Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

at 12:09 πμ
60

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου κεντρίζοντας την περιέργεια σου. Αυτή η διέλευση της Σελήνης μπορεί να σε παρακινεί περισσότερο απ’ το συνηθισμένο, να συνδεθείς και να μάθεις. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να σκεφτείς καλές επιχειρηματικές στρατηγικές, ιδιαίτερα σε γραμμές προώθησης. Μπορεί να έχεις αρκετά κίνητρα για να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο έργο ή να ερευνήσεις μια ιδέα τώρα, η οποία τείνει να είναι πιο παραγωγική και εποικοδομητική παρά εμμονική. Οι συνομιλίες γίνονται εύκολα βαθιές, ακόμα κι αν αρχικά δε φαίνεται να κατευθύνονται απόλυτα σωστά.

Ταύρος

Η συναισθηματική ενέργεια είναι σταθερή σήμερα, αλλά και αρκετά θετική και αισιόδοξη. Μια θετική ένδειξη υποστήριξης από άτομα που σε ενδιαφέρουν μπορεί να είναι στο προσκήνιο. Υπάρχει μια προθυμία να αφήσεις κάτι πίσω σου. Γενικά δεν απολαμβάνεις τις περίπλοκες καταστάσεις, προτιμάς τη διαύγεια και τη βεβαιότητα στη ζωή σου, αλλά μέρος σου φαίνεται να έλκεται σε κάποιο επίπεδο συναισθηματικού χάους, δράματος ή πολυπλοκότητας αυτές τις μέρες. Εάν δεν αναγνωρίζεις ότι αυτή η ενέργεια έρχεται από μέσα, μπορείς να την προσελκύσεις σε μέσω γεγονότων και άλλων ανθρώπων.

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου όλη μέρα, θα μπορούσες να αναζητήσεις επικύρωση για τα συναισθήματα σου. Καθώς η Σελήνη εναρμονίζεται με το Βόρειο κόμβο στον τομέα της φιλίας σου μπορείς εύκολα να συγκεντρώσεις υποστήριξη αν χρειαστείς τώρα και οι άλλοι τείνουν να αγκαλιάζουν τις ιδέες ή το όραμα σου. Αυτή μπορεί να είναι μια δυνατή μέρα για προσωπική και επαγγελματική έλξη, καθώς οι άνθρωποι τείνουν να ακολουθούν φυσικά την ανάγκη σου και να ακολουθούν τα σχέδια σου. Μπορείς να διατηρήσεις τη δυναμική, εφαρμόζοντας τον εαυτό σου με ενθουσιασμό σε εργασιακές ή εκπαιδευτικές προσπάθειες.

Καρκίνος

Φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο για συναισθηματική επαναφόρτιση με τη Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όλη μέρα. Είναι φυσικό να προτιμάς να μείνεις στο παρασκήνιο ή να αποσυρθείς από ανταγωνιστικές καταστάσεις σήμερα. Ιδιωτικά και συναισθηματικά θέματα είναι στο επίκεντρο και τείνουν να ευδοκιμούν αυτή τη στιγμή. Οι δυνάμεις της διαίσθησης σου είναι πολύ υψηλές. Μπορεί να στηριχτείς για υποστήριξη ή να δώσεις στον εαυτό σου και να αντλήσεις μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση κάνοντας κάτι τέτοιο. Στην πραγματικότητα, μπορεί να φτάσεις σε ένα εντελώς νέο επίπεδο κατανόησης με κάποιον ειδικό ή ακόμα και με τον εαυτό σου, κάτι που μπορεί να είναι εξίσου σημαντικό αν ξεπεράσεις τις αυταπάτες ή τους περιορισμούς.

Λέων

Αυτή θα μπορούσε να είναι μια κοινωνικά ισχυρή μέρα για σένα. Υπάρχει κάτι στον τρόπο που γνωρίζεις τον κόσμο που είναι πολύ ελκυστικό και ελκύει τους ανθρώπους σε σένα. Καθώς εστιάζεις στην ανανέωση και την αναζωογόνηση του εαυτού σου, ανοίγουν κανάλια για να το κάνεις. Μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα προστατευτική με το σύντροφο σου ή μια δημιουργική δουλειά, αλλά η συζήτηση ή η συλλογιστική μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις αρκετά αυτή την τάση για να απολαύσεις τον εαυτό σου πιο διεξοδικά. Μπορεί επίσης να σε παρακινήσει να πιέσεις λίγο περισσότερο, κάτι που μπορείς τώρα να εκτιμήσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου όλη μέρα και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναγνωρίσεις την ανάγκη σου να αποδώσεις, να βελτιώσεις τον εαυτό σου με κάποιο σημαντικό τρόπο και να νιώσεις χρήσιμη και σχετική σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχεις λίγο περισσότερη επιρροή σήμερα και αυτό μπορεί να είναι θετικό, εάν χρησιμοποιείς καλά την πρόσθετη δύναμη σου, αλλά δύσκολο εάν είσαι εκκεντρική ή εκφράζεις κριτική, καθώς τα λόγια σου έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο αυτή τη στιγμή. Διαφορετικά, καθώς οι αντιλήψεις σου είναι έντονες, είναι μια καλή στιγμή για να φτάσεις στο βάθος ενός θέματος.

