Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (12 έως 18 Φεβρουαρίου 2024)

at 5:21 μμ
101

Πώς θα είναι η πρώτη εβδομάδα του χρόνου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Είναι πραγματικά μια ευνοϊκή περίοδος για την καριέρα και τα επαγγελματικά θέματα και εκκρεμότητες σου. Ο θετικός αντίκτυπος του Δία θα σε βοηθήσει να βρεις την ολοκλήρωση τυχόν εμπορικών συναλλαγών και σημαντικών συμφωνιών. Ωστόσο θα πρέπει να ελέγξεις τα στοιχεία νέων συμφωνιών πριν προχωρήσεις σε μια δέσμευση. Συνέχισε να πιέζεις ή να δουλεύεις προς τους οικονομικούς στόχους σου με αποφασιστικότητα, καθώς η πλανητική στήριξη που λαμβάνεις μπορεί να σε βοηθήσει και είναι σημαντική. Ο αισθησιασμός και ο ρομαντισμός αυτή τη βδομάδα χτυπάει κόκκινο λόγω και του Αγίου Βαλεντίνου. Βάλε τα δυνατά σου προκειμένου να εντυπωσιάσεις τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη, η θλίψη σου δε θα κρατήσει για πολύ γι’ αυτό μην το βάζεις κάτω! Φλερτάρισε, επικοινώνησε με καλούς φίλους και να είσαι βέβαιη πως τα πράγματα σύντομα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Ταύρος

Ο Δίας θα φέρει μερικές καλές ευκαιρίες αυτή τη βδομάδα. Η σταθερότητα παραμένει η άγκυρα σου στα εργασιακά γι’ αυτό επικεντρώσου στη διατήρηση ενός σταθερού ρυθμού. Αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου και να εξερευνήσεις νέες προσεγγίσεις. Αγκάλιασε τις προκλήσεις με τη χαρακτηριστική αποφασιστικότητα σου και τα αποτελέσματα θα σε ανταμείψουν αν όχι να σε εκπλήξουν. Ο έρωτας αυτή τη βδομάδα έχει την τιμητική του, γι’ αυτό και αισθάνεσαι πιο στοργική προς τον αγαπημένο σου. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να ενισχύσεις τη σχέση σας. Ωστόσο πρόσεξε να μην είσαι πολύ κτητική και ζηλιάρα, καθώς θα μπορούσες να προκαλέσεις περιττή ένταση σε εντελώς λάθος στιγμή. Εάν είσαι μόνη, η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια με τον εαυτό σου θα σε βοηθήσεις να αφουγκραστείς τις πραγματικές σου ανάγκες. Όσο για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου διακωμώδησε το λίγο και πέρα όμορφα με αγαπημένους φίλους.

Δίδυμοι

Αυτή τη βδομάδα μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπη με κάποιες προκλήσεις και εμπόδια. Η συνολική ενέργεια δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και μπορεί να αισθάνεσαι ότι τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως τα είχες προγραμματίσει. Ωστόσο αυτή είναι μια προσωρινή φάση και είναι σημαντικό να παραμείνεις θετική και να συνεχίσεις να προχωράς προς τα εμπρός, έστω και με μικρά βήματα τη φορά. Από μια θετική ματιά αυτή η βδομάδα μπορεί να φέρει μερικές απροσδόκητες ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και αυτό-ανακάλυψη. Είναι απαραίτητο να παραμείνεις συγκεντρωμένη στα εργασιακά και να μην αφήσεις τίποτα να σε αποθαρρύνει. Επέμεινε στον οικονομικό προϋπολογισμό σου για να αποφύγεις τυχόν περιττά έξοδα. Όσο για τον έρωτα που έχει την τιμητική του αυτή τη βδομάδα, θα πρέπει να δώσεις την πρέπουσα προσοχή στον αγαπημένο σου. Αφιέρωσε του χρόνο, προετοίμασε του μια έκπληξη προκειμένου να αποφύγεις τη γκρίνια. Εάν είσαι μόνη, τα συνηθισμένα ψυχικά σου σκαμπανεβάσματα αντιμετώπισε τα με χιούμορ.

