Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

at 12:09 πμ
126

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η τάση σήμερα είναι να σκέφτεσαι υπερβολικά τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου και πιθανώς να ανησυχείς για πράγματα που δεν είναι στον έλεγχο σου. Μην αφήσεις αυτό να υπερισχύσει στα εσωτερικά συναισθήματα σου ή να επισκιάσει τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Αυτό φαίνεται πιο εύκολο και στην πραγματικότητα φυσικό όσο περνά η μέρα. Καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να μοιραστείς τα σχέδια σου με κάποιον και να έχεις ένα καταιγισμό ιδεών για να τα βελτιώσεις. Είσαι σε καλή θέση για να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν όπως είναι.

Ταύρος

Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να ενισχύσουν τις πρακτικές σου υποθέσεις. Μπορείς να βρεις εξαιρετικούς τρόπους για να χρησιμοποιήσεις τους πόρους σου συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων και των ταλέντων σου. Η εύρεση χαμένων αντικειμένων ή η αναδρομή σε κάτι από το παρελθόν μπορεί να φέρει μια νίκη. Οι ιδέες για την αίσθηση ασφάλειας και άνεσης μπορεί να είναι εξαιρετικές. Το να βάλεις τις τελευταίες πινελιές ή να προσθέσεις μεμονωμένες αποχρώσεις σε ένα δημιουργικό έργο μπορεί να ανταμειφθεί.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα δεν είναι ιδανική για σκληρή και γρήγορη λήψη αποφάσεων. Ήρθε η ώρα να προσεγγίσεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά και να μελετήσεις τις λεπτομέρειες. Πρόσεξε την υπερβολική σκέψη σε σημείο που να αγνοήσεις αυτό που νιώθεις για ένα θέμα. Καθώς η μέρα προχωρά κυριαρχεί η ικανότητα σου να παίρνεις τα πράγματα όπως έρχονται, να συνχωρείς και να ξεχνάς. Η φιλία μπορεί να βελτιωθεί με το δέσιμο και με το να είσαι λίγο πιο ανοιχτή απ’ το συνηθισμένο.

Καρκίνος

Είναι καλύτερο να αποφύγεις να σκέφτεσαι πολύ, ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με τους άλλους. Η τάση είναι να αποχωρίζεσαι από τα συναισθήματα σου όταν συνδέεσαι ή επικοινωνείς και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάποια σύγχυση ή ανάμεικτα μηνύματα. Ευτυχώς η σύνδεση με την καρδιά σου είναι ευκολότερη όσο εξελίσσετε η μέρα. Εμπνέεις αυτοπεποίθηση με λεπτό, ευγενικό τρόπο. Η υιοθέτηση μιας νέας προσέγγισης για την επίτευξη των στόχων σου είναι σε τάξη τώρα. Ευχάριστες, μη απαιτητικές δραστηριότητες που μοιράζεσαι με ειδικά άτομα μπορούν να σε απαλλάξουν απ’ τις καθημερινές σου ανησυχίες.

Λέων

Σήμερα η τάση να σκέφτεσαι υπερβολικά είναι πολύ έντονη όπως και η τάση του εκνευρισμού. Χειρίσου τα προβλήματα χωρίς να τα αναβάλλεις, αλλά κάνε συχνά διαλλείματα αν είναι αυτό εφικτό. Δεν είναι εύκολο να κάνεις τις σωστές επιλογές ή να πάρεις αποφάσεις, αλλά αυτό μόνο προς το παρών. Ωστόσο αργότερα σήμερα και αύριο υπάρχει ένα ισχυρότερο πνεύμα συνεργασίας. Η πίστη κάποιου σε σένα μπορεί να φωτίσει τη μέρα σου. Τα ρομαντικά συναισθήματα είναι τώρα ενεργά και η αγάπη εκφράζεται πιο εύκολα.

Παρθένος

Προσπάθησε να αποφύγεις την υπερβολική σκέψη για δημιουργικά και ρομαντικά θέματα σήμερα. Πρέπει να αναθεωρήσεις και να κάνεις πίσω σε αυτούς τους τομείς, αλλά δεν είναι τόσο επείγων όσο φαντάζεσαι. Το σήμερα και το αύριο είναι δυνατά για να φέρουν κάτι ξεχωριστό στη δουλειά σου. Δίνεις προτεραιότητα στη θεραπευτική και συμπονετική πλευρά της ζωής. Είσαι επίσης ανοιχτή στο να διορθώσεις πράγματα με άλλους και είσαι δημιουργική στο χειρισμό ευαίσθητων θεμάτων. Έχεις τη διάθεση να βοηθήσεις κάποιον και αυτό σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου.