Ζυγός

Δημιουργικοί χυμοί ρέουν σήμερα και αυτό μπορεί να είναι τόσο φυσικό που δεν το προσέχεις καθόλου. Μην αφήνεις ευκαιρίες χωρίς να βάλεις τη μοναδικά δημιουργική σου σφραγίδα. Το να μοιράζεσαι ένα όραμα, μια πεποίθηση ή μια ιδέα μπορεί να σε ανταμείβει και η μοναδική σου οπτική σε θέματα μπορεί να τροφοδοτήσει την προσωπική σου έλξη και μαγνητισμό. Μπορεί να είναι μια ισχυρή μέρα για να επηρεάσεις τους άλλους μέσω ων ιδεών και των επικοινωνιών σου και μπορεί να υπάρξουν καινοτόμες ιδέες που θα σου μείνουν για κάποιο χρονικό διάστημα. Οι παρατηρήσεις σου για ένα θέμα μπορεί να είναι ευεργετικές για τους άλλους και οι συζητήσεις τείνουν να είναι πιο βαθιές και πιο διεισδυτικές απ’ ότι συνήθως.

Σκορπιός

Οι διελεύσεις σήμερα αυξάνουν την προσωπική σου παρουσία και το αντίκτυπο σου. Είσαι θαρραλέα όταν πρόκειται να αντιμετωπίσεις την αλήθεια και σήμερα αυτό το χαρακτηριστικό βρίσκονται στο επίκεντρο. Τα οικονομικά μπορούν να επωφεληθούν από την πρόσθετη προσοχή και τη στρατηγική σκέψη. Μπορεί επίσης να βιώσεις μια έντονη επιθυμία να καταλάβεις κάτι. Ένα θέμα ή μια γραμμή σκέψης μπορεί να σε κρατήσει σε εγρήγορση και οι συζητήσεις μπορεί να είναι διορατικές και βαρυσήμαντες. Το να βοηθάς τους άλλους μπορεί να σε ανταμείψει.

Τοξότης

Η συναισθηματική εστίαση είναι σε μερικές από τις λεπτομέρειες της ζωής σου σήμερα, ειδικά σε πράγματα που μπορεί να παραβλέψεις κάποια άλλη μέρα, αλλά τώρα αποκτούν μεγαλύτερη σημασία. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για ανάλυση και σκέψη. Υπάρχουν κι άλλες φορές που ευνοούν τη σκέψη με μεγαλύτερες εικόνες, αλλά προς το παρόν ο μηδενισμός σε προβληματικές περιοχές μπορεί να είναι πιο επωφελής. Οι σκέψεις του παρελθόντος είναι ισχυρές σήμερα και μπορεί να καταλήξεις σε ένα σημαντικό συμπέρασμα από αυτή την κατεύθυνση.

Αιγόκερως

Μπορεί να είναι μια γενικά καλή μέρα για συνεργασία με άλλους, ιδιαίτερα επειδή είσαι πολύ πρόθυμη να ακούσεις σημαντικά άτομα στη ζωή σου. Οι άλλοι τείνουν να σε υποστηρίζουν και εσύ γρήγορα ανταποδίδεις τη χάρη. Η ευτυχία έρχεται πιο εύκολα σήμερα όταν ζευγαρώνεις. Είναι επίσης μια περίοδος του σεληνιακού μήνα για να εξετάσεις τομείς της ζωής σου που απαιτούν περισσότερη ισορροπία και τις ανάγκες σου για συντροφικότητα. Ωστόσο οι συζητήσεις και οι σκέψεις μπορεί να είναι πιο έντονες σήμερα απ’ ότι συνήθως.

Υδροχόος

Η Σελήνη είναι σε αρμονία με το ζώδιο σου, ανακατεύοντας και προσθέτοντας χρώμα στις στοργές και στη δημιουργική σου φαντασία. Η ενέργεια φαίνεται να ρέει ομαλά, αλλά μπορείς επίσης να ανακαλύψεις νέα πράγματα για κάποιον και να αποκτήσεις πιθανώς ακόμη και πρωτοποριακή εικόνα για τις αλληλεπιδράσεις σου. Ενδιαφέρουσες ερωτήσεις μπορεί να προκύψουν με φίλους σήμερα, δίνοντας σου μια παύση για να σκεφτείς. Η ζωή είναι απασχολημένη κυρίως με ευχάριστο τρόπο. Η δικτύωση είναι σημαντική και ωφέλιμη αυτή τη στιγμή.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου και σήμερα. Τα προβλήματα αντιμετωπίζονται καλύτερα από την ίδια τους τη ρίζα, καθώς έχεις μεγαλύτερη τάση να βλέπεις τα πράγματα από την άποψη της προέλευσης και του παρελθόντος. Θα μπορούσες να είσαι λίγο πιο άκαμπτη όταν πρόκειται για απόψεις και ιδέες σήμερα , παρόλο που είσαι γενικά ευέλικτο άτομο. Οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες είναι εξαιρετικές αυτή τη στιγμή. Να είσαι πειστική αν σε βολεύει, αλλά απέφυγε να βάλεις πολύ βάρος στο αν οι άνθρωποι υιοθετούν ή όχι τις ιδέες σου.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!

Κεντρική φωτογραφία: @sonialyson


Πηγή

Σχετικά

Back to top