Όσα έγραψε ο Σάββας Πούμπουρας.
Με αναρτήσεις του στο Instagram ο Σάββας Πούμπουρας ενημέρωσε πως είχε ατύχημα με τη μηχανή του, τονίζοντας πως το κράνος του και ο κατάλληλος εξοπλισμός προστάτεψαν τον ίδιο ώστε να μην τραυματιστεί.
«2η ευκαιρία. Αυτό λοιπόν είναι ένα 2ευρο, το οποίο ήταν στην αριστερή μου τσέπη, όσο σερνόμασταν μαζί στα καλντερίμια της ζωής… Ούτε για πετονιά σε φλιπεράκι δεν κάνει πλέον», έγραψε στην πρώτη φωτογραφία ο Σάββας Πούμπουρας.
Ενώ σε δεύτερη φωτογραφία με τα γάντια του: «Αυτά τα πανέμορφα σημάδια θα μπορούσαν να ήταν στα χέρια μου. Ούτε να την παίξεις να μην μπορείς».
Τέλος, ο Σάββας Πούμπουρας δημοσίευσε φωτογραφία με το κράνος του: «Και για να μη γίνουμε δακρύβρεχτοι, θα μιλήσουμε λίγο για την ασφάλεια αναβάτη. Σε ευχαριστώ κράνος», έγραψε ο Σάββας Πούμπουρας, αποφεύγοντας να γνωστοποιήσει λεπτομέρειες του ατυχήματος.
Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP
Διαβαστε Ακομη