Ξεκίνησα να εργάζομαι ως δημοσιογράφος σε περιοδικά, ενώ υπήρξα και Διευθυντής Σύνταξης στο μουσικό περιοδικό Ποπκόρν. Το 1996 και με την έναρξη λειτουργίας του MAD TV, εντάχθηκα στο δυναμικό του καναλιού ξεκινώντας να παρουσιάζω την μουσική εκπομπή OK σε καθημερινή βάση μέχρι σήμερα! Αν ψάχνεις λοιπόν τον μακροβιότερο παρουσιαστή του MAD, τον έχεις μπροστά σου ενω και η εκπομπή ΟΚ αποτελεί το σήμα κατατεθέν του αγαπημένου σου μουσικού καναλιού!

Έχω υπάρξει στο «πηδάλιο» της παρουσίασης επιτυχημένων τηλεοπτικών εκπομπών, ανάμεσά τους το μουσικό show Megalicious Chart Live, το Super Idol, το Μες Την Καλή Χαρά και το πρόσφατο After Dark!

Η αγάπη μου για τη μουσική αποδεικνύεται καθημερινά καθώς πέρα από παραπάνω, με ακούτε κάθε Κυριακή 12:00 με 14:00 στον STAR 92.9 παρουσιάζοντας τα 30 κορυφαία τραγούδια της Εβδομάδας!

Σχετικά

Γιάννης Γιαννούσης

10 Οκτωβρίου, 2020
Λίγο μετά τα 00’s, με την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών και την επέλαση του internet στην καθημερινότητα μας, ξεκίνησε η…

Χρήστος Μακρής

7 Οκτωβρίου, 2020
Music is my way of life… είναι το “μότο” που με ακολουθεί από τα παιδικά μου χρόνια, μιας και από…

Π. Σίμος & Κ. Ψιμοπούλου

5 Οκτωβρίου, 2020
Καθημερινά και για δύο ολόκληρες ώρες, ο Παναγιώτης Σίμος και η Κατερίνα Ψιμοπούλου είναι εδώ, σχολιάζοντας τα πάντα σε ένα..…

Dj Piko

2 Οκτωβρίου, 2020
Το όνομά του στα μουσικά δρώμενα είναι DJ Piko. Ξεκίνησε να μαθαίνει πιάνο στην ηλικία των πέντε ετών στο Ελληνικό…
Back to top