Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

at 12:09 πμ
73

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Με τη σημερινή Σελήνη είσαι λίγο πιο εσωστρεφής και προσεκτική απ’ ότι συνήθως, αλλά τα συναισθήματα σου είναι ιδιαίτερα ζεστά. Δεν είναι η ώρα για πιέσεις ή για να ξεπεράσεις τα όρια, αλλά είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να προετοιμαστείς συναισθηματικά για πιο απαιτητικές μέρες. Αργότερα σήμερα θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι οι άνθρωποι εκφοβίζονται ή αισθάνονται ότι απειλούνται από κάποιες από τις προσωπικές αλλαγές που κάνεις. Εκφράζεις πιο ελεύθερα τις πιο μοναδικές σου ιδιότητες και ενώ αυτό είναι κάτι που προσανατολίζεται στην ανάπτυξη και είναι θετικό, μπορεί να χρειαστεί χρόνος στους άλλους για να προσαρμοστούν στις αλλαγές.

Ταύρος

Η σημερινή Σελήνη ενθαρρύνει την επιθυμία σου να επικοινωνήσεις, να συνδεθείς και να συλλέξεις πληροφορίες. Είσαι πιο διαθετημένη να μετακινηθείς από τη μια δραστηριότητα στην άλλη παρά να ειδικευτείς ή να εστιάσεις. Υπάρχει μια προθυμία να εξερευνήσεις νέες επιλογές. Ωστόσο αργότερα σήμερα, οι ενέργειες είναι δύσκολες για τη λήψη αποφάσεων με αυτοπεποίθηση, κυρίως επειδή δεν αισθάνεσαι ιδιαίτερα σίγουρη. Προηγούμενα θέματα ή ενοχές μπορεί να παρεμβαίνουν στο παρόν. Μπορεί επίσης να δυσκολεύεσαι να συγκεντρώσεις υποστήριξη ή ίσως ακόμη και να μη σε πιστεύουν εύκολα.

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη ακόμα στο ζώδιο σου, υποβαθμίζεις φυσικά τα συναισθήματα σου, ενισχύοντας την ικανότητα σου να χειρίζεσαι πρακτικές και λογικές εργασίες. Είναι μια καλή στιγμή για να αναζητήσεις στοιχεία που παραβλέπονται και να απολαύσεις πρακτικές, γήινες και αισθησιακές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων οποιοδήποτε σε βοηθούν να αισθάνεσαι προσγειωμένη και παρούσα. Αργότερα σήμερα ωστόσο τα χρήματα ή τα ιδιοκτησιακά ζητήματα μπορεί να σου προκαλέσουν ένταση. Αυτή η περίπλοκη ενέργεια μπορεί να διαδραματιστεί σε ένα επίπεδο οικειότητας, όπου η ζήλια μπορεί να εμφανιστεί ή μπορεί να υπάρχουν απογοητεύσεις σχετικά με το μοίρασμα χρημάτων, περιουσίας ή πόρων.

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σήμερα μεγεθύνει τα συναισθήματα σου κατά διαστήματα εις βάρος της λογικής. Ευτυχώς σε τοποθετεί καλά για να συνδεθείς με τις συναισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Λαχταράς χρόνο για τον εαυτό σου αλλά ωφελείσαι επίσης από το να προσεγγίζεις τους άλλους. Αργότερα σήμερα, οι απογοητεύσεις μπορεί να φουντώνουν απροσδόκητα. Επιδίωξε να εξετάσεις τι προκύπτει, καθώς είναι συναισθηματικά υπολείμματα που χρειάζονται χειρισμό και θα ήταν καλή ιδέα να τα αντιμετωπίσεις όσο το δυνατόν πιο ώριμα. Η στρατηγική που βασίζεται στην υπομονή και τη συμπόνια είναι η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή.

Λέων

Η Σελήνη κινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σήμερα, εφιστώντας την προσοχή σου σε παρασκήνια και ιδιωτικά ζητήματα. Ένα σημαντικό μέρος ενός μηνιαίου κύκλου, αυτή η διέλευση σε ενθαρρύνει να αφαιρέσεις μέρος της πίεσης για να ανανεωθείς, να ξεκουραστείς, να προβληματιστείς και ίσως το πιο σημαντικό να ανασυνταχτείς. Αργότερα σήμερα μπορεί να υπάρξει κάποια δυσαρέσκεια με τις ρουτίνες. Χωρίς ένα σαφές σχέδιο απόδρασης ή κάποιας μορφής περιπέτειας, μπορείς μόνο να περιστρέψεις τους τροχούς σου. Η ειρήνη με ένα πρόβλημα ή θέμα από το παρελθόν θα ήταν ιδανική.

Παρθένος

Οι σημερινές ενέργειες εφιστούν τη συναισθηματική προσοχή σου στις συνδέσεις και τους στόχους της ευτυχίας σου. Η κυκλοφορία των ιδεών και τα σχόλια που λαμβάνεις κατά την αλληλεπίδραση σου σε βοηθά να ξεκινήσεις τη δική σου δημιουργική διαδικασία. Ακόμα κι αν πρόκειται για την αντίθετη κατεύθυνση, εξακολουθεί να είναι μια αντίδραση σε κάτι που ακούς. Αργότερα σήμερα μπορεί να βιώσεις μια ένταση εάν εμφανιστούν ανασφάλειες και μπορεί να είσαι βέβαιη πως να εκφραστείς ή να ορίσεις μια σχέση. Απέφυγε το να παίρνεις συναισθηματικές στάσεις ή να εμπλακείς σε μικρά δράματα κάτι που οι άλλοι φαίνεται να θέλουν να το κάνουν.