Καρκίνος

Αυτή τη βδομάδα μπορεί να νιώσεις ότι το σύμπαν θέτει κάποιες προκλήσεις στο δρόμο σου. Η συνολική ενέργεια είναι δυσμενή, γι’ αυτό και θα πρέπει να κινηθείς με υπομονή και προγραμματισμό. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψεις ή να χάσεις την αισιοδοξία σου. Αντίθετα, χρησιμοποίησε αυτές τις μέρες για να σκεφτείς τους στόχους σου και να επαναξιολογήσεις τα σχέδια σου. Μη διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια ή τη στήριξη συναδέλφων στα εργασιακά. Θυμήσου να φροντίζεις τον εαυτό σου και να επικοινωνείς ανοιχτά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου εξασφάλισε στον εαυτό σου, αλλά και στον ερωτικό σύντροφο σου δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά και χαλάρωση. Εάν είσαι μόνη και το παρελθόν εμπλέκεται συνεχώς στη σκέψη σου, βάλε κάτω τα πράγματα και αντιμετώπισε τα με την ανάλογη αντικειμενικότητα. Μην κάνεις πράγματα που μετά θα μετανιώσεις. Μια μέρα είναι θα περάσει και κάπου παρακάτω σε περιμένουν τα καλύτερα.

Λέων

Η ενέργεια και η αυτοπεποίθηση σου αυτή τη βδομάδα θα είναι σε υψηλό επίπεδο, καθιστώντας ιδανική τη στιγμή για να αντιμετωπίσεις προκλήσεις. Μπορείς να αναλάβεις νέα έργα και ευθύνες δείχνοντας περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση σου δε θα περάσουν απαρατήρητες και μπορεί να λάβεις αναγνώριση ή μια προαγωγή. Ωστόσο πρόσεξε την επικοινωνία και απέφυγε να φανείς υπερβολικά επιθετική ή κυριαρχική. Μπορεί να θέλεις να εξετάσεις το ενδεχόμενο να αναλάβεις ένα υπολογισμένο κίνδυνο στις οικονομικές επενδύσεις σου. Αναθεώρησε τον προϋπολογισμό σου και κάνε τις απαραίτητες προσαρμογές προτού προχωρήσεις. Ενώ το πάθος και η ένταση μπορεί να είναι στο αποκορύφωμα της αυτή τη βδομάδα, είναι σημαντικό να κατανοείς τις ανάγκες των άλλων. Σκέψου- θυμήσου τι λαχταρά ο ερωτικός σύντροφος σου και τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου χάρισε το του. Εάν είσαι μόνη, μην αποκλείεις το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.

Παρθένος

Τα πράγματα φαίνονται ενθαρρυντικά και προοδευτικά αυτή τη βδομάδα, καθώς οι πλανητικές συμμαχίες μπορούν να φέρουν μια σημαντική αλλαγή προκειμένου να εκπληρώσεις τους στόχους σου. θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις το συνολικό κύκλο εργασιών σου όμως η επίτευξη μιας συμφωνίας μπορεί να μην ολοκληρωθεί εύκολα. Από τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και μετά, υπάρχουν πολλές ευνοϊκές συνθήκες που μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Δείξε προσοχή στα μικρά πράγματα και τις βασικές ανάγκες του αγαπημένου σου. Εάν είσαι μόνη, μπορεί να διαπιστώσεις ότι το να είσαι πιστή στον εαυτό σου προσελκύει άτομα με όμοια σκέψη και ανάγκες. Μια ρεαλιστική προσέγγιση σε θέματα που αφορά τα χρήματα θα αποφέρει θετικά αποτελέσματα, επιτρέποντας σου να χτίσεις μια γερή βάση για το μέλλον.

