Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

at 12:32 πμ
74

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Σελήνη περνάει σήμερα στον τομέα της χαράς σου και σε ενδιαφέρει να μοιραστείς τα συναισθήματα σου. Η ευθυγράμμιση Ερμή – Χείρωνα στο ζώδιο σου ενισχύει επίσης την ανάγκη για αυτοέκφραση. Αυτή η διέλευση πυροδοτεί δημιουργικές, μοναδικές και χρήσιμες ιδέες. Θέλεις να απελευθερωθείς από πεποιθήσεις και συμπεριφορές που σε είχαν περιορίσει στο παρελθόν. Μπορεί επίσης να επιδιώξεις να ξεχωρίσεις τον εαυτό σου από τους άλλους και να ανακαλύψεις το τι σε κάνει ξεχωριστή. Οι άνθρωποι τείνουν να σε βλέπουν για το μοναδικό μυαλό ή την άποψη σου αυτή τη στιγμή, καθώς ακολουθείς το δικό σου δρόμο.

Ταύρος

Μπορεί να βιώσεις κάποια ανησυχία παρά την έντονη επιθυμία να εγκατασταθείς κάπου σήμερα. Ευτυχώς έχεις μια κυρίως καλή διάθεση και μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την ενέργεια για να συγχωρήσεις και να θεραπεύσεις καθώς προσεγγίζεις τους άλλους. Είναι ωραίο να ακολουθείς το δικό σου δρόμο ενώ παράλληλα συνεργάζεσαι με τους άλλους. Η ειλικρίνεια στον εαυτό σου μπορεί να είναι άβολη, αλλά και πολύ χρήσιμη για να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις. Η ευθυγράμμιση του Ερμή με το Χείρωνα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής μπορεί να προκαλέσει μια απογραφή των συναισθημάτων σου, μια νέα προσέγγιση για την κατανόηση μιας δύσκολης κατάστασης ή να παίξεις ένα υποστηρικτικό ρόλο στους άλλους.

Δίδυμοι

Το μυαλό σου είναι απασχολημένο σήμερα. Η Σελήνη περνά στον τομέα της επικοινωνίας σου και ο κυβερνήτης σου Ερμής ευθυγραμμίζεται με το Χείρωνα. Έτσι μπορεί σαν είσαι σε ένα εξαιρετικό σημείο για να λάβεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι ή τα τέλεια ενθαρρυντικά λόγια. Θα μπορούσε να υπάρξει μια λύση ή απελευθέρωση από ένα πρόβλημα που έχει βαρύνει το μυαλό σου. Μια ευχάριστη ανοιχτή ατμόσφαιρα με φίλους μπορεί να εμφανιστεί έντονα, ακόμα κι αν υπάρχει κάποια αναταραχή.

Καρκίνος

Λαχταράς την αίσθηση ότι είσαι σε στέρεο έδαφος σήμερα, με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου. Μπορεί επίσης να είναι μια ισχυρή στιγμή τόσο για καθοδήγηση όσο και για μάθηση, καθώς ο Ερμής και ο Χείρωνας σχηματίζουν μια ευθυγράμμιση. Η διαίσθηση σου ενισχύει την επιχειρηματική σου αίσθηση και η επιθυμία για βελτίωση, ανάπτυξη και μάθηση είναι μια κινητήριος δύναμη. Η θετική ενίσχυση και μια ανοιχτή, ειλικρινής προσέγγισης είναι ουσιαστικής σημασίας σήμερα. Ταυτόχρονα είναι πιθανό να έχεις κάτι πολύτιμο και σοφό να προσφέρεις στους άλλους.

Λέων

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου φροντίζοντας στη συναισθηματική σου ζωή. Ο Ερμής και ο Χείρωνας ευθυγραμμίζονται σήμερα και η πρόοδος μπορεί να σημαίνει ότι ξεπερνάς ένα ψυχικό εμπόδιο ή επιλύεις προβληματικές περιοχές. Μπορεί να επικεντρωθείς στο να θέσεις ιδέες σε κίνηση ή στην επικοινωνία για να αφήσεις πίσω σου ένα θέμα. Σίγουρα οι άνθρωποι μπορούν σήμερα να είναι ευαίσθητοι, τόσο με συμπονετικό και συγκινητικό τρόπο . Στόχος να εκφραστείς με περισσότερη φροντίδα και συμπόνια για καλύτερα αποτελέσματα. Οι σημερινές συνομιλίες μπορούν να αποτελέσουν πύλη για συναρπαστικές νέες πληροφορίες και ενδιαφέροντα.

Παρθένος

Το αίσθημα της υποστήριξης ή του σεβασμού σε παρακινεί να κάνεις το καλύτερο δυνατό και να στοχεύσεις να βελτιωθεί περισσότερο. Αποκτάς νέα γνώση συναισθημάτων και των σχέσεων σου και φαίνεται να ελκύεσαι φυσικά από τις πληροφορίες που χρειάζεσαι περισσότερο. Μπορείς να αντιμετωπίσεις με επιτυχία θέματα που είναι συνήθως ευαίσθητα ή περίπλοκα. Είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις τι δε λειτουργεί καλά πλέον για σένα και ίσως να δεσμευτείς να φροντίσεις σωστά τις ανάγκες σου. Μπορεί να υπάρχει η ευκαιρία να επιδιορθώσεις μια σχέση ή να αποκαλύψεις μια ικανοποιητική λύση.