Ζυγός

Με τη Σελήνη στον ηλιακό 10ο οίκο σου όλη μέρα, οι ευθύνες σου είναι στο μυαλό σου. θέλεις να βγάλεις από το δρόμο σου αυτό που χρειάζεται να κάνεις. Είναι μια στιγμή για να θέσεις ή να εργαστείς προς την επίτευξη των στόχων σου ή για λίγο να αμφισβητήσεις τον εαυτό σου. Αργότερα σήμερα, μια άβολη ενέργεια είναι μαζί σου για να επιβεβαιώσεις τον εαυτό σου και να λύσεις προβλήματα. Μπορεί να σου είναι δύσκολο να εμπιστευτείς κάποιον. Πρόσεξε για υπερευαισθησία και τάση για άμυνα. Μπορεί να υπάρξει αλλαγή σε μια σχέση, αλλά δεν παίρνεις τις καλύτερες αποφάσεις αυτή τη στιγμή.

Σκορπιός

Με τη σημερινή Σελήνη έχεις μια συναισθηματική ανάγκη να ξεφύγεις από τα πιο βαρετά, πιο κοσμικά θέματα της καθημερινής σου ζωής. Ελκύεσαι από ιδέες και ανθρώπους που είναι μοναδικοί και ξεχωριστοί. Εάν μπορείς να κάνεις μια παράκαμψη από τη ρουτίνα, η διάθεση σου τείνει να ανεβαίνει. Η αίσθηση ότι μοιράζεσαι αξίες με ένα άλλον σημαντικό ή ότι οι προοπτικές σου είναι συμπληρωματικές μπορεί να είναι και παρήγορη και συναρπαστική. Αργότερα σήμερα, αμφιβολίες για άλλους ή ειδικά έργα μπορεί να εισέλθουν στο μυαλό σου και τα ανάμεικτα σήματα αφθονούν.

Τοξότης

Η διάθεση σου είναι πιο σοβαρή σήμερα απ’ ότι συνήθως, απλώς και μόνο επειδή είσαι πιο διαθετημένη να σκεφτείς βαθιά. Ακόμα και λίγη σκέψη μπορεί να είναι χρήσιμη μερικές φορές, καθώς μπορείς να αναπροσανατολίσεις τον εαυτό σου. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εστιάσεις στην αποκατάσταση της συναισθηματικής δύναμης και να κεντρίσεις τον εαυτό σου. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά έχεις την τάση να αναλύεις πάρα πολύ τις πράξεις και τα λόγια των άλλων. Τα συναισθήματα είναι περίπλοκα αυτή τη στιγμή και μπορεί να αισθάνεσαι ότι δε συγχρονίζεσαι με ένα φίλο ή αγαπημένο πρόσωπο.

Αιγόκερως

Κοιτάς τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία σήμερα και είσαι πιο διαθετημένη να λαμβάνεις σχόλια. Είναι καιρός να σταθμίσεις τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ή να προσαρμόσεις τομείς της ζωής σου που έχουν βρεθεί εκτός ισορροπίας. Η διπλωματία είναι ο τρόπος που πρέπει να ακολουθήσεις αυτή την εποχή του σεληνιακού μήνα. Ωστόσο οι απογοητεύσεις μπορεί να λειτουργούν κοντά στην επιφάνεια αργότερα σήμερα. Εάν θέλεις να καθαρίσεις τον αέρα με κάποιον, πρόσεξε περισσότερο απ’ ότι συνήθως καθώς οι επικοινωνίες είναι λίγο ευαίσθητες.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και είσαι σε καλή κατάσταση για να φροντίσεις τις λεπτομέρειες. Μπορεί να έχεις κίνητρο να φροντίσεις τις ημιτελής εργασίες και αποφασισμένη να κατανοήσεις το προσωπικό ή το εργασιακό σου περιβάλλον σήμερα. Αργότερα σήμερα, μπορεί να είναι πολύ δελεαστικό να ακολουθήσεις μια κυκλική προσέγγιση για να λάβεις απαντήσεις ή να επιδιώξεις τις επιθυμίες σου. Ωστόσο ενώ μια άμεση διαδρομή δε φαίνεται εφικτή αυτή τη στιγμή, καθώς θα μπορούσες να νιώσεις πίσω σε μια γωνία, είναι πιθανώς καλύτερα να μην ερευνήσεις πολύ βαθιά προς το παρόν. Καθώς πλησιάζουμε σε μια διέλευση Άρη – Χείρωνα τα ανεπίλυτα ζητήματα έχουν τον τρόπο να αναδεικνύονται.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 5ο οίκο σου, στρέφοντας την προσοχή σου στον ελεύθερο χρόνο, την αγάπη και την ευχαρίστηση. Ελκύεσαι από δραστηριότητες που σε βοηθούν να εκφράσεις τον εαυτό σου και την αίσθηση της διασκέδασης. Έχεις επενδύσει συναισθηματικά περισσότερο απ’ ότι συνήθως στις εγκάρδιες αναζητήσεις σου. Αργότερα σήμερα, μια διαφορά στις αξίες σου μπορεί να προκαλέσει ένταση. Στην πραγματικότητα, οι θεμελιώδεις αξίες σου εξελίσσονται και μεταμορφώνονται και μπορεί να είναι μια προσαρμογή όχι μόνο για εσένα αλλά και για άλλους στη ζωή σου.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!

Κεντρική φωτογραφία: Istock

Πηγή

Σχετικά

Back to top