Τάσος Σωτηράκης: Η αντίδραση του Γκούμα προς τον Βόσκαρη και το σοκ με την εγκυμοσύνη της Ελένης

at 8:24 μμ
480
Τάσος Σωτηράκης: Η αντίδραση του Γκούμα προς τον Βόσκαρη και το σοκ με την εγκυμοσύνη της Ελένης

“Ο Γκούμας δεν συμφωνεί με τις πράξεις του Βόσκαρη. Όταν μαθαίνει από εκείνον ότι η Ελένη έχει μείνει έγκυος πέφτει από τα σύννεφα. Σφίγγεται η καρδιά του.” δήλωσε ο Τάσος Σωτηράκης.

Στον Γιάννη Βίτσα και στο 7 Μέρες Tv παραχώρησε συνέντευξη ο Τάσος Σωτηράκης, ο οποίος υποδύεται στις Άγριες Μέλισσες τον Λάζαρο Γκούμα, το δεξί χέρι του Βόσκαρη. Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στην σειρά Οαλλά και για το γεγονός ότι θα εναντιωθεί στα βασανιστήρια που βιώνει η Ελένη από τον Βόσκαρη.

Ο Λάζαρος Γκούμας μαζί με το Μάνο Βόσκαρη μετατρέπουν σε εφιάλτη τις ημέρες της Ελένης στη φυλακή.

Ο Λάζαρος Γκούμας είναι ένας τυπικός δεσμοφύλακας στις γυναικείες φυλακές το δεξί χέρι του διευθυντή του. Πρόκειται για έναν σκληρό άνθρωπο που ξέρει ποια είναι η θέση του μέσα στη φυλακή. Πολλές φορές ξεπερνά τα όρια ακολουθώντας τις εντολές του Βόσκαρη. Βέβαια επειδή είναι οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών είναι φανερές σε ορισμένες στιγμές οι ρωγμές του απέναντι στα βασανιστήρια των κρατουμένων.

Γνωρίζει φυσικά ότι ο Βόσκαρης έχει βιάσει επανειλημμένως την Ελένη.

Ο Γκούμας δεν συμφωνεί με τις πράξεις του Βόσκαρη. Όταν μαθαίνει από εκείνον ότι η Ελένη έχει μείνει έγκυος πέφτει από τα σύννεφα. Σφίγγεται η καρδιά του. Ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Ο Λάζαρος μαλακώνει σε σχέση με την Ελένη. Προσπαθεί να κρατήσει όμως τους τύπους. Δεν παύει να τον φοβάται το Βόσκαρη. Είναι αρχηγός εκεί μέσα. Δε ξέρει πώς θα αντιδράσει. Γνωρίζει ότι δεν τον ενδιαφέρει τίποτα και ότι μπορεί να πάρει το κεφάλι ακόμα και του Γκούμα.

Ποιο είναι το ενδιαφέρον στοιχείο που βρήκες εσύ σ’ αυτόν τον ρόλο;

Ότι είναι απόλυτα κόντρα από εμένα. Είναι ενάντια στη φύση μου τα βασανιστήρια και η αδικαιολόγητη βία. Είμαι φύσει θέσει ενάντιος με το Λάζαρο Γκούμα. Αυτό με κέντρισε στο να ψάξω πώς μπορείς να παίξεις έναν τέτοιο άνθρωπο ερχόμενος μάλιστα από τη θεατρική παράσταση για τη ζωή του Άρη Βελουχιώτη. Τώρα καλούμαι να υποδυθώ έναν χαρακτήρα εκ διαμέτρου αντίθετο μου. Αυτό που κράτησα ως στοιχείο είναι πώς αυτός ο άνθρωπος είναι οικογενειάρχης οπότε κάποια στιγμή θα εναντιώνονταν στη βία του Βόσκαρη.

Με ποιον τρόπο εκδηλώνει την αντίθεση του;

Δυσανασχετεί με την όλη κατάσταση. Είναι η πρώτη φορά που δεν ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές του Βόσκαρη. Το κάνει με το ζόρι.

Σε πόσα επεισόδια της σειράς συμμετέχεις;

Θα είμαι σε τριάντα επεισόδια. Όσα διαρκούν οι φυλακές.
Πηγή

Σχετικά

Back to top