Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

at 12:09 πμ
96

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Μπορεί να είσαι λίγο άκαμπτη όταν πρόκειται για απόψεις και ιδέες σήμερα. Να είσαι πειστική αν σου ταιριάζει, αλλά απέφυγε να βάλεις πολύ βάρος στο αν οι άνθρωποι υιοθετούν τις ιδέες σου. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες αλήθειες, αλλά σε βοηθά να κάνεις βελτιώσεις. Νωρίς σήμερα σκάβεις βαθιά και αγκαλιάζεις τις φιλοδοξίες σου. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να χάσεις προσωρινά ένα μικρό κίνητρο για αυτό που κάνεις ή να αισθανθείς κάποιες αμφιβολίες, καθώς επαναξιολογείς ορισμένα μονοπάτια ή έργα. Μπορεί να σε βοηθήσει να εστιάσεις στο να αφήσεις τα αρνητικά συναισθήματα για να δημιουργήσεις χώρο για περισσότερη χαρά στη ζωή σου.

Ταύρος

Νωρίς σήμερα έχεις την τάση να μηδενίζεις ένα έργο ή μια γραμμή σκέψης και μπορεί να είναι δύσκολο να προχωρήσεις σε άλλα πράγματα. Οι περισπασμοί είναι ανεπιθύμητοι τώρα, καθώς έχεις κίνητρο να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο έργο ή να ερευνήσεις μια ιδέα. Αυτό τείνει να είναι πιο παραγωγικό και εποικοδομητικό παρά εμμονικό. Αλλά καθώς η μέρα προχωρά ένα τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει κάποια αβεβαιότητα. Οι ασάφειες είναι προσωρινές και κατά κάποιο τρόπο, χρήσιμες για να σε βοηθήσουν να ρυθμίσεις τον εαυτό σου.

Δίδυμοι

Οι σκέψεις και οι επικοινωνίες μπορεί να είναι πιο έντονες ή δραματικές καθώς ξεκινάς τη μέρα. Είσαι πιο διαθετημένη να αναλύεις και να ερευνάς. Αλλά με το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα είναι πολύ εύκολο να έχεις ένα πέπλο πάνω από τα μάτια σου σε ορισμένες περιοχές καθώς η μέρα προχωρά. Μια αίσθηση αβεβαιότητας σχετικά με το που πηγαίνεις μπορεί να σε αποστραγγίσει προσωρινά από ενέργεια. Επιδίωξε να αφήσεις την αποτελεσματική λήψη αποφάσεων για πιο ξεκάθαρο χρόνο αν είναι δυνατόν, καθώς αυτή είναι η στιγμή για να παρατηρήσεις και να επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου.

Καρκίνος

Η επιθυμία για περισσότερα από ένα έργο είναι μαζί σου νωρίς σήμερα. Είσαι αποφασισμένη και συγκεντρωμένη αναζητώντας απαντήσεις. Μπορείς να επιλέξεις να διατηρήσεις τη δυναμική, προσαρμόζοντας τον εαυτό σου με ενθουσιασμό στη δουλειά ή στις εργασίες σου. Αργότερα σήμερα ένα τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα μπαίνει στο παιχνίδι και είναι καλύτερα να προσεγγίσεις τα πράγματα με χαλαρό, δημιουργικό τρόπο όπου χρειάζεται, έχοντας κατά νου ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι ξεκάθαρα. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι σου στερείται ο αέρας ή τα επίπεδα κινήτρων λείπουν προσωρινά.

Λέων

Ενώ σε ενδιαφέρει να μάθεις τα γεγονότα καθώς ξεκινά η μέρα, ένα τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα μπαίνει στο παιχνίδι καθώς προχωρά η μέρα και μπορεί να υπάρχει έλλειψη σαφήνειας. Από τη μια πλευρά μπορεί να απολαύσεις μερικά ονειρικά, δημιουργικά και πιθανώς εμπνευσμένα στοιχεία. Αντίθετα, η διάθεση σου μπορεί να είναι λίγο υπερβολικά εξαρτημένη από τις αντιδράσεις των άλλων ή τις περιστάσεις που σε ακολουθούν. Μπορεί να υπάρχει λόγος να διστάσεις και ίσως είναι καλύτερο να μη δεσμευτείς για κάτι για το οποίο αργότερα θα μπορούσες να μετανιώσεις.

Παρθένος

Νωρίς σήμερα μπορείς να είσαι αποφασισμένη να φτάσεις στην ουσία ενός θέματος. Εντοπίζεις γρήγορα προβλήματα ή αναζητάς απαντήσεις σε περίπλοκα συναισθήματα ή γεγονότα. Είσαι έτοιμη να αγκαλιάσεις δραστηριότητες που είναι απορροφητικές ή απαιτητικές. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να υπάρξει υπεκφυγή σε μια σχέση ή μπορεί να αντιμετωπίζεις διαψευσμένες ελπίδες ή αποπληθωρισμό, εάν μια κατάσταση ή κάποιος δεν εξελίσσετε για εσένα όπως θα ήθελες. Αν και είναι προσωρινό, είναι λογικό να δίνεις λίγη προσοχή σε αυτά τα συναισθήματα, καθώς μπορούν να σου δείξουν τομείς της ζωής σου που απαιτούν ανανέωση.

