Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

at 7:00 πμ
35

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Σήμερα η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σου δείχνει την ανάγκη να αποσυρθείς και να αφιερώσεις λίγο επιπλέον χρόνο διακοπής σε συναισθηματικό επίπεδο. Ωστόσο η σημερινή διέλευση Ερμή – Κρόνου αναδεικνύει την κοινή λογική και την επιθυμία για ένα σχέδιο ή στρατηγική. Είναι μια καλή στιγμή για να οργανώσεις το σπίτι ή να κάνεις κάτι παραγωγικό στα παρασκήνια. Το να εστιάσεις σε αυτό που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι καταπραϋντικό και ενδυναμωτικό. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βάλεις την τελευταία πινελιά σε ένα ειδικό έργο ή να κάνεις ένα μοντάζ.

Ταύρος

Μια ωραία ροή ενέργειας είναι μαζί σου για να αναπληρώσεις τις ευθύνες με λιγότερη προσπάθεια απ’ ότι συνήθως. Οι συζητήσεις σήμερα, μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες και ακόμη και κίνητρα. Η συμβουλή σου μπορεί να βοηθήσει κάποιον και απολαμβάνεις τη βοήθεια που προσφέρεις. Το μάτι σου πιάνει όλες τις λεπτομέρειες. Ένα τρίγωνο Ερμή – Κρόνου προσφέρει ένα αίσθημα προσγειωμένου μέσω της επικοινωνίας με συγγενείς ή γνωστούς, φίλους ή ακόμα και τον εαυτό σου μέσω του ημερολογίου. Τα θετικά σχόλια μπορούν να τροφοδοτήσουν το κίνητρο, την αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό σου για να κάνεις το καλύτερο δυνατόν.

Δίδυμοι

Οι σημερινές διελεύσεις διευκολύνουν τη δημιουργία ικανοποιητικών επαφών και συνδέσεων, αλλά είναι επίσης μια καλή στιγμή να γεμίσεις τα κενά με δουλειά, χρήματα ή υγεία. Ο Ερμής καθώς διέρχεται τον τομέα των προσωπικών πόρων σου, σε ενθαρρύνει να φτάσεις στο σημείο ή στην ουσία στις συνομιλίες σου. Σήμερα ένα τρίγωνο Ερμή – Κρόνου προωθεί την πρακτική σκέψη που σε βοηθά να βελτιώσεις τα επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα. Μπορεί να αποφασίσεις να αντιμετωπίσεις κάτι που έχεις αφήσει να σου ξεφύγει.

Καρκίνος

Αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι σε μια περίοδο ισχύος σε νοητικό επίπεδο, με περισσότερη διαύγεια να έρχεται στη ζωή σου και πολλές φρέσκιες ιδέες για το μέλλον. Σήμερα ο Ερμής εναρμονίζεται με τον Κρόνο και γρήγορα εντοπίζεις και επικεντρώνεσαι στις προτεραιότητες. Μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείς ξανά με κάτι που ονειρεύεσαι, ένα έργο που αφορά ζώα ή μια άλλη προσπάθεια που βρίσκεται κοντά στην καρδιά σου. Η ζωή μπορεί να μην φαίνεται αισιόδοξη σήμερα, αλλά η αξιοπιστία σου σε κάνει ικανό να κάνεις οργανωτικές προσπάθειες. 

Λέων

Οι διελεύσεις σήμερα, όχι μόνο υποστηρίζουν την ασφάλεια στη ζωή σου, αλλά φέρνουν επίσης και μια αίσθηση σταθερότητας. Είναι ευχάριστο να επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου. Προτιμάς να διοχετεύεις την ψυχική σου ενέργεια σε κάτι αξιόλογο ή ουσιαστικό. Ψάχνεις για αποτελέσματα αντί για ιδέες στο πρώτο μισό της ημέρας, αν και είσαι έτοιμος να κάνεις τα πάντα και να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα καθώς η μέρα προχωρά. Είναι πιθανό να έχεις να έχεις σωστές αντιλήψεις για ένα θέμα που σχετίζεται με δουλειά.

Παρθένος

Είσαι σε πολύ καλή ψυχική κατάσταση για να τακτοποιήσεις συναισθηματικά προβλήματα ή συνήθειες σήμερα. Ενώ αισθάνεσαι περιπετειώδης και αναζητάς πνευματική διέγερση, έχεις επίσης την τάση να το παίζεις ασφαλής το πρώτο μισό της ημέρας. Καθώς η μέρα προχωρά, βρίσκεσαι σε τέλεια θέση για να συνδυάσεις τη χαλάρωση με την διασκέδαση. Μπορείς να υποστηρίξεις, να προστατεύσεις ή να υπερασπιστείς ένα φίλο ή συνεργάτη ή απλά να απολαύσεις τη συντροφιά ή τη συμβουλή κάποιου τρίτου.

