Η Lamborghini έφτιαξε το πιο πολυτελές ποδήλατο

at 4 Νοεμβρίου, 2020
484

Η Lamborghini μαζί με την Cervélo Cycles παρουσίασαν το ολοκαίνουριο Cervélo R5 Automobili Lamborghini Edition, ένα top performing ποδήλατο, που θα κυκλοφορήσει σε μόλις 63 αντίτυπα. Όπως αντιλαμβάνεσαι πρόκειται για ένα από τα πολυτελέστερα και ισχυρότερα του είδους του, κάτι που δικαιολογεί και την τιμή των $18.000 που κοστολογείται.

Είναι δηλαδή και ένα από τα ακριβότερα ποδήλατα της αγοράς αλλά και πάλι, αυτό μάλλον θεωρείται λογικό αν λάβουμε υπόψιν πως ο κάτοχός του ουσιαστικά αγοράζει ένα όχημα της Lamborghini, έστω και σε “ταπεινότερη” μορφή από τα γνωστά supercars του ιταλικού brand. 

Η Lamborghini έφτιαξε το πιο πολυτελές ποδήλατο
ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΛΑΜΠΟΡΓΚΙΝΙ 3
ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΛΑΜΠΟΡΓΚΙΝΙ 1

To Cervelo R5 διατίθεται σε χρωματισμό καμουφλάζ με πορτοκαλί, μαύρο και λευκό. Η έμπνευση πίσω από τον σχεδιασμό του βρίσκεται στην Lamborghini Aventador SVJ, που πριν λίγο καιρό έσπασε το ρεκόρ ταχύτητας στην πίστα του Nürburgring, όταν και ολοκλήρωσε την διαδρομή των 20,8 χιλιομέτρων σε μόλις 6 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα, με τον Marco Mapelli στο τιμόνι της.

Το Cervelo R5 δημιουργήθηκε για να μπορεί να ανταποκριθεί τόσο στις απότομες ανηφόρες και κατηφόρες των ιταλικών Άλπεων αλλά και στους δρόμους της πόλης, με εύκολο handling. Σε αυτό βοηθά και ο μηχανικός εξοπλισμός Super Record EPS της Campagnolo και τους Bora One τροχούς, που φορούν Vittoria Corsa Pro λάστιχα.

Πηγή

Σχετικά

Back to top