Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

at 7:00 πμ
31

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες προκλήσεις σήμερα όταν σχετίζεσαι ένας προς έναν. Μπορεί να καταλάβεις κάποιον, κάτι που μπορεί να είναι πολύ καλό, καθώς οι γύρω σου τείνουν να υπερβάλλουν και να χρησιμοποιούν ασυνήθιστους τρόπους για να διεκδικήσουν την προσοχή σου αυτή τη στιγμή. Η Σελήνη σηματοδοτεί μια σύντομη περίοδο ανάπαυσης, προβληματισμού και κάποιου επιπέδου τάση για απομόνωση. Αν και θα μπορούσες να αισθανθείς λίγο αμήχανος με τους ανθρώπους γύρω σου, προσπάθησε να αρκεστείς στο να μην τραβάς τη προσοχή, καθώς αυτό μπορεί να σε βοηθήσει μακροπρόθεσμα.

Ταύρος

Αν είσαι κοντά με άλλους μπορεί να νιώσεις χαμένος μέσα σε ένα πλήθος σε σημεία σήμερα. Στόχος να αλλάξεις ελαφρώς κατεύθυνση σου αντί να γυρνάς γύρω από τον εαυτό σου. Μπορεί να φαίνεται ότι όλα συμβαίνουν ταυτόχρονα και δεν υπάρχει διακόπτης απενεργοποίησης. Πάρε μια βαθιά ανάσα, επιβράδυνε λίγο και μην απορρίπτεις κάτι από ιδιοτροπία και μόνο. Αν και είναι μια αξιοπρεπής μέρα για την κοινωνική σου ζωή, κάτι μικρό που ακούς μπορεί να σου φανεί υπερβολικό και άρα αν δεν το πάρεις σοβαρά μπορείς να απολαύσεις τον εαυτό σου.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις και να παρουσιάσεις τις ιδέες σου. Είναι μια καλή στιγμή για να δείξεις την πιο υπεύθυνη πλευρά σου κυρίως μέσω της εργασίας, των υπηρεσιών ή της ηγεσίας σου. Ωστόσο τα ελαττώματα μιας κατάστασης φαίνονται μεγαλύτερα ή πιο δυνατά σήμερα και ενώ αυτό μπορεί να είναι λίγο αποθαρρυντικό είσαι σε καλή φόρμα για να εργαστείς σε προβληματικούς τομείς και να ενισχύσεις τη θέση ή τα σχέδια σου. Μην αμφισβητείς την ειλικρίνεια του συντρόφου σου, ενώ εσύ που είσαι μόνος, έχεις πολλές ευκαιρίες για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου.

Καρκίνος

Μια στρατηγική που λειτουργεί καλύτερα σήμερα είναι να επικεντρωθείς σε μικρή πρόοδο παρά σε μεγάλες νίκες. Μπορεί επίσης να σου αρέσει να μοιράζεσαι ιδέες ή τα οράματα σου με άλλους, να διδάσκεις και να μελετάς. Γίνεσαι αρκετά ευαίσθητος αν νιώσεις πως οι άλλοι επεμβαίνουν στη ζωή σου. Απέφυγε παρόλα αυτά την ένταση στα εργασιακά. Το κλίμα στη σχέση με τον σύντροφο σου είναι αναζωογονητικό και ευχάριστο. Εσύ που είσαι μόνος, ένας κρυφός θαυμαστής αποκαλύπτεται.

Λέων

Ένα αίσθημα δύναμης γίνεται αισθητό σήμερα και είναι εύκολο να βρεις ομοιότητες με κάποιον τρίτο ή ανθρώπους που έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης. Η σημερινή διέλευση της Σελήνης σε ενθαρρύνει να επικεντρωθείς στα μικρά πράγματα και στις εκκρεμότητες της ζωής σου. Πολλοί περισπασμοί στα εργασιακά δε σου επιτρέπουν να συγκεντρωθείς σε αυτά που έχεις να κάνεις. Ξέρεις ακριβώς τον τρόπο που πρέπει να πλησιάσεις τον σύντροφο σου και να γεφυρώσεις αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνος, εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία προκειμένου να περάσεις καλά.