Ζυγός

Οι διελεύσεις νωρίς σήμερα είναι καλές για να καταλήξεις στο βάθος ενός θέματος. Οι αντιλήψεις σου είναι ιδιαίτερα έντονες, αλλά καθώς η μέρα προχωρά ένα τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα καθιστά δύσκολο να κατανοήσεις τα σήματα που λαμβάνεις, διαφορετικά μπορεί να μπερδευτείς από κάτι που επικοινωνείς. Μπορεί να βρίσκεσαι σε καλύτερη θέση εάν διασκεδάζεις ονειροπολήσεις και αποφεύγεις το να περιμένεις να κυλήσουν όλα όπως τα έχεις προγραμματίσει. Αναζήτησε τρόπους για να ενισχύσεις αδύναμες περιοχές της ζωής σου που μπορεί να σε εμποδίζουν να λάμψεις, ιδιαίτερα με τις ρουτίνες που έχουν γίνει χαλαρές.

Σκορπιός

Οι ενέργειες νωρίς σήμερα σε κάνουν να εστιάζεις, να αναλύεις και να σκέφτεσαι. Υπάρχουν άλλες φορές που ευνοούνται οι σκέψεις με μεγάλη εικόνα, αλλά προς το παρών, θέλεις να δουλέψεις στα κομμάτια του πάζλ και να ταξινομήσεις τις ενοχλητικές εργασίες ώστε να μπορείς να προχωρήσεις με την αίσθηση ότι κουβαλάς ένα ελαφρύτερο φορτίο. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά, ένα τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα είναι ομιχλώδες και τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα. Ίσως χρειαστεί να αφιερώσεις λίγο επιπλέον χώρο για ξεκούραση ή προβληματισμό. Αυτή η διέλευση έχει ένα τρόπο να αναδεικνύει τομείς της ζωής σου όπου χρειάζεσαι είτε περισσότερη πραγματικότητα είτε περισσότερη έμπνευση.

Τοξότης

Η προσωπική σου παρουσία και ο αντίκτυπος σου είναι ισχυρά νωρίς σήμερα. Τα οικονομικά μπορούν να επωφεληθούν από την πρόσθετη προσοχή και τη στρατηγική σκέψη. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά ένα τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σου υπενθυμίζει να επιβραδύνεις και να εξετάσεις τις ανεκπλήρωτες ανάγκες σου πριν προχωρήσεις. Αυτή η διέλευση είναι ιδιότροπη, αλλά μπορεί επίσης να σε βάλει σε μια αποσπασματική διάθεση. Η ευχή μπορεί να επηρεάσει την οπτική σου ή να νιώθεις ευάλωτη και τα πράγματα να πάνε λίγο εκτός πορείας προσωρινά.

Αιγόκερως

Τα δύσκολα προβλήματα αντιμετωπίζονται καλύτερα από τη ρίζα τους, καθώς είσαι πιο διαθετημένη να δεις τα πράγματα από την άποψη της προέλευσης και του παρελθόντος, νωρίς σήμερα. Αν και θα πρέπει να προσέχεις την τάση να βάζεις πολύ βάρος ή ενέργεια σε μια συγκεκριμένη γραμμή σκέψης ή επιδίωξης με κάποιο μέτρο, είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσεις. Αλλά καθώς η μέρα προχωρά είναι δύσκολο να κλειδώσεις τα πράγματα. Οι αβεβαιότητες μπορεί να είναι γύρω σου και μπορεί να είναι απαραίτητο να αφήσεις τα πράγματα ανοιχτά ή αναποφάσιστα.

Υδροχόος

Αναζητάς Μια νέα αρχή με τη Σελήνη στο ζώδιο σου όλη τη μέρα. Ενώ αυτή η διέλευση αναδεικνύει την επιχειρηματική σου πλευρά, μια διέλευση από το τετράγωνο του Ήλιου – Ποσειδώνα σε επιβραδύνει κατά τόπους σήμερα. Αυτή η διέλευση επίσης μπορεί να είναι δύσκολη, παίζοντας με τις προσδοκίες και τα επίπεδα κινήτρων σου. Είναι καλύτερο να αποφύγεις να αναλάβεις δεσμεύσεις για τις οποίες μπορεί αργότερα να μετανιώσεις και αντί αυτού, δώσε χρόνο στον εαυτό σου ή σε ένα θέμα λίγο χρόνο και χώρο.

Ιχθύες

Ενδιαφέρουσες ερωτήσεις μπορεί να προκύψουν με φίλους σήμερα, δίνοντας σου μια παύση για να σκεφτείς. Αλλά ενώ ξεκινάς τη μέρα επιθυμώντας διαύγεια ή σε ερευνητικό πλαίσιο, τα επίπεδα κινήτρων υπόκεινται σε σκαμπανεβάσματα αργότερα σήμερα, με το τετράφωνο Ήλιου – Ποσειδώνα. Μπορεί να ψάχνεις για έμπνευση η οποία μπορεί να σε κρατήσει προσωρινά σε μια ανήσυχη κατάσταση. Επιδίωξε να διαχειριστείς τις προσδοκίες σου και λάβε σα σημάδι ότι ίσως χρειαστεί να ευθυγραμμίσεις καλύτερα τα όνειρα σου με τα σχέδια σου.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!

Κεντρική φωτογραφία: Istock

Πηγή

Σχετικά

Back to top