Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

at 11:12 πμ
146

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Είναι μια καλή περίοδος για να αξιολογήσεις σωστά τις καταστάσεις και τις συνθήκες προτού προχωρήσεις μπροστά. Το μυαλό σου σήμερα έχει την τάση να περιπλανιέται και η υπομονή για να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες είναι περιορισμένη. Παρόλα αυτά πρέπει να εμπιστευτείς τις ιδέες σου για χρήμα και εργασία. Μην αναζητάς την ασφάλεια στη σχέση με τον αγαπημένο σου, επιβάλλοντας του τις δικές σου απόψεις και επιθυμίες. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται ολοένα και πιο πολύ!

Ταύρος

Τα συναισθήματα σήμερα βγαίνουν δυναμικά στην επιφάνεια. Ωστόσο μια μικρή αμφισβητήσιμη πτυχή του ανάδρομου Ερμή μπορεί να δυσκολέψει τις αποφάσεις σου. Κάποιες συνομιλίες στα εργασιακά μπορεί να παρεκτραπούν. Επίσης μπορεί να νιώσεις ότι αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ της επιθυμίας και της λογικής. Πάρε πρωτοβουλίες και εντυπωσίασε τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είναι μια καλή περίοδος για να φλερτάρεις και να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα μετακινείτε στον τομέα της ιδιωτικότητας σου και σε ελκύουν περισσότερο λιτές ή παρασκηνιακές δραστηριότητες. Μπορεί να θελήσεις να λύσεις ένα πρόβλημα ή να επικεντρωθείς σε ένα συγκεκριμένο έργο, αλλά η ανησυχία εμποδίζει το μυαλό σου να επικεντρωθεί σ’ αυτό. Μην διακινδυνεύεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι εύκολα μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Κράτα μικρό καλάθι προκειμένου να διατηρήσεις την καλή σου ψυχολογία.

Καρκίνος

Οι αποφάσεις σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο να ληφθούν καθώς η παραπληροφόρηση ή η υπερβολική σκέψη σου δημιουργούν συγκρούσεις και ανασφάλεια. Διατήρησε ρεαλιστικές τις προσδοκίες σου στα εργασιακά για καλύτερα αποτελέσματα. Εμπιστεύσου τους πραγματικούς φίλους σου και δέξου τις συμβουλές τους, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι μόνη. Υπάρχουν στιγμές που οι ίδιες σου οι σκέψεις σε οδηγούν σε αδιέξοδα.

Λέων

Σήμερα μπορεί να υπάρχει κάποια σύγχυση ή αναποφασιστικότητα ή ακόμα και απογοητεύσεις. Ωστόσο η αναθεώρηση του παρελθόντος μπορεί να είναι βοηθητική. Μια αίσθηση ότι είσαι λίγο εκτός παιχνιδιού στα εργασιακά είναι πολύ πιθανή αν και όχι ακριβής. Μην προσπαθείς να επιβληθείς στον ερωτικό σύντροφο σου γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις αποστάσεις μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια φιλική ή συνεργασιακή σου σχέση δεν αποκλείεται να αλλάξει μορφή.

Παρθένος

Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς σήμερα και το τι λες. Δεν αποκλείεται αργότερα να μετανιώσεις. Αναποφασιστικότητα και ανησυχίες στα εργασιακά ίσως σου δημιουργήσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, που δε σε αφήνει να συγκεντρωθείς και να επικεντρωθείς. Μην τραγικοποιείς την κατάσταση των οικονομικών σου. Ο ερωτικός σύντροφος σου διατίθεται να ακούσει, να κατανοήσει και να κατευνάσει τις όποιες ανησυχίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, ερωτικά μηνύματα ανεβάζουν τη διάθεση και αυτοπεποίθηση σου.

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να υπάρξουν κάποιες μικρές εντάσεις ή δυσκολίες στο να ληφθούν σωστές αποφάσεις. Πρόσεξε τον τρόπο που μιλάς και απευθύνεσαι στους άλλους και μη δίνεις υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρηθούν. Το επίκεντρο των συνομιλιών μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με τους στόχους και τα ενδιαφέροντα σου. Απόλαυσε τον έρωτα και το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις τα μηνύματα που λαμβάνεις.

Σκορπιός

Είσαι εστιασμένη σήμερα στους ανθρώπους γύρω σου με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου. Είναι λίγο πιο εύκολο να δεις τις καταστάσεις μέσα απ’ τα μάτια κάποιου άλλου ή να μπεις στα παπούτσια ενός σημαντικού προσώπου στη ζωή σου. Μπορεί να υπάρξει υπερβολή ή παραπληροφόρηση στα εργασιακά, γι’ αυτό απέφυγε τη λήψη αποφάσεων. Η συναισθηματική προσφορά του αγαπημένου σου είναι μεγάλη. Εσύ που είσαι μόνη, μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία είναι προ των πυλών.

Τοξότης

Μπορεί σήμερα να κληθείς να μιλήσεις ή να συμβουλευτείς κι αυτό να σε οδηγήσει σε πολύτιμες ανταμοιβές. Ωστόσο οι αποφάσεις που παίρνεις τώρα μπορεί να είναι λανθασμένες γι’ αυτό απέφυγε τες για λίγο ακόμα. Ανεπαρκείς είναι οι πληροφορίες ή οι ειδήσεις στα εργασιακά. Η συζήτηση με τον αγαπημένο σου φέρνει αποτελέσματα και λύσεις σε πιθανά κοινά προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, κράτα μικρό καλάθι σε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια.

Αιγόκερως

Οι μετακινήσεις σήμερα μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις λίγο τεμπέλα ψυχικά ή αδιάφορη στις λεπτομέρειες. Η μέρα κυλά ωστόσο ευχάριστα, αρκεί να αποφύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Σκέψου πως η οικονομική σου κατάσταση δε σου επιτρέπει σπατάλες και περιττά έξοδα. Δώσε σήμερα προτεραιότητα στα θέλω του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.

Υδροχόος

Μπορεί σήμερα να αισθανθείς μια πίεση στο να πάρεις μια απόφαση, καθώς δεν είσαι ακόμα έτοιμη. Το ασφαλέστερο στοίχημα σου είναι να περιμένεις πρώτα να ωριμάσουν κάποιες καταστάσεις. Μην υπερβαίνεις τον εαυτό σου και τις αντοχές σου. Προσωπικά, συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα δημιουργήσουν μια κάπως βαριά ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν έχει πολλές πιθανότητες να επανέλθει στο προσκήνιο.

Ιχθύες

Με τη Σελήνη να κινείτε στον τομέα των επικοινωνιών σου μπορεί να υπάρξει ένας αγώνας με την αναποφασιστικότητα λόγω της υπερβολικής σκέψης. Είναι σα να γίνεται μια μάχη μεταξύ της λογικής και του συναισθήματος γι’ αυτό καλά θα κάνεις όσο το δυνατόν να αποδράσεις από πιεστικές καταστάσεις. Δείξε υπευθυνότητα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το παιχνίδι του φλερτ χωρίς δεύτερες σκέψεις αυτό είναι που χρειάζεσαι.

 

Πηγή

Σχετικά

Back to top