Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

at 10:35 πμ
45

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια ψυχικές εντάσεις καθώς ο Ερμής πρόσφατα, στο δημιουργικό σου τομέα αντιτίθεται στον Πλούτωνα νωρίς σήμερα. Θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι κάποιος προσπαθεί να σε ξεπεράσει ή να πάρει το πάνω χέρι. Σκέψου ότι οι άνθρωποι μπορεί προσωρινά να κρατούν πολύ σφικτά τις απόψεις τους. Εάν οι μαθησιακές εμπειρίες δεν προκύπτουν από συγκρούσεις, το άγχος για τις επικοινωνίες είναι χάσιμο χρόνου και ενέργειας. Επιδίωξε να κάνεις ότι μπορείς για να απελευθερώσεις και να καθαρίσεις, αντί να κρατάς αρνητικά συναισθήματα σήμερα.

Ταύρος

Μπορεί να είσαι ενθουσιασμένη με ένα έργο ή μια ιδέα, αλλά μπορεί επίσης να αντιμετωπίσεις αντίθεση σ’ αυτό. Ψυχικές εντάσεις, ανησυχίες που σε βαραίνουν πολύ ή απογοητευτικές διαφωνίες είναι πιθανές με μια αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα νωρίς σήμερα. Οι άνθρωποι μπορούν να υπερασπιστούν τις ιδέες τους ή να αναδυθεί οικογενειακό δράμα. Μπορεί να υπάρχει κάποια χαοτική ενέργεια στον εσωτερικό κόσμο σου ή στη ζωή του σπιτιού σου. Η εστίαση στην ταξινόμηση και την οργάνωση των πραγμάτων μπορεί να σε βοηθήσει να επικεντρωθείς.

Δίδυμοι

Νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρχουν πολλά στο μυαλό ή στο πιάτο σου. Μια αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει ανασφάλειες ή φόβους για απώλεια του θαυμασμού κάποιου. Αντίθετα, θα μπορούσε να προκαλέσει φόβους για αλλαγές. Σκέψου ότι το να κρατάς πολύ σφικτά μια γνώμη μπορεί να σε εμποδίσει να προχωρήσεις και να αναπτυχτείς. Ωστόσο, δεν πρόκειται για παραχωρήσεις. Είναι μόνο να ανακατευθύνεις τον εαυτό σου εάν έχεις ξοδέψει πάρα πολύ χρόνο και ενέργεια σε κάτι που σε έχει στραγγίξει. Στόχος να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο, καθώς η αγανάκτηση μπορεί να σου κλέψει την ευτυχία.

Καρκίνος

Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στις αλληλεπιδράσεις σου ή ανησυχίες να βαραίνουν το μυαλό σου νωρίς σήμερα. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι ελαφρώς πιο αμυντικοί ή να αισθάνονται την ανάγκη να αποδείξουν κάτι, εάν μια ιδέα αμφισβητεί το επίπεδο άνεσης σου. Το να πιέζεις για απαντήσεις μπορεί να είναι προβληματικό και τα προβλήματα με τα χρήματα ή τη υποστήριξη που σε βαραίνουν μπορεί να φτάσουν σε σημείο καμπής. Εάν αισθάνεσαι υποτιμημένη, οι απογοητεύσεις μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα. Θυμήσου ότι ο συμβιβασμός θα ήταν ιδανικός, αλλά το να φτάσεις εκεί περιλαμβάνει λίγη προσφορά και είναι καλύτερο να μην υπολογίζεις ότι οι άλλοι θα το κάνουν για την ώρα.

Λέων

Μια αντίθεση μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα μπορεί να φέρει περίπλοκες αλλά δυνητικά αποκαλυπτικές ενέργειες νωρίς σήμερα. Οι ιδέες ή τα σχέδια σου μπορεί να συναντήσουν εμπόδια και μπορεί να είναι καλή ιδέα να είσαι ευγενική με τον εαυτό σου και να μην πιέζεις κάτι πολύ σκληρά. Αντίθετα, άφησε το μυαλό σου να εξερευνήσει νέες ιδέες. Οι επικοινωνίες μπορεί να είναι βαριές ή μπορεί να αισθάνεσαι απογοητευμένη αν δεν είσαι ελεύθερη να εκφραστείς αυθόρμητα. Οι συγκρούσεις που αναδύονται τώρα, μπορούν να σου δώσουν μια εικόνα για τις κρυμμένες δυνάμεις στη ζωή σου που μπορεί να υπονομεύουν την πρόοδο σου ή να σε εμποδίζουν να προχωρήσεις μπροστά.

Παρθένος

Μια υπερδραστήρια περιέργεια μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις ότι είσαι έτοιμη για κάτι πριν γίνει. Οι τεταμένες σκέψεις ή ανησυχίες είναι πιο εμφανείς νωρίς σήμερα, με μια αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα. Απέφυγε να επιτρέψεις στις ανησυχίες να υπονομεύουν τις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους, οι οποίες θα μπορούσαν να τεθούν διαφορετικά. Θα μπορούσες κάλλιστα να ανακαλύψεις ότι το να κρατάς ένα έργο ή μια ιδέα για τον εαυτό σου είναι χρήσιμο μόνο προς το παρόν. Αν δεν διοχετεύσεις πνευματική ενέργεια σε κάτι δημιουργικό και θετικό, κράτησε τη φαντασία σου να μην τρέχει πολύ.