Ζυγός

Αγκάλιασε τη θετικότητα αυτή τη βδομάδα και επικεντρώσου στο μέλλον. Η οικογενειακή ενότητα αναμένεται να ενισχυθεί μέσω της αμοιβαίας κατανόησης, ενισχύοντας στενότερους δεσμούς. Η αφοσίωση στη δουλειά και ο επιδέξιος χειρισμός της πίεσης μπορεί να ανοίξει τις πόρτες σε μια εξέλιξη ή προαγωγή που σου αξίζει. Ωστόσο καλό θα ήταν να αναθεωρήσεις τις προηγούμενες επιδόσεις σου κα να κάνεις τις απαραίτητες τροποποιήσεις προκειμένου να επιτύχεις καλύτερα αποτελέσματα στην εξέλιξη σου. Σταδιακά μπορείς να έχεις κάποιες καλές ευκαιρίες για τη βελτίωση των οικονομικών σου. Προς το παρόν ωστόσο, απέφυγε να κάνεις νέες επενδύσεις. Ο έρωτας έχει την τιμητική του αυτή τη βδομάδα κι έτσι παρά τις πολλές υποχρεώσεις σου θα πρέπει να σκεφτείς τον τρόπο που θα εντυπωσιάσεις τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, φίλοι, παλιοί εραστές φαίνεται να σε θυμούνται και δε σε αφήνουν να μελαγχολήσεις.

Σκορπιός

Οι αναζητήσεις καριέρας λαμβάνουν μια κοσμική ώθηση αυτή τη βδομάδα και σε κάνουν να βιώνεις ένα κύμα αυτοπεποίθησης και αποφασιστικότητας. Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες θα είναι αρκετά ανεπτυγμένες καθιστώντας εύκολο το να μεταφέρεις τις ιδέες και τις σκέψεις σου αποτελεσματικά. Αυτό θα σε βοηθήσει να εντυπωσιάσεις συναδέλφους ή πελάτες σου, οδηγώντας σε επιτυχημένες συνεργασίες. Ωστόσο απέφυγε το να γίνεσαι πολύ επικριτική ή συγκρουσιακή με συναδέλφους και προσπάθησε να διατηρήσεις μια ήρεμη και συγκρατημένη συμπεριφορά. Η οικονομική σου κατάσταση φαίνεται πολλά υποσχόμενη με πιθανότητα αύξησης ή απροσδόκητου οικονομικού κέρδους. Μη φοβηθείς να πάρεις πρωτοβουλία στα ερωτικά αυτή τη βδομάδα που φιλοξενεί και τη γιορτή του έρωτα. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είναι ευκαιρία να αναθερμάνεις την ερωτική σας ζωή και να υπενθυμίσεις στον αγαπημένο σου τι είσαι ικανή να κάνεις. Εάν είσαι μόνη, αγκάλιασε τη θετική ενέργεια, βγες έξω, διασκέδασε και φλερτάρισε!

Τοξότης

Το περιπετειώδες πνεύμα σου αναζητάς πάντα νέους ορίζοντες και αυτή η βδομάδα δε θα σε απογοητεύσει. Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σου βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα και είναι ιδανική η στιγμή για να θέσεις φιλόδοξους στόχους, να αναδείξεις τις ικανότητες σου και να αναλάβεις νέες ευθύνες. Εάν σκέφτεσαι μια αλλαγή καριέρας, τα αστέρια δουλεύουν υπέρ σου, ενθαρρύνοντας σε να αναλάβεις ισχυρή δράση. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τη διαχείριση των οικονομικών σου. Καλό θα ήταν να παίρνεις όσο το δυνατόν πιο συνετές αποφάσεις και να ενεργείς με βάση τον προϋπολογισμό σου. Κάνε ένα δώρο στον αγαπημένο σου τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου που ενθαρρύνει την ανακάλυψη και την περιπέτεια. Είναι μια ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας και να βρεθείτε πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη και πρόσφατα γνώρισες κάποιον, θα υπάρξουν ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη της σχέσης, όμως θα πρέπει να είσαι λίγο υπομονετική.

