Του Εξομολογείται

Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του Γιώργου Βασιλείου, η σύζυγός του Λία Θερμογιάννη – Βασιλείου, περιέγραψε πώς ήταν το τελευταίο βράδυ που πέρασαν.

«Πλησίαζε στο τέλος των χημειοθεραπειών και είχαμε πάρει εξιτήριο. Μια Κυριακή, ένιωσε μια αδιαθεσία, πήγαμε στο νοσοκομείο, όπου θα του έκαναν εξετάσεις για να εντοπίσουν τη λοίμωξη και τον κράτησαν μέσα. Ξαπλώνει το βράδυ κι εγώ εκεί δίπλα του  στο δωμάτιο, του λέω «Άντε Γιώργο μου κοιμήσου να ξεκουραστείς». Έτσι κι έγινε, κοιμηθήκαμε. Ξαφνικά έρχεται ο γιατρός, με σκουντάει να ξυπνήσω. Σηκώνομαι και βλέπω τον Γιώργο μου, με το σώμα του σε όρθια στάση στο κρεβάτι και το κεφαλάκι του πλάγια. Σηκώθηκε, ίσως κάτι να μου πει, αλλά εγώ δεν τον κατάλαβα μέσα στον ύπνο μου. Ευτυχώς έφυγε ανώδυνα και ήμουν δίπλα του. Αυτό είναι που με παρηγορεί» εξομολογήθηκε στο περιοδικό «Λοιπόν».

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» από τη ζωή ο Γιώργος Βασιλείου

Η σύζυγος του τηλεοπτικού «αστυνόμου Θεοχάρη» περιέγραψε μάλιστα και πώς ξεκίνησε η περιπέτεια υγείας για τον Γιώργο Βασιλείου.

«Να φανταστείς ότι πήγαμε στον γιατρό για έναν απλό βήχα που είχε. Αυτό που με θορύβησε, είναι η μεγάλη του διάρκεια. Μόλις «χτυπήθηκε» ρώτησε τον γιατρό «μου απομένουν 5 μήνες ζωής;» Δε γνωρίζαμε ακόμα από τι νοσούσε, καθώς στην αρχή αμς είπαν ότι μάλλον είναι χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια. Μετά το βρήκαμε με παραπάνω εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Ο Γιώργος δεν ανήκε εδώ, δεν ήταν γήινος…» εξομολογήθηκε.

 

Πηγή

Σχετικά

Back to top