Ζυγός

Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις ξανά ένα θέμα του σπιτιού ή της οικογένειας, αλλά πρόσεξε την τάση να ανησυχείς και να σκέφτεσαι υπερβολικά σήμερα, καθώς είναι απίθανο να σε οδηγήσει αυτό σε μια καλύτερη αντίδραση ή απόφαση. Οι ελκυστικές σου δυνάμεις είναι ισχυρές σήμερα και ενισχύονται από την ικανότητα σου να ξεπερνάς τις ασήμαντες ανησυχίες για να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα. Μπορεί να μην έχεις όλες τις λεπτομέρειες ενός θέματος για να βγάλεις συμπέρασμα, αλλά μπορείς να φτάσεις στο σημείο όπου θα σε ικανοποιεί να αφήνεις τις λεπτομέρειες να συμπληρώνονται καθώς προχωράς.

Σκορπιός

Η κυκλοφορία των ιδεών και τα σχόλα που λαμβάνεις κατά την αλληλεπίδραση σου σε εμπνέουν σήμερα. Ακόμα κι αν πρόκειται για την αντίθετη κατεύθυνση εξακολουθεί να είναι μια αντίδραση σε κάτι που ακούς. Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση στη μάθηση, τις μεταφορές, τα έργα και τις καθημερινές υποθέσεις για εσένα, αν και με ορισμένες επιπλοκές που πρέπει να αναλύσεις σ’ αυτούς τους τομείς. Ενώ η συζήτηση μη προσωπικών θεμάτων έρχεται εύκολα σήμερα, με πιο προσωπικά θέματα μπορεί να υπάρξει κάποιος δισταγμός σχετικά με την κοινή χρήση ορισμένων πληροφοριών ή τύψεις για υπερβολική κοινή χρήση.

Τοξότης

Πρόσεξε την τάση του να σκέφτεσαι υπερβολικά τα χρήματα σου και τα πράγματα σου σήμερα. Είναι πολύ εύκολο να εστιάσεις σε αυτό που βρίσκεται πίσω σου. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά έχεις καλή ενέργεια για να δεσμευτείς σε κάποιον, αλλά μπορεί να περιλαμβάνει την απαλλαγή από την ανάγκη να γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες μιας κατάστασης. Μερικές φορές μετά από μια διαταραχή υπάρχει ένα έντονο αίσθημα ανάπτυξης και ακόμη και ένα αίσθημα αλλαγής. Είναι μια καλή στιγμή για να επιτρέψεις στον εαυτό σου να είσαι λίγο ευάλωτη.

Αιγόκερως

Ενώ λίγη ενδοσκόπηση είναι καλή για εσένα αυτές τις μέρες, πρόσεχε σήμερα για υπερβολική σκέψη. Έχεις την τάση να αποχωρίζεσαι από τις στοργές και τα συναισθήματα σου όταν παίρνεις μια απόφαση η οποία είναι χρήσιμη μόνο μέχρι ενός σημείου. Καθώς η μέρα προχωρά είναι πιο εύκολο να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν. Η διακριτικότητα και η αποδοχή μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση μιας σύνδεσης. Η κοινωνική πλευρά της αντιμετώπισης ενός προβλήματος είναι πιο ελκυστική τώρα και το να βοηθάς κάποιον μπορεί πολύ αποτελεσματικά να του δώσει ένα μήνυμα ότι νοιάζεσαι, ίσως ακόμα περισσότερο από τις έντονες εκδηλώσεις στοργής.

Υδροχόος

Η τάση να εξετάζεις το παρελθόν για απαντήσεις είναι έντονη αυτές τις μέρες, αλλά αν το κάνεις αναλυτικά μπορεί να ωφεληθείς ακόμη περισσότερο, ιδιαίτερα αν ασχοληθείς με τα συναισθήματα σου. Καθώς η μέρα προχωρά αυτό γίνεται λιγότερο ασύνδετο και πολύ πιο φυσικό. Οι άλλοι φαίνεται να εκτιμούν τις ιδιότητες που προβάλλεις φυσικά και μπορεί να κρέμονται από κάθε σου λέξη. Τα λόγια σου είναι θεραπευτικά όπως και τα λόγια που λαμβάνεις ως ανταπόδοση. Υπάρχει μια ειλικρινής και ώριμη ατμόσφαιρα που εκτιμάτε πλήρως.

Ιχθύες

Οι ενέργειες σήμερα βοηθούν στη διευκόλυνση των αλληλεπιδράσεων σου και διεγείρουν τη δημιουργικότητα ή τις φιλοδοξίες σου. Μπορεί να βιώσεις αναζωπυρωμένα συναισθήματα για μια παλιά σχέση ή να μάθεις ένα μυστικό. Μπορεί να είναι μια στιγμή πραγματικής αίσθησης ικανοποίησης ιδιαίτερα όσον αφορά μια σχέση ή ένα ιδιωτικό θέμα. Υπάρχει μεγαλύτερη εκτίμηση για τις ήσυχες, χαλαρές στιγμές στις σχέσεις σου και οι ευγενικές χειρονομίες ή τα λόγια εκτίμησης μπορούν να βοηθήσουν πολύ στη βελτίωση των συνδέσεων σου.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: @thestylestalkercom


Πηγή

Σχετικά

Back to top