Αιγόκερως

Το σύμπαν σου επιφυλάσσει νέες ευκαιρίες και προκλήσεις αυτή τη βδομάδα σε αρκετούς τομείς της ζωής σου. Είσαι γνωστή για την επαγγελματική σου ικανότητα και αυτή η βδομάδα δεν αποτελεί την εξαίρεση. Η ευθυγράμμιση των πλανητών υποδηλώνει ότι η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση σου θα αναγνωριστούν. Μπορεί να λάβεις θετικά σχόλια κι αν παραμείνεις ανοιχτή σε νέες προκλήσεις δεν αποκλείεται να λάβεις μια εξαιρετική νέα πρόταση. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική και να παρακολουθείς στενά τους ανταγωνιστές ή τους εχθρούς σου. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι ανήσυχη λόγο κάποιων περίπλοκων καταστάσεων κατά το 2ο μισό της εβδομάδας. Η ερωτική σου ζωή θα είναι συναρπαστική είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι μόνη. Τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου κρύβει της εκπλήξεις της.

Υδροχόος

Αυτή τη βδομάδα φαίνεται να χορεύεις στους ρυθμούς της καινοτομίας και της εκκεντρικότητας. Το εφευρετικό μυαλό σου είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα σου γι’ αυτό μοιράσου τις ιδέες σου με συναδέλφους. Η μοναδική σου προσέγγιση θα μπορούσε να οδηγήσει σε συναρπαστικές ευκαιρίες και συνεργασίες. Μείνε ανοιχτή σε αντισυμβατικές λύσεις και εμπιστεύσου το ένστικτο σου. Μια σημαντική στιγμή είναι στον ορίζοντα γι’ αυτό άδραξε την με αυτοπεποίθηση. Ίσως ήρθε η ώρα να επανεκτιμήσεις το προϋπολογισμό και τους οικονομικούς στόχους σου. Εξέτασε το ενδεχόμενο να κάνεις επενδύσεις σε τομείς που ευθυγραμμίζονται με τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες σου. Ο έρωτας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή τη βδομάδα, γι’ αυτό και θα πρέπει από νωρίς να σκεφτείς το δώρο του αγαπημένου σου και να μην το αφήσεις για την τελευταία στιγμή. Εάν είσαι μόνη, κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και αγάπησε τον περισσότερο.

Ιχθύες

Αυτή τη βδομάδα αγκάλιασε τα υδάτινα βάθη των συναισθημάτων σου και άφησε τη διαίσθηση σου να σε οδηγήσει. Η δημιουργική σου ικανότητα τραβά τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σου. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου όταν αντιμετωπίζεις προκλήσεις στη δουλειά και μη διστάσεις να προτείνεις καινοτόμες λύσεις. Αυτή είναι η στιγμή να αφήσεις τις μοναδικές σου δεξιότητες να λάμψουν και να αφήσεις μόνιμη εντύπωση στην επαγγελματική σου πορεία. Εάν υπάρχουν επενδυτικές ευκαιρίες προσέγγισε τες με προσοχή και ενδελεχή έρευνα. Η διαισθητικότητα σου μπορεί να σε καθοδηγήσει, αλλά ο συνδυασμός της με την πρακτικότητα εξασφαλίζει μια σταθερή οικονομική τροχιά. Όσο για τον έρωτα, δώσε στο σύντροφο σου ένα συναισθηματικό και εγκάρδιο δώρο που θα τον κάνει να νιώσει πάθος. Εάν είσαι μόνη, οι αναμνήσεις δε σε βοηθούν να προχωρήσεις παρακάτω γι’ αυτό φρόντισε να διασκεδάσεις, έτσι ώστε να μην έχουν χώρο στο μυαλό σου.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: @ninasandbech


Πηγή

Σχετικά

Back to top