Παρθένος

Οι συνομιλίες μπορεί σήμερα να σε γοητεύσουν ή να σε βοηθήσουν να οργανώσεις τις σκέψεις σου και να σε οδηγήσουν σε ένα πιο πρακτικό, ρεαλιστικό πνεύμα. Η διατύπωση των σκέψεων σου κυρίως στα εργασιακά έχει θετικά αποτελέσματα. Οι μετριοπαθείς φιλοδοξίες λειτουργούν καλύτερα μέχρι να ξεπεράσεις την αίσθηση της υπερβολής. Πάθος και ρομαντισμός κυριαρχούν στη σχέση με τον σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνος, φλερτ και νέες κατακτήσεις ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου.

Ζυγός

Οι σημερινές ενέργειες ενθαρρύνουν την ιδιαίτερη σκέψη για εποικοδομητικές αναζητήσεις. Η ανάγκη σου να κάνεις check in με τις βαθύτερες ανάγκες και τα συναισθήματα σου ή τους αγαπημένους σου οφείλεται στη διέλευση της Σελήνης στον τομέα του σπιτιού και του συναισθήματος σου. Θετικές αλλαγές στα εργασιακά ευνοούν τα σχέδια σου. Μην απογοητεύεις τον σύντροφο σου με την απόμακρη στάση σου. Εσύ που είσαι μόνος, μια παλιά ιστορία επανέρχεται.

Σκορπιός

Στόχος σου είναι να κρατήσεις τα πράγματα απλά και συστηματικά σήμερα για καλύτερα αποτελέσματα. Οι εποικοδομητικές δραστηριότητες ή χόμπι μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου. Τα μπερδεμένα στοιχεία στα εργασιακά φαίνεται να απομακρύνονται καθώς εστιάζεις στους πιο εφικτούς στόχους σου. Μικρές διαφωνίες με τον σύντροφο σου μπορούν να φέρουν λύσεις. Εσύ που είσαι μόνος, απόλαυσε τον εαυτό σου και το φλερτ.

Τοξότης

Η ανάγκη για κάποια κοινή λογική και μια επιθυμία για προγραμματισμό μπορεί να κυριαρχήσει σήμερα. Ακόμα κι αν κάποια πράγματα παραμένουν στον αέρα θέλεις να επικεντρωθείς σ’ αυτά που γνωρίζεις και σε αυτά που είναι εφικτά. Στόχος σου επίσης είναι να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και τα εισοδήματα σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου σε ότι σχετίζεται με την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή.

Αιγόκερως

Τα θετικά σχόλια σήμερα μπορούν να τροφοδοτήσουν το κίνητρο σου και να κάνεις τα καλύτερα. Ενώ τα συναισθήματα και οι ανάγκες σου έρχονται σε προτεραιότητα μπορεί να νιώσεις πιεσμένος αν χρειαστεί να προσαρμοστείς σε κάποιες καταστάσεις στα εργασιακά. Απέφυγε παρεξηγήσεις και εντάσεις στη σχέση με τον σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνος, απόλαυσε το φλερτ και την ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση.

Υδροχόος

Σήμερα είναι ευκολότερο απ’ το συνηθισμένο να επωφεληθείς από μια πιο οργανωμένη προσέγγιση. Η ανταλλαγή ιδεών, η εκμάθηση και οι καθοδήγηση μπορούν επίσης να είναι αρκετά επιτυχημένες, βοηθώντας σε να αποστασιοποιηθείς απ’ τις πρόσφατες πιέσεις. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο στα εργασιακά. Απέφυγε τις περίπλοκες συζητήσεις με τον σύντροφο σου και εσύ που είσαι μόνος, ακολούθησε τη διαίσθηση και όχι τη λογική σου.

Ιχθύες

Παρακολούθησε προσεκτικά την τάση σου του να θέλεις να κάνεις πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα σήμερα. Η παρορμητικότητα με χρήματα, πόρους ή σχέσεις μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Ωστόσο εάν καταφέρεις να τη διατηρήσεις υπό έλεγχο μπορείς να κάνεις πιο πετυχημένα βήματα. Οι συμβουλές των φίλων σήμερα είναι πολύτιμες και φέρνουν λύσεις στα συναισθηματικά σου.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!

Κεντρική φωτογραφία: iStock

 

Πηγή

Σχετικά

Back to top