Το λαϊκό προσκύνημα πρόκειται να συνεχιστεί και αύριο, Πέμπτη, μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Σε λαϊκό προσκύνημα τέθηκε από σήμερα το πρωί η σορός του διεθνούς φήμης σχεδιαστή Βαλεντίνο, ο οποίος πέθανε προχθές, Δευτέρα, σε ηλικία 93 ετών.
Διαβάστε ακόμη
Ιταλοί, τουρίστες, μοντέλα και γνωστά ονόματα της μόδας και του χώρου του θεάματος περνούν το κατώφλι του μεγάρου της ιστορικής έδρας του οίκου, στην πλατεία Μινιανέλι της Ρώμης, για να αποτίσουν ύστατο φόρο τιμής στον μεγάλο μόδιστρο.
Το λαϊκό προσκύνημα πρόκειται να συνεχιστεί και αύριο, Πέμπτη, μέχρι τις 6 το απόγευμα. Κοντά στο φέρετρο έχουν τοποθετηθεί άσπρα τριαντάφυλλα, ενώ στην αίθουσα έχει τοποθετηθεί και μια μεγάλη φωτογραφία-πορτρέτο του στιλίστα.
Il feretro è arrivato nella sede di Piazza Mignanelli nel cuore della capitalehttps://t.co/pM95EdJL4T
— Tg La7 (@TgLa7) January 21, 2026
Την Παρασκευή, η κηδεία του Βαλεντίνο Γκαραβάνι θα πραγματοποιηθεί, όπως τελικώς αποφασίσθηκε, σε έναν από τους μεγαλύτερους ναούς της ιταλικής πρωτεύουσας. Πρόκειται για την εκκλησία Σάντα Μαρία Ντέλι Αντζελι, η οποία βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό Τέρμινι. Στη λιτή τελετή της κηδείας, η οποία θα αρχίσει στις 11 ώρα Ιταλίας, θα είναι παρών και ο Ιταλός πρόεδρος της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα.
Διαβάστε ακόμη:
Ακολουθήστε το neolaia.gr στο Google News για να μαθαίνεις τα νέα!
Μπες στην μεγαλύτερη κοινότητα του VIBER! Aκολούθησέ μας!
Ακολούθησε το neolaia.gr και γίνε μέλος της νεανικής κοινότητας στο WhatsApp
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS – ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ
⚽🏀 LIVE SCORES
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΔΩ..