Ζυγός

Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για την επιδιόρθωση σχέσεων. Η ειλικρίνεια και η ευπάθεια στις αλληλεπιδράσεις σου είναι αναπόσπαστα στοιχεία για την ανάπτυξη και βελτίωση. Μπορεί να βοηθήσεις κάποιον να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα και μια ανταλλαγή μπορεί να είναι πιο παραγωγική. Ακόμη κι έτσι είναι επίσης μια μέρα που θα πρέπει να επιδοθείς σε κάποιο χρόνο διακοπής. Με τη Σελήνη να περνάει στο ζώδιο ακριβώς πίσω από το δικό σου όλη μέρα, είναι λογικό να επαναφορτίζεις και να ανανεώνεις την ενέργεια σου ιδιαίτερα σε συναισθηματικό επίπεδο.

Σκορπιός

Μπορεί να υπάρχει λόγος να αναπτυχθείς μέσω ανοιχτόκαρδων συνδέσεων και ειλικρίνειας στον εαυτό σου σήμερα, ιδιαίτερα σε ότι σχετίζεται με τη δουλειά σου, τις ρουτίνες, τις δουλειές σου ή τα προγράμματα αυτοεξυπηρέτησης. Οι άνθρωποι τείνουν να σε αναζητούν για υποστήριξη ή καθοδήγηση. Με τη σημερινή Σελήνη επιθυμείς κάποια αναψυχή ή μια υγιή ψυχική εκτροπή. Είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να εκφραστείς και εκτιμάς την πνευματική συντροφιά ή την τόνωση. Η αποσυμπίεση έρχεται φυσικά, καθώς δίνεις περισσότερη προσοχή στην ανάγκη σου να συνεισφέρεις και να μοιραστείς.

Τοξότης

Είσαι πιο ανοιχτή και ευάλωτη με την καρδιά σου σήμερα και αυτό μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση μιας σύνδεσης ή ενός έργου. Η απελευθέρωση του άγχους μέσω δημιουργικών αναζητήσεων ή ψυχαγωγίας είναι ισχυρή. Ακόμα κι έτσι η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα ευθύνης σου και εσύ ελκύεσαι από ουσιαστικές ή πρακτικές εργασίες. Αν και μπορεί να μην ξέρεις από που να ξεκινήσεις με αυτά, μόλις ριχτείς στα καθήκοντα σου ανακτάς τις ισορροπίες σου. Οι επικοινωνίες σε ενθαρρύνουν να βελτιωθείς, να αναπτυχθείς και να ωριμάσεις.

Αιγόκερως

Είναι πιο εύκολο να αποκτήσεις πρόσβαση στα βαθύτερα συναισθήματα και ανάγκες σου και λίγη γενναία ειλικρίνεια μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο. Το να γνωρίζεις τον εαυτό σου είναι το πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή. Ενώ αυτή η στροφή προς τα μέσα είναι καλή για σένα και αρκετά θεραπευτική, η διέλευση της Σελήνης σε ενθαρρύνει να τραβήξεις τον εαυτό σου προς τα πάνω και έξω για να εξερευνήσεις και να ανακαλύψεις. Η ανάγκη σου για την αύξηση των εμπειριών σου είναι πιο έντονη απ’ ότι συνήθως ωστόσο μπορεί να σου δημιουργήσει μια ανησυχία.

Υδροχόος

Οι σημερινές διελεύσεις τείνουν να προωθούν περισσότερο άνοιγμα και ευγένεια στις συνδέσεις και τις επικοινωνίες σου. Οι συζητήσεις φαίνεται να ανοίγουν πόρτες σε μια σχέση. Ωστόσο η διέλευση της Σελήνης σε ωθεί να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στον εσωτερικό κόσμο σου. Μπορεί να δεις περισσότερα από το συνηθισμένο με λίγη παρατήρηση και η στρατηγική φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα για εσένα από τον αυθορμητισμό προσωρινά. Η διαίσθηση σου είναι δυνατή, αλλά έχεις επίσης την τάση να αναλύεις καταστάσεις περισσότερο. Είναι ικανοποιητικό το να λύνεις ένα μυστήριο ή να απολαμβάνεις τη διαδικασία της προσπάθειας.

Ιχθύες

Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να συνδεθείς με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και μια ειλικρινής εξερεύνηση της κτητικότητας ή των τάσεων να κρατάς τα πράγματα, μπορεί να είναι πιο διαφωτιστική. Το να νιώθεις πιο προσγειωμένη και συγκεντρωμένη είναι θεραπευτικό, αλλά οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν επίσης τη συντροφικότητα και τη σύνδεση. Φυσικά θέλεις να απολαμβάνεις σχόλια, ιδέες ή έμπνευση από άλλους σήμερα, με τη διέλευση της Σελήνης στον τομέα της συνεργασίας σου και την αρμονία της με τον Ερμή στον κοινωνικό σου τομέα.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: @thestylestalkercom


Πηγή

Σχετικά

Back to top