Έλενα Γαλύφα: «Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει πάρα πολύ ωραία κορµοστασιά, γοητεία, star quality» |

at 8:06 πμ
26

«Ενας πρόεδρος κόµµατος πρέπει να έχει στυλ, από τη στιγµή που ελκύει τα φώτα της δηµοσιότητας», λέει η Έλενα Γαλύφα.

Η Έλενα Γαλύφα παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη. Η γνωστή fashion influencer απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και για τα 22 χρόνια κοινής πορείας με τον σύζυγό της.

Η γνώµη σου για το ντύσιµο του Στέφανου Κασσελάκη;

Θέλω πάρα πολύ να πάω µε µια βαλίτσα ρούχα και να του χτυπήσω την πόρτα. «Καλησπέρα, ήρθε η ώρα να φορέσουµε το σωστό νούµερο». Ενώ δεν είµαι στυλίστρια – ίσως είναι και ο µόνος που µου κινεί το ενδιαφέρον να του αλλάξω τη στυλιστική ταυτότητα. Εχει πάρα πολύ ωραία κορµοστασιά, γοητεία, star quality, τα οποία όλα θα απογειωθούν µε το ανάλογο στυλ και σε συνάρτηση πάντα µε την ιδιότητά του.

Ενας πρόεδρος κόµµατος πρέπει να έχει στυλ, από τη στιγµή που ελκύει τα φώτα της δηµοσιότητας, επηρεάζει κόσµο και -γιατί όχι;- να είναι για κάποιους πρότυπο. ∆εν γίνεται να ασφυκτιά σε λάθος νούµερο, γιατί παράλληλα είναι σαν να ασφυκτιά και η προσωπικότητά του – το µήνυµα είναι λανθασµένο. Εξάλλου, το ντύσιµό µας δεν υπηρετεί µονάχα το lifestyle. Είναι και ο κώδικας επικοινωνίας µας και φανερώνει πολλά πράγµατα.

Ποιον θεωρείς τον πιο κοµψά ντυµένο Ελληνα πολιτικό (άνδρα και γυναίκα);

∆εν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, µιας και προέρχεται από τον χώρο της µόδας: την Ελενα Κουντουρά, µε τη λεπτεπίλεπτη φιγούρα, που ντύνεται µίνιµαλ, ενώ η παριζιάνικη φινέτσα που διαθέτει ολοκληρώνει εντυπωσιακά κάθε της εµφάνιση. Ενώ η Ελίζα Βόζεµπεργκ είναι από τις λίγες κυρίες που διαθέτουν γούστο…

Είσαι πολλά χρόνια µε τον σύζυγό σου! Εχετε περάσει κρίση στον γάµο σας;

Είκοσι δύο χρόνια πια, το λέω και ούτε εγώ δεν το πιστεύω! Φυσικά και έχουµε περάσει κρίση, και όχι µία, αλλά πολλές! Αν οι ατοµικές αξίες συµβαδίζουν, δύσκολα σπάει ένας γάµος. Η ρουτίνα µόνο µπορεί να φθείρει µια σχέση, όπου εκεί καλείσαι να δράσεις άµεσα… Τώρα, για πόσο ακόµα; Θα φανεί…

Πηγή εικόνας: NDP


Διαβαστε Ακομη

Πηγή

Σχετικά

Back to top