Ζυγός

Οι εντάσεις και οι πιέσεις από τους άλλους, ειδικά στον έρωτα και τη φιλία μπορεί να είναι ένα θέμα και μπορεί να εμπλέκεται μια εμμονή. Μπορεί να πηγαίνεις πέρα – δώθε μεταξύ μιας έντονης επιθυμίας να φτάσεις στην αλήθεια ενός θέματος και ενός φόβου να το κάνεις. Ο στόχος τώρα θα πρέπει να είναι η εκκαθάριση και η απελευθέρωση. Πιθανότατα κρατάς κάτι πολύ σφικτά και δεν μπορεί να αναπνεύσει σε αυτή τη θέση! Ή περιορίζεις την ελευθερία σου για να το κάνεις αυτό. Είτε έτσι ή αλλιώς, ο στόχος τώρα θα πρέπει να είναι να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου χαλαρώνοντας.

Σκορπιός

Οι θαμμένες πληγές μπορούν να ξεφύγουν νωρίς σήμερα ή μπορεί να βρουν έκφραση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στις συνομιλίες σου. Οι φόβοι ότι θα σου τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια ή ότι δεν είσαι εν γνώσει, μπορεί να οδηγήσει σε απογοητευτικά σενάρια ή εντάσεις. Μυστικά μπορεί να αποκαλυφθούν ή μπορεί να προκύψουν κρυφά ζητήματα, ιδανικά να σε ωθήσουν προς το φως, αλλά παρόλα αυτά μπορεί να είναι λίγο άβολα. Τα αδιέξοδα είναι πιθανά και ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις προβλήματα. Στην ιδανική περίπτωση, ίσως είναι καλύτερο να παρατηρήσεις, να διαμορφώσεις μια στρατηγική και να ενεργήσεις αργότερα.

Τοξότης

Με τον Ερμή συνήθως μια ελαφριά, ευάερη επικοινωνιακή επιρροή, σε αντίθεση με το σκοτεινό, μετασχηματιστικό Πλούτωνα νωρίς σήμερα, μπορεί να υπάρχει κάποιος φόβος αλλαγής πίσω από διαφωνίες. Αυτή η διέλευση μας προκαλεί να αναπτυχθούμε μέσω συνομιλιών ή έκθεσης σε διαφορετικές ή νέες ιδέες, απόψεις και μεθόδους. Κάτω από αυτή τη διέλευση, οι επιφανειακές διαφορές απόψεων μπορούν να αλλάξουν γρήγορα. Είναι δυνατή η ψυχική ένταση. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις εμπόδια ή αντίσταση. Προβλήματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τη μάθηση ή τη μεταφορά μπορούν να πιέσουν το μυαλό σου.

Αιγόκερως

Η ψυχική ενέργεια τρέχει πολύ νωρίς σήμερα, αλλά μπορεί να είναι κάπως προβληματική. Μπορεί να υπάρξει ένταση σε μια σχέση εάν υπήρξαν ανισορροπίες και δημιουργήθηκαν δυσαρέσκειες. Ή, οι ανησυχίες μπορεί να φαίνονται πιο πιεστικές ή να αιωρούνται βαριά στον αέρα, καθιστώντας δύσκολη την απόλαυση σε σημεία. Αγκάλιασε αντί να αντιστέκεσαι στις ευκαιρίες να αναπτυχθείς και να πιέσεις το φόβο του παρελθόντος. Ταυτόχρονα είναι σημαντικό να προσέχεις την υπερβολική προσκόλληση σε ιδέες ή πράγματα και να στοχεύσεις στο να ξεπεράσεις τις ύποπτες σκέψεις.

Υδροχόος

Οι άνθρωποι μπορεί να πατήσουν τα κουμπιά σου νωρίς σήμερα. Μπορεί να είναι πολύ εύκολο να εμπλακείς σε μια διαφωνία και οι διαφορές απόψεων ή μεθόδων μπορούν να ληφθούν πολύ προσωπικά. Τα ζητήματα που δημιουργούνται κάτω από την επιφάνεια μπορεί τώρα να έρθουν στο επίκεντρο. Είναι πιο πιθανό να νιώσεις δύναμη αν παραμείνεις ανοιχτή, ευέλικτη και εστιασμένη στην ανάπτυξη παρά να ανησυχείς για το τι λένε και τι κάνουν οι άλλοι. Η διοχέτευση επιπλέον ενέργειας σε παραγωγικές δραστηριότητες μπορεί να είναι επιτυχείς.

Ιχθύες

Νωρίς σήμερα βάλε στόχο να αποφύγεις την παγίδα της υπερβολικής συγκέντρωσης σε ελαττώματα ή σε όσα δεν γνωρίζεις. Μια αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να σε εκνευρίσει και θέματα που σχετίζονται με το άγχος ή τις ενοχές μπορεί να υπονομεύσουν την παραγωγικότητα σου. Οι συζητήσεις μπορεί ζεσταθούν ή οι σκέψεις σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε τεταμένα μέρη, καθώς επισκέπτεσαι ξανά παλιές πληγές. Μπορεί να υπάρχει λόγος για αυτό! Ίσως είναι καιρός να αφήσεις αυτά τα πράγματα πίσω σου. Μπορεί να προκύψει κάτι που ήταν θαμμένο στο παρελθόν, το οποίο μπορεί να είναι άκρως αποκαλυπτικό, οδηγώντας σε σημαντικές αποκαλύψεις.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock

Πηγή

Σχετικά

Back to top