Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

at 12:09 πμ
95

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Βρίσκεσαι σε ένα καλό κύκλο για να μοιραστείς τις ιδέες και τις απόψεις σου, να μάθεις και να συνδεθείς αν και οι ενέργειες σήμερα έχουν την τάση να σε αποδιοργανώνουν. Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο σήμερα να αντιμετωπίσεις τόσο κοινωνικά όσο και εργασιακά θέματα, τα οποία μπορεί να απαιτήσουν πολλά από εσένα. Η Σελήνη επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στον τομέα του σπιτιού, του ρομαντισμού καθιστώντας ιδανική τη στιγμή για να απολαύσεις τις σχέσεις σου.

Ταύρος

Οι ενέργειες σήμερα είναι περίπλοκες και δεν ευνοούν τα σχέδια και υποθέσεις σου. Ακόμα κι εάν έχεις κάποιες ιδέες που ανθίζουν γνωρίζεις επίσης και τα ελαττώματα τους. Τα εμπόδια όμως που μπορεί να αντιμετωπίζεις τώρα μπορούν να οδηγήσουν σε βελτιώσεις. Ασχολήσου σοβαρά με τη σχέση με τον αγαπημένο σου και δείξε υπευθυνότητα. Εσύ που είσαι μόνη, πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με διακριτικότητα χωρίς να εκτίθεσαι και να είσαι ανυπόμονη.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει περισσότερη εξουσία ή μια ισχυρότερη αίσθηση σκοπού. Όμως δημιουργεί αυτή τη στιγμή κάποιες προκλητικές πτυχές και κάποιος μπορεί να αμφισβητήσει τη γνώμη σου ή να αισθανθείς απογοητευμένη με τις τρέχουσες συνθήκες. Κάντε πράγματα σήμερα με τον αγαπημένο σου που θα σας βοηθήσουν να περάσετε καλά και να βγείτε απ’ τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σου λάμπουν.

Καρκίνος

Έχεις μια τάση σήμερα να απογοητεύεσαι ή να αποθαρρύνεσαι με την πρώτη δυσκολία. Είσαι πιο ευαίσθητη σε λεπτές πτυχές καταστάσεων και αλληλοεπιδράσεων και γίνεσαι λίγο σχολαστική. Επίσης μπορεί να προκύψουν φόβοι που αφορούν τα οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα. Παρόλα αυτά τα εργασιακά σχέδια σου βρίσκονται προς τη σωστή κατεύθυνση. Γκρίνια και παράπονα προβλέπεται να επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, επιτέλους βρίσκεις το δρόμο σου και ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις σε υποθέσεις του παρελθόντος.

Λέων

Σήμερα και μπορεί να νιώσεις μια μικρή απογοήτευση για την εξέλιξη των υποθέσεων σου, αλλά είναι κάτι προσωρινό. Οι ανησυχίες για μια σχέση ή οι απαιτήσεις των άλλων σου αποσπούν την προσοχή. Ωστόσο είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση. Μια ευχάριστη είδηση ή μια αποκάλυψη απ’ τον αγαπημένο σου, σου ανεβάζει τη διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε νέες γνωριμίες χωρίς να ενθουσιάζεσαι.

Παρθένος

Εστιάζεις σήμερα το ενδιαφέρον σου στην καριέρα, στους στόχους και τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου. Ωστόσο μπορεί να δεχτείς μια κριτική η οποία σε απογοητεύει. Οι ευθύνες σου στα εργασιακά ή σε θέματα υγείας μπορεί να σε τρομάξουν, καθώς είσαι υπερευαίσθητη. Δώσε έμφαση και ενίσχυσε το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία ταράζει ευχάριστα την ψυχολογία σου.

Ζυγός

Αυτές τις μέρες έχεις μια ισχυρότερη επιθυμία να επικοινωνήσεις άμεσα και ανοιχτά για τις πεποιθήσεις και τις επιθυμίες σου. Ωστόσο σήμερα μπορεί να υπάρξει κάτι αποθαρρυντικό. Σκέψου τους τομείς της ζωής σου που μπορούν να επωφεληθούν από μια προοδευτική προσέγγιση αποφεύγοντας παράλληλα την τάση του να βιάζεσαι και να κάνεις δραματικές αλλαγές. Η Σελήνη φέρνει τις συναισθηματικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα, γι’ αυτό και αφιερώνεις χρόνο σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

Σκορπιός

Ίσως συνειδητοποιήσεις σήμερα ένα εμπόδιο που απαιτεί προσοχή. Επίσης να νιώσεις μια επιβράδυνση ή διστακτικότητα για κάτι που μέχρι εχθές ένιωθες αισιόδοξη και σίγουρη. Οι αντιδραστικές τάσεις μπορούν να οδηγήσουν σε προβλήματα στις σχέσεις με συναδέλφους. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται περισσότερες χαλαρωτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να προσεγγίσεις με ευκολία το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης

Υπάρχει μια ελαφρώς αποθαρρυντική ενέργεια σήμερα. Ωστόσο πρόκειται για κάτι που στην πραγματικότητα σου δίνει τη δυνατότητα να διορθώσεις τα λάθη και όχι για κάτι που πρέπει να πάρεις προσωπικά. Κάνε χώρο στη ζωή σου για ευχάριστες δραστηριότητες που θα ενισχύσουν και τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως να διαπιστώσεις πως μια φιλική ή συναδελφική σου μέχρι εχθές σχέση γίνεται πιο ερωτική.

Αιγόκερως

Μπορεί σήμερα να έχεις μια ισχυρή επιθυμία να τακτοποιήσεις τη ζωή σου παρόλο που προβλέπεται μια πίεση στο να βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Εάν αντιμετωπίσεις σήμερα κάποιες καθυστερήσεις στα εργασιακά, δες το σαν ευκαιρία για έλεγχο και επανεκτίμηση. Ο ερωτικός σύντροφος σου, σου δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη του. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ κυρίως αν προέρχεται απ’ τον εργασιακό χώρο σου με διακριτικότητα.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον τομέα της χαράς καθιστά μια καλή στιγμή για να μοιραστείς τις αγαπημένες σου δημιουργίες. Ωστόσο σήμερα σχηματίζει μικρές προκλήσεις φέρνοντας την πιθανότητα ενός μικρού εμποδίου, κριτικής ή άλλων μορφών αποθάρρυνσης. Πρόσθεσε με κάθε τρόπο διασκέδαση στη σχέση με τον αγαπημένο σου, κάτι που θα βελτιώσει σημαντικά τη σχέση σας αλλά και τη διάθεση σου. Εσύ που είσαι μόνη, συναρπαστικές γνωριμίες δεν αργούν να παρουσιαστούν στη ζωή σου.

Ιχθύες

Οι σημερινές ενέργειες μπορούν να δημιουργήσουν ένα τεταμένο κλίμα γύρω σου. Είναι προτιμότερο να καταβάλλεις μια προσπάθεια προσαρμογής και να αποφύγεις τις αντιδράσεις. Απέφυγε επίσης βιαστικές αποφάσεις και κάνε μια έρευνα ή ανάλυση πάνω στα σχέδια που επιδιώκεις. Ζήλιες και γκρίνιες μην τις αφήσεις να κλονίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς εύκολα να γοητεύσεις τους πάντες.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: @ninasandbech


Πηγή

Σχετικά

Back to top