Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

at 12:09 πμ
111

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η σημερινή ευθυγράμμιση μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα σε ενθαρρύνει να συνδεθείς με τη συμπόνια σου και να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχτούν φυσικά. Δεν είναι η ώρα για βιαστικές αποφάσεις! Ωστόσο μπορεί να είναι μια περίοδος ξαφνικών και πιθανών χρυσών νέων ιδεών. Ωστόσο μπορεί να αισθάνεσαι ανήσυχη, αποθαρρυμένη εάν η ζωή φαίνεται βαρετή σε σύγκριση με τον εσωτερικό κόσμο σου. θα μπορούσες επίσης να είσαι σε διαδικασία διαφυγής και ίσως χρειαστεί να κάνεις μια προσπάθεια για να αποφύγεις να αναβάλλεις πάρα πολλά. Διαφορετικά, η φαντασία σου είναι σε πλήρη εξέλιξη και μπορείς να βρεις κάτι που σε εμπνέει.

Ταύρος

Μπορεί ενστικτωδώς να αναζητήσεις τρόπους να χαλαρώσεις σήμερα, καθώς έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να ξεφύγεις από τις πιέσεις για απόδοση ή παραγωγή. Είσαι πιο διαισθητική από το συνηθισμένο και οι ψυχικές εντυπώσεις είναι αξιοσημείωτες. Ο Ερμής ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα στον κοινωνικό σου τομέα, πυροδοτώντας όμορφες ιδέες ή συζητήσεις για ή με φίλους. Οι διανοητικές συνδέσεις είναι στο επίκεντρο και μπορεί να αισθάνεσαι συγκινημένη από αυτά που ακούς ή μαθαίνεις. Μπορεί να υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που προκαλούν σύγχυση σε μια φιλία, αλλά μπορεί κάλλιστα να μη χρειάζεται να έχεις όλες τις απαντήσεις αυτή τη στιγμή.

Δίδυμοι

Μια σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα σήμερα είναι εξαιρετική για ένα καλό μείγμα διαίσθησης και λογικής. Μπορεί να είναι μια περίοδος έμπνευσης καθώς φέρνεις περισσότερη δημιουργικότητα, χρώμα και φαντασία στους στόχους ή τις επικοινωνίες σου. Μην εκπλαγείς αν κάτι που λες σήμερα πιάσει, εμπνέοντας ίσως τους άλλους. Αυτή η διέλευση είναι ισχυρή για να πυροδοτήσει τη φαντασία σου. Μπορείς εύκολα να καταλάβεις τι θέλουν οι άλλοι πραγματικά ή ποια είναι τα κίνητρα τους σήμερα. Πρόσεξε την τάση των ανθρώπων γύρω σου να ερμηνεύουν τα λόγια σου μέσα από το φακό της ευχής.

Καρκίνος

Η φαντασία επηρεάζει τη λήψη αποφάσεων σήμερα, καθώς ο Ερμής και ο Ποσειδώνας συναντιούνται στον τομέα του πνεύματος σου. Μπορεί να υπάρχει κάποια τάση να παραλείπεις ή να προσαρμόζεις τις προηγούμενες πεποιθήσεις και τα ήθη, αλλά ως επί το πλείστον, είσαι σε εξαιρετική θέση να προσθέσεις περισσότερο χρώμα και αίσθηση στη ζωή σου. Είναι μια ισχυρή διέλευση για να ονειρεύεσαι και να οραματίζεσαι αυτό που θέλεις. Η πρακτική πλευρά των πραγμάτων μπορεί να χρειάζεται κάποια προσοχή αργότερα. Η σημερινή μέρα έχει να κάνει περισσότερο με το να εμπνέεσαι και να εμπνέεις τους άλλους με την προοπτική ή τα καλά σου λόγια.

Λέων

Υπάρχει πολύ δημιουργική ενέργεια στη διάθεση σου τώρα. Μπορεί να έχεις τεράστια εικόνα για τα κίνητρα και τις επιθυμίες των άλλων, ακόμα κι αν κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να κρατήσουν αυτά τα πράγματα για τον εαυτό τους! Ακόμα κι έτσι, οι ευσεβείς πόθοι μπορούν να μπουν στο παιχνίδι και να παραμορφώσουν λίγο την κρίση σου. Ο κόσμος της φαντασίας σου είναι πλούσιος, αν και υπάρχει πιθανότητα η φαντασία σου να ξεπεράσει τον εαυτό σου. Η σημερινή ευθυγράμμιση του Ερμή με τον Ποσειδώνα σε βοηθά να χτίσεις την πίστη σου σε μια σχέση ή στα όνειρα σου.

Παρθένος

Θα μπορούσες να έρθεις σε μια ευχάριστη συμφωνία με κάποιον σήμερα λεκτικά ή όχι. Ωστόσο πριν εμπιστευτείς πλήρως αυτό που φαίνεται σαν μια νέα αρχή, δώσε λίγο χρόνο και εξέτασε όλες τις πλευρές. Με τη σημερινή ευθυγράμμιση Ερμή – Ποσειδώνα, παρόλο που μπορεί να υπάρχει κάτι στον αέρα, είναι πιθανό να αποδεχτείς το μυστήριο. Μπορεί να είναι μια περίοδος συναρπαστικών συζητήσεων ή εμπνευσμένων σκέψεων και φαντασιώσεων που ενισχύονται αφήνοντας χαλαρή τη φαντασία σου.

Ζυγός

Η ευθυγράμμιση Ερμή – Ποσειδώνα σήμερα σου υπενθυμίζει τα οφέλη και τις ανταμοιβές της δουλειάς, των προσπαθειών και της ρουτίνας σου. Η εργασία μπορεί να είναι διασκεδαστική, αν σου αφήνουν λίγο χώρο για δημιουργικότητα. Το να βοηθάς άλλους να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται μπορεί επίσης να είναι επιβράβευση τώρα. Αυτή μπορεί να είναι μια ημέρα κατά την οποία θα κάνεις ικανοποιητική χρήση της μοναδικής νοημοσύνης, της διορατικότητας ή της δημιουργικότητας σου καθώς έχεις την ευκαιρία να συνδυάσεις αυτά τα πράγματα. Ένα απογοητευτικό πρόβλημα μπορεί να λυθεί από μόνο του και να σου προσφέρει ανακούφιση.

Σκορπιός

Αν και σήμερα μπορεί να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις σαφείς απαντήσεις, υπάρχει αρκετή δραστηριότητα, ενδιαφέρον και ίντριγκα που δεν μπορείς παρά να διασκεδάσεις. Οι υγιείς αποδράσεις μπορούν να σε βοηθήσουν να ανανεώσεις τις σκέψεις σου και ενδιαφέρουσες ιδέες μπορούν να προκύψουν με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα να ευθυγραμμίζονται στον τομέα της δημιουργικότητας σου. Το δέσιμο με κάποιον μπορεί να γίνει σε νοητικό επίπεδο σήμερα. Θα μπορούσες να βρεθείς σε εξαιρετική θέση για να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις, ειδικά μέσα από ειδικά έργα ή ένα ιδιαίτερο άτομο.

Τοξότης

Οι ενέργειες του σήμερα είναι δυνατές για το δημιουργικό σου μυαλό. Κάτι ή κάποιος μπορεί να εξάψει τη φαντασία σου με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα να ενώνονται. Είναι επίσης πιθανό να αναπολήσεις το παρελθόν και ίσως να το ρομαντικοποιήσεις ή να το δοξάσεις. Το να αφήνεις τα πράγματα ανοιχτά στην ερμηνεία είναι καλύτερο με αυτή τη διέλευση. Μπορεί να είναι μια στιγμή που σου έρχεται μια δημιουργική ιδέα ή υλοποίηση και είναι σημαντική. Είναι πιθανό να είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα για όλα τα πράγματα, για την οικογένεια και το σπίτι και η φαντασία σου εμπλέκεται πολύ στις διαδικασίες σκέψης σου.

Αιγόκερως

Οι επικοινωνίες και οι σκέψεις μπορούν να εμπνευστούν ιδιαίτερα σήμερα, καθώς ο Ερμής και ο Ποσειδώνας συναντιούνται στον ηλιακό 3ο οίκο σου. Με αυτή τη διέλευση μπορείς να πουλήσεις τις ιδέες σου πιο εύκολα και ίσως αναζητήσεις μοναδικούς τρόπους έκφρασης. Εάν πρέπει να εξετάσεις ένα πρόβλημα από διαφορετική οπτική γωνία, θα βρεις μια εξαιρετική στιγμή για να το κάνεις. Μια ιδέα που έχει διαμορφωθεί εδώ και πολύ καιρό ή στην άκρη της γλώσσας σου, τώρα ανθίζει. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι εύκολες ακόμα και ονειρικές και η σύνδεση σου με κάποιον είναι ισχυρή.

Υδροχόος

Η σημερινή ευθυγράμμιση Ερμή – Ποσειδώνα υποστηρίξει μια ασυνήθιστη προσέγγιση για την απορρόφηση και την ανταλλαγή πληροφοριών. Αυτή η πλανητική συνάντηση σε ενθαρρύνει να αξιοποιήσεις τη διαίσθηση σου και να την κάνεις να λειτουργήσει για σένα. Δεν είναι κάτι που μπορείς να πιέσεις και μπορεί να χρειαστεί ένα χαλαρό, φυσικό ρυθμό για να κάνεις τα πράγματα να κινηθούν σε μια φυσική ροή. Έχεις ένα τρόπο με τους υπάρχοντες πόρους σου, φέρνοντας τους σε μια καινούργια κατάσταση. Μπορείς να βρεις εξαιρετικά πρωτότυπους τρόπους για να επανατοποθετήσεις τα πράγματα ή να χρησιμοποιήσεις τα ταλέντα σου.

Ιχθύες

Οι άνθρωποι έλκονται από εσένα, τα λόγια ή τις ιδέες σου σήμερα. Η σημερινή ευθυγράμμιση Ερμή – Ποσειδώνα στο ζώδιο σου, υποδηλώνει ότι οδηγείς το δρόμο με μια ήρεμη προσέγγιση με κατανόηση. Ταυτόχρονα ο Ερμής κυβερνά τον τομέα των συνεργασιών σου και ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σου μπορεί να συμφωνήσει μαζί σου ή κατά κάποιο τρόπο να βρίσκεται πολύ κοντά σου. Η οικογένεια ή ένας σύντροφος μπορεί να είναι στην ίδια κατάσταση με εσένα ή θα μπορούσαν να έχουν την πλάτη σου αυτή τη στιγμή για στήριξη. Παίρνεις πολλά από αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και μπορεί να γίνεις αντικείμενο συζητήσεων με άλλους.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: @emilisindlev


Πηγή

Σχετικά

Back to top