Ζυγός

Σκέφτεσαι περισσότερο την καριέρα, την κατεύθυνση ζωής, τη φήμη και τις επαγγελματικές υποθέσεις σου αυτές τις μέρες. Είναι μια καλή στιγμή για να προγραμματίσεις και να τακτοποιήσεις σημαντικούς στόχους και έργα. Η σκέψη σου είναι σίγουρα πιο στοχευμένη. Σήμερα μια αρμονική επιρροή Ερμή – Κρόνου σε βοηθά να γειωθείς. Η υπεύθυνη πλευρά σου αναδεικνύεται κυρίως μέσω της εργασίας ή της εξουσίας. Η αίσθηση σκοπού σου ενισχύει την παραγωγικότητα σου. Μπορεί να υπάρξουν ενδιαφέροντα νέα ή αποκαλύψεις καθώς η μέρα προχωρά.

Σκορπιός

Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να σε παρακινήσουν να είσαι παραγωγικός και οι άλλοι τείνουν να υποστηρίζουν στις προσπάθειες σου ή να σου δίνουν χώρο για να κάνεις αυτό που θέλεις. Το πρώτο μισό της ημέρας είναι καλό για κάποια εθελοντική απασχόληση. Όλη τη μέρα, οι ενέργειες ευνοούν την επίλυση ενός προβλήματος κυρίως μέσω της συνομιλίας, της σκέψης και των ιδεών. Επικοινωνείς με αυτοπεποίθηση και αν υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις, είσαι σε καλή φάση για να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

Τοξότης

Μια αρμονική όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο σήμερα, σε βοηθά να δεις τα πράγματα όπως είναι, και  όχι όπως επιθυμείς ή φοβάσαι να είναι. Ένα αίσθημα δύναμης σε βοηθά να κρίνεις τα πράγματα αντικειμενικά. Υπάρχει μια έλξη σε ότι βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια ή κρυμμένο με την τρέχουσα εστίαση στον 8ο οίκο σου, και μπορεί να θέλεις να καταλάβεις πράγματα ή να λύσεις ένα μυστήριο. Ένα δίλλημα μπορεί να έχει μια εξέλιξη ή ακόμα και να απαντηθεί από μόνο του. Αυτή η διέλευση είναι πολύ χρήσιμη για την απόκτηση καλύτερης οπτικής σχετικά με ένα συναισθηματικό, προσωπικό ή οικογενειακό ζήτημα.

Αιγόκερως

Οι σημερινές τάσεις είναι κοινωνικές και παραγωγικές. Η διέλευση Ερμή – Κρόνου βοηθά στην αντικειμενικότητα της σκέψης ή της επικοινωνίας σου ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές σχέσεις. Μπορεί να υπάρξει μια εποικοδομητική συζήτηση ή μια ιδέα που θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τις σκέψεις σου και να σε οδηγήσει σε μια πιο πρακτική, ρεαλιστική νοοτροπία. Το να εστιάσεις σε ένα έργο ή να γράψεις τις σκέψεις σου μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα. Με αυτή τη διέλευση τα προβλήματα λύνονται καλύτερα με τη λογική, βήμα-βήμα και με οργανωμένο τρόπο.

Υδροχόος

Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν ιδιαίτερα την προσοχή στη λεπτομέρεια, τις ευθύνες, την υγεία και την επίλυση προβλημάτων. Η τάση για εργατικότητα σε μικρούς στόχους είναι ιδιαίτερα έντονη, δίνοντας σου μια αίσθηση ελέγχου και παραγωγικότητας. Είσαι λιγότερο διατεθημένος να δεις τη μεγάλη εικόνα καθώς δεν ασχολείσαι με τις καθημερινές σου υποθέσεις και τη ρουτίνα σου το πρώτο μισό της ημέρας. Οι λογικές απαντήσεις σε ερωτήσεις σε ικανοποιούν περισσότερο. Ακόμα κι αν κάτι είναι μόνο στο μυαλό σου ή κάτι βρίσκεται στο πολύ πρόωρο στάδιο, θα διαπιστώσεις ότι η οργάνωση της σκέψης σου θα σε βοηθήσει.
Ιχθύες

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου, φέρνει μια παιχνιδιάρικη διάθεση, ενέργεια που τονώνει τα συναισθήματα σου. Αυτό καθορίζει την  ημέρα σου, δίνοντας σου μια πιο χαλαρή διάθεση. Ωστόσο μια διέλευση Ερμή – Κρόνου ευνοεί την προσήλωση σε ένα έργο που απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια. Είναι μια καλή μέρα για να δημιουργήσεις κάτι νέο, αλλά είναι επίσης καλή για την παραγωγικότητα και την πραγματική ευχαρίστηση αυτού που κάνεις. Το κλειδί για να κάνεις πολλά ταυτόχρονα αυτές τις μέρες είναι να βρεις τη χαρά μέσα από τη διαδικασία. Σήμερα φαίνεται να βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο!

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!

Κεντρική φωτογραφία: iStock

Πηγή

Σχετικά